פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים היי אתם בטח מכירים את התופעה, CD או DVD עם מגירה שלא נפתחת. ברוב המקרים מדובר על גומיה יבשה (למה לא משתמשים בגלגל"שים?! ) אני חושב שעליתי על פתרון יעיל זול וקל. קניתי חוט סיליקון בעובי 1 מ"מ (אפשר גם 0.8) - אפשר להשיג בכל חנות יצירה או בחנות אביזרי תפירה. מדדתי לפי היקף הגומיה הישנה וקשרתי את החוט בקשר בוהן כפול - חשוב להדק היטב את הקשר בינתיים עובד יופי. בהצלחה!
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים מעניין.יש לי צורב ישן במחשב הישן(duh) וגם הוא עושה צרות בפתיחה.לוקח לו זמן וצריך ללחוץ על הכפתור כמה פעמים, כאילו יש לו קושי לבצע את פעולת הפתיחה.נראה לך שהגורם לכך היא אותה הגומיה המדוברת?
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים גומיות לכוננים במידות שונות כגון: 19,21,23 מילימטר ניתן לרכוש אצל שסמי אלקטרוניקה בגבעתיים במחיר של שקלים בודדים.
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים פתרון מעניין, אך כמו שנאמר מעלי, אפשר להשיג את הגומיות המקוריות בכל חנות מתמחה.
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים מחבר באזור מגורי לא מצאתי גומיות כאלהובנוסף הסיליקון יהיה עמיד יותר לפגעי הזמן, הגומיה המקורית בכונן החזיקה פחות משנתיים.
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים זו רק השערה. תקפיץ את האשכול עוד שנתיים אם הסיליקון עדיין יחזיק.חוץ מזה, זה גם תלוי באיכות הרכיבים; לי יש כוננים בני יותר מ10 שפועלים היטב עם גומיה מקורית.
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים באזור מגורי לא מצאתי גומיות כאלהובנוסף הסיליקון יהיה עמיד יותר לפגעי הזמן, הגומיה המקורית בכונן החזיקה פחות משנתיים.סיליקון אכן עמיד טוב יותר בפני פגעי מזג האוויר אבל לא מבחינה מכנית קרי מתיחה/גזירה.בכול מקרה אם אתה צריך גומיות כאלה יש לכמה בבית.האמת יכולת להשתמש גם בקונדום ליצירת רצועה. נערך 2013 בספטמבר 2911 שנים על-ידי מרק10
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים האם זו לא דוגמה טובה לplanned obsolescence?הרי בקלות יכלו להשתמש בפלסטיק כדי להשיג את אותה פונקציה.
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים מחבר האם זו לא דוגמה טובה לplanned obsolescence?הרי בקלות יכלו להשתמש בפלסטיק כדי להשיג את אותה פונקציה.אני חושב שיש משהו במה שאתה אומר.בניגוד ל Ziggyman אני נתקל לעיתים די קרובות במגשים שלא נפתחים, אם במרכות סטריאו מזדקנות או בנגני DVD ובכונני מחשב.לדעתי זאת אחת הבעיות העיקריות שבגללן אנשים זורקים את המוצר וקונים חדש.
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים זה נושא שצריך יותר כתוב מאשימות עם הוכחות ברורות, במקום כל השטויות שקוראים בעיתונים ובאינטרנט.איפה העיתונאים האמיצים של פעם? אלו שפותחים תיקיות לכל נושא ואוספים מידע לכתבות איכותיות.
פורסם 2013 באוקטובר 111 שנים רעיון יפה חוץ מבעיה אחת : הרבה סוגים של גומיות מכילים לטקס וחומרים אחרים, שכשעומדים במגע אם פלסטיק (באותה נקודה, כל הזמן שהכונן סגור) הם מגיבים איתו כימית ונאכלים לתוכו. יש מצב שאחריי תקופה לא רק שהגומיה תיקרע אלא שהיא גם תהרוס את הגלגלים שהיא נמצאת עליהםאני הייתי מסדר כוננים אם גומיות משרדיות - יש את האריזות של גומיות בצבעים, למה שהוא נראה לי שהן פחות פעילות כימית מהגומיות הפשוטות בצבע כתום-שקוף, אבל לא יצא לי להשתמש שוב אחריי תקופה בכמה כוננים שסידרתי ככה אז אין לי שמץ אם זה לא נהרס בכל מקרה...ב ebay יש את הגומיות השחורות שצריך (שלא מגיבות ולא נהרסות) - תחפש למשל 40mm drive belt, יש שם כמה של 20 גומיות ב 20 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.