עבור לתוכן

חיבור TL-WR841N עם NETGEAR DGN2200

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב חברים יקרים

שאלה שאלתית- אני רוצה לחבר את הנתב של TP LINK למודם/ראווטר המסריח של בזק - הTP LINK שישמש כנקודת גישה במטרה להרחיב את הכיסויי של הרשת האלחוטית. כמו כן אני רוצה שתיהיה לי שליטה על התעבורה של הרשת - זאת אומרת שאני רוצה לחלק את הרשת ל 2 ( כמובן אם זה אפשרי ) אני מתגורר עם שותף ואני רוצה לעשות ככה שלכל אחד יהיה נגיד 40 אחוז ואז עוד 20 אחוז ישארו למכשירים ניידים וכ'ו שמתחברים מידי פעם לרשת הביתית .

תודה ויום טוב

פורסם

הנתבים יחוברו בכבל או באלחוט? יש סיכוי שתהפוך את ה-NETGEAR למודם בלבד ותשתמש ב-TP-LINK כראוטר שיכסה את כל הבית?

פורסם
  • מחבר

אכן יחוברו בכבל - אין שום בעיה עם זה - אני מאמין שהשטח כיסויי של ה TP LINK יותר גדול מה NETGEAR

תודה

פורסם
  • מחבר

הופ הופ טרלללה :)

פורסם

אין בעיה לחבר את הטיפילינק כנקודת גישה.

בעיקרון לטיפילינק יש אפשרות bandwidth control שמאפשרת לך להגביל מהירות לפי כתובת IP.

אתה יכול לקבע כתובת לכל מחשב ולתת הגבלת מהירות ולטווח של הכתובות שנשארו להגביל מהירות מסויימת. אלה בעצם המכשירים הניידים.

אני לא יודע אם האופציה הזאת עובדת כמו שצריך, אבל היא קיימת.

פורסם
אכן יחוברו בכבל - אין שום בעיה עם זה - אני מאמין שהשטח כיסויי של ה TP LINK יותר גדול מה NETGEAR

תודה

אם הם יחוברו בכבל, אתה יכול להשאר במצב הקיים שבו ה-NETGEAR הוא מודם/נתב משולב וה-841 הוא נקודת גישה. תפעל על פי הפרק האחרון של המדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים