עבור לתוכן

כמה המחשב שווה? E2180

Featured Replies

פורסם

המחשב נקנה ב-2011 והאחריות שלו הסתיימה, זה המפרט שלו:

INTEL E2180

קירור סטוק של אינטל 775

1X2GB RAM DDR2

הלוח שלו מת

כרטיס מסך מת (8400GS)

ספק כוח EZCOOL 350W

מארז של אייבורי (המארז הישן הזה שכתוב עליו IVORY)

בכמה אפשר למכור? ואני חושב שאמכור רכיב רכיב כי המחשב עצמו לא תקין.

פורסם

מעבד - 50 ש"ח

קירור - מתנה עם המעבד

לוח, כרטיס מסך, ספק כח - לפח

מארז - לפח\20 ש"ח

זיכרון - 50-70 ש"ח

פורסם

הסטיק DDR2 שלך הוא הדבר היחיד ששוה שם משהו, אם הוא באמת 2 ג'יגה. תמכור אותו ב-50. את המעבד לא נראה לי שתצליח למכור לבד, תמכור אותו עם עוד 3 מעבדים לפחות כבאנדל.

פורסם

אם מישהו מציע לך 100 ש"ח על הכל, תברח עם הכסף :scared0018:

פורסם

לא יודע איך קנית אותו ב-2011 (זה מחשב מ-2007)

פורסם

סיכוי סביר שהספק הרס לך את הרכיבים, מחשב הבא תקנה עם ספק טוב

פורסם
  • מחבר

אני מבין שהמחיר ממש נמוך אם ככה... לא עדיף אז לקנות לוח אם ולסדר את המחשב הזה? או שחובה גם ספק?

פורסם
  • מחבר

רצוי לקנות לוח יד2 או חדש? ולקנות לוח שתומך ב-DDR3 ולקנות זיכרון חדש או שאין צורך?

פורסם

לא שווה להשקיע שקל בדבר כזה, תראה שבמאות בודדות (400-550) מוכרים מחשבים קומפלט עובדים עם מעבדים חזקים משמעותית. כאלה שיכולים לשמש לכל שימוש ביתי עם מעבדי E6300-E8400

פורסם

אני לא מבין למה יש אנשים שעד כדי כך נקשרים לאיזה מחשב ענתיקה שהיה ברשותם. כל המחשב כבר גמור. נשארו כמה חלקים בודדים שעדיין עובדים - וגם הם סופר מיושנים. המעבד הזה בן 6 שנים (וגם כשיצא היה חלש למדי) - זה בערך נצח. מספיק, תעבור הלאה.

את הזכרון תוכל בקלות למכור ב EBAY בכ 70 שקלים.

פורסם

לדעתי האישית, גם אם המחשב היה תקין (לוח אם+כרטיס מסך), שוויו עדיין היה אפס, פרט לזכרון כאמור. בנוסף, לא הייתי מתקרב ל"מוכר" שטוען שיש לו מחשב בן שנתיים כשהחלקים מעידים שהוא בן לפחות 5.

פורסם
  • מחבר

לא שווה לקנות לוח יד2 ולתקן את המחשב הזה? ואם לא, אז רק למכור את הזיכרון ולהעיף אותו? אגב, יש לו גם קשיח 320GB 7200RPM שעובד.

פורסם

מה זה "שווה"? יהיה למחשב הזה איזשהו שימוש?

אם זה בשביל איזשהו עקרון מוזר - אז "לא שווה". אם יש לך תכלית כלשהי - אולי.

פורסם
  • מחבר

יש לי בבית מחשב ישן שאחי משתמש בו - פנטיום 4 ו-1GB RAM DDR1, המחשב הזה אמור לשדרג אותו והשדרוג יהיה די משמעותי... אם אני רוצה לשדרג בכל זאת, מה אצטרך לקנות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים