פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים האינטרס העיקרי שעומד מאחורי ההחלטה שלהם להוריד מחירים הוא לפגוע במכוון בהתארגנויות עתידיות. כדי שהמחיר ישאר יקר לאורך זמן
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים וזה גם מצליח להם.הרבה קניות קבוצתיות לא מצליחות להתממש.זה נהיה קשה מאוד בגלל הטקטיקות האלו.
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים בשביל זה אני קונה רק ממי שסגרנו איתו בקבוצתיתהחודש עשיתי קניות יפות840 evo ה-SSD הרביעי שלי (לא כולם באותו המחשב..)r9 280x של גיגהבייט
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים האינטרס העיקרי שעומד מאחורי ההחלטה שלהם להוריד מחירים הוא לפגוע במכוון בהתארגנויות עתידיות. כדי שהמחיר ישאר יקר לאורך זמןאני לא רואה איך התירוץ הזה אמור לעזור להם..בכלל אני לא רואה שום הצדקה בלעשות דבר כזה ושום סיבה לא מתקבלת מבחינתי.
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים אני לא רואה איך התירוץ הזה אמור לעזור להם..בכלל אני לא רואה שום הצדקה בלעשות דבר כזה ושום סיבה לא מתקבלת מבחינתי.איזה תירוץ? המטרה שלהם היא למקסם רווחים וזה משרת את המטרהבקפיטליזם החזירי כל האמצעים כשרים. וכיאה לכלכלה מהסוג הזה הצרכן משלם ובגדולכשאני חושב על זה אנחנו רחוקים מקפיטליזם.. אפשר לקרוא לזה מונופוליזם
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים איזה תירוץ? המטרה שלהם היא למקסם רווחים וזה משרת את המטרהבקפיטליזם החזירי כל האמצעים כשרים. וכיאה לכלכלה מהסוג הזה הצרכן משלם ובגדולכשאני חושב על זה אנחנו רחוקים מקפיטליזם.. אפשר לקרוא לזה מונופוליזםלמקסם רווחים?שיורידו מחירים של כלל החנות ואז הם יראו נהירה גדולה לחנות שלהם, מה יעזור להם להשאיר את המחיר מופקע ולא נגיש?למקסם רווחים זה בטוח לא..לכמה אנשים אתה מציע פה מפרטים מIQPC וKSP בשבוע?בודדים האנשים שקונים משם (לפחות אלה שמתייעצים פה)וגם מי שכבר קונה בחנויות אלו זה רק חלקים בודדים.אני עדיין חושב שאין להם סיסה מספיק טובה בשביל לעשות את זה וכל סיבה שיביאו אפשר "לשבור" אותה.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים אני לא מבין למה להכניס קללות לפורום ? חנות אחרת יכולה לפרסם כל מחיר או בלי שום קשר לHWZONE , מסתבר שבסופו של דבר המכירה הקבוצתית עזרה לפורום להוריד את המחיר של הדיסק . גם בחנויות אחרות . תודה IQPC שהורדתם את המחיר . זה מה שיפה בתחרות בין החנויות זה אומר שצריך לפתוח קניה קבוצתית לכל מוצר שיש לו ביקוש (מעבדים , זיכרונות , וכו')אחי, "אוכלי נבלות" זה לא קללה...מה גם שהורדת המחיר ה"נדיבה" קשורה ישירות ל-HWzone.מדובר בחנויות שהתעלמו מאיתנו או סירבו לנו כאשר ביקשנו מהם הצעת מחיר וברגע שחנות אחרת נענתה לנו, הן מורידות את המחיר בכדי לקחת קונים מאותה חנות שבאה לקראתנו - הדבר הזה פוגע בחנות שהסכימה לעבוד איתנו ומטרפד אפשרויות של קבוצתיות נוספות (בהנחה שהרבה אנשים קנו מחנויות אחרות). הן למעשה דופקות את הסיכוי לרעיון שלך לקבוצתיות על כל רכיב ורכיב, בגלל שהן פוגעות בחנויות שהסכימו.לכן, אין כאן שום דבר יפה!
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים האמת שהייתי מאד מופתע על IQPC, אני רגיל שהם אנשים מאד נחמדים והשירות נהדר, קניתי משם כבר כמה מחשבים.על KSP לא הייתי מופתע בכלל. זה היה צפוי.
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מה נסגר איתכם ברגע שהמחיר של מוצר למשל במכירה קבוצתית יורד ומתחיל להמכר כל החנויות האחרות אוטומטית חייבות להוריד מחיר גם כן זה לא בשביל לעקוץ זה בגלל שאם הם ישאירו מחיר מלא אף אחד לא יקנה מהם ואנשים יתחילו להתקשר אלייהם ולהגיד למה אצלכם יקר ופה זול והם יצאו לא טוב הם לא רוצים מכירות קבוצתיות כי ברגע שחנות אחת מחליטה להוריד מחיר על מוצר בעצם ההחלטה שלה משפיעה על כל שוק החנויותאז לא צריך לשים דגש מיוחד על KSP שמשווה מחירים מה שכן חשוב זה לקנות מהמקום שאירגן את המכירה עצמה וזהו
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מה נסגר איתכם ברגע שהמחיר של מוצר למשל במכירה קבוצתית יורד ומתחיל להמכר כל החנויות האחרות אוטומטית חייבות להוריד מחיר גם כן זה לא בשביל לעקוץ זה בגלל שאם הם ישאירו מחיר מלא אף אחד לא יקנה מהם ואנשים יתחילו להתקשר אלייהם ולהגיד למה אצלכם יקר ופה זול והם יצאו לא טוב הם לא רוצים מכירות קבוצתיות כי ברגע שחנות אחת מחליטה להוריד מחיר על מוצר בעצם ההחלטה שלה משפיעה על כל שוק החנויותאז לא צריך לשים דגש מיוחד על KSP שמשווה מחירים מה שכן חשוב זה לקנות מהמקום שאירגן את המכירה עצמה וזהולמה שאנשים יתלוננו אם זה מכירה קבוצתית רק לחברי הקבוצה פה ?
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מה נסגר איתכם ברגע שהמחיר של מוצר למשל במכירה קבוצתית יורד ומתחיל להמכר כל החנויות האחרות אוטומטית חייבות להוריד מחיר גם כן זה לא בשביל לעקוץ זה בגלל שאם הם ישאירו מחיר מלא אף אחד לא יקנה מהם ואנשים יתחילו להתקשר אלייהם ולהגיד למה אצלכם יקר ופה זול והם יצאו לא טוב הם לא רוצים מכירות קבוצתיות כי ברגע שחנות אחת מחליטה להוריד מחיר על מוצר בעצם ההחלטה שלה משפיעה על כל שוק החנויותאז לא צריך לשים דגש מיוחד על KSP שמשווה מחירים מה שכן חשוב זה לקנות מהמקום שאירגן את המכירה עצמה וזהואתה כנראה חי בעולם ורוד אם אתה חושב שההתנהלות הזאת תקינה...לי אישית מה שההתנהלות הזאת גרמה זה לא להתקרב יותר בחיים לKSP(שגם ככה השתדלתי להתרחק) ועכשיו הוספתי לרשימה את IQPC שהייתי קונה מהם הרבהמבחינתי זה שפותח הקניה פנה אליהם וקיבל כתף קרה, ועכשיו פתאום הם מורידים מחירים זה בגידה באמון שלי כלקוח בחנות.אגב עכשיו גם אייבורי הצטרפו לחגיגה ועם מחיר מאוד נמוך...(720 ש"ח לEVO) פשוט עצוב שכל החנויות התעוררו פתאום
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מעניין אם הם מפסידים בשביל לפגוע במכירות הקבוצתיותאל תהיה תמים, אף אחד לא מוכר במחיר הפסד, לכל היותר במינימום רווח.זה לא "תמות אשתי עם פלישתי..."
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים אם אני לא טועה שהם עשו את המהלך הזה עם הR4 קיריל אמר שהם כנראה מכרו במחיר הפסד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.