פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים ^ ואז, בגללך ובגלל מי שיעשה כמוך, לא יסכימו לשלוח מוצרים לארץ.גדול!אתה צודק, אני הגאון היחיד בעולם שעלה על הטריק...
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים זה לא יהיה גורף ברמה עולמית, אני רק רוצה לגרוף לעצמי בלבד עוד כונן SSD, זה אנושי, לא ?
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים כן , נראה לך שישלחו לך מוצר של כמה מאות שקלים אם לא דולרים , על סמך תמונה מפוברקת ?הדבר נכון למוצר זול שמגיע אלייך ולמוכר אין כח\ לא משתלם אפילו לחכות לחזרה שלו.תיהיה בטוח שאם תתלונן על SSD יקר ערך , אתה תצטרך לשלוח אותו ואפילו תישא בתוצאות של המשלוח חזרה.בהצלחה בבזיבוז הזמן , הכסף והכבוד העצמי שלך.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מחבר אין דבר יותר מרגיז מאוכלי נבלות - http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=10214אני את הכונן שלי קונה מ-TMS בגלל ההיענות ובכדי להשאיר את הסיכוי לקבוצתיות נוספות בעתיד!בשביל הסדר הטוב אציין שאכן דיברתי עם החנות הנ"ל,דיי רדפתי אחריהם בשביל לקבל הצעת מחיר(לא היה נראה שהם כל כך מעוניינים לתת הצעה) ולבסוף נתתי להם דד-ליין והם לא עמדו בו אז החלטתי להוציא את הקנייה.לא הייתי יכול לקחת את הסיכון שהקנייה תתפוצץ בגלל שעוד חנויות מושכות אותי.מחינתי זה פשוט גורם לי לא לרצות ללכת פעם הבאה ולשאול את החנות לגבי הצעת מחיר.הצענו לקבל מהם הצעה, הם לא עמדו בזמנים שלנו, זאת הבעייה שלהם.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים קיבלתי כבר ב-11 בבוקר את ה-EVO, תמונות יעלו מאוחר יותר לדיון הראשי על הקבוצתית של ה-SSD.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים עזרת לי להחליט אם אתה תמים או עם חוש הומור מפותח...בכל מקרה המסקנה שהגעת אליה, היתה בדיוק הנקודה ממנה התחלתי את ההתייחסותלמדיניות החזרת מוצרים ברכישה באינטרנט ללא החזרת הפריט הפגום.כנראה שפספסת את הפנייה...אגב, לגבי 'שם טוב' - המושג תופס לישויות ממשיות, לא לכינויים ושמות באינטרנט שאינם אומרים דבר.אם אני נוכל, יש לי הרבה מאוד 'שמות טובים' ברשת... נערך 2013 באוקטובר 2812 שנים על-ידי Cahiml
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים אין מצב שמישהו ישלח לך ssd או כל מוצר שהערך שלו גבוה מ200 שקל (לפעמים גם פחות) לא בדואר רשום , אלא אם כן הוא טיפש או חסר ניסיון.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים אין מצב שמישהו ישלח לך ssd או כל מוצר שהערך שלו גבוה מ200 שקל (לפעמים גם פחות) לא בדואר רשום , אלא אם כן הוא טיפש או חסר ניסיון.לי החזירו עלות של שואב אבק רובוטי (כ1700 ש"ח) בלי שביקשתי...
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים הרגע הזמנתי מ TMS, ואמרו שמחר יגיע השליח בין 9 ל 4. ענה לי אלכס והסביר לי בסבלנות כל מה שרציתי - שירות לקוחות מעולה! בנוגע ל"אוכלי נבלות" אז השתכנעתי עכשיו עוד יותר לקנות מ TMS ! אבל אם כבר לעשות דבר כזה, אני לא מבין למה הם לא הורידו מתחת ל - 775 ? כמו שאר חברי הפורום אני מודה ליוזם הקנייה - כל הכבוד !
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים אם הייתי קונה אז רק מהחנות שהתייחסה ונתנה את ההצעה הטובה ביותר לקבוצה(TMS), כדי לחזק את האמינות של הקניה הקבוצתית הזאת ואחרות בעתיד.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים שלוםהאם תוכלו להפנות לפוסט מעודכן שכולל התקנת דיסק SSD כדיסק מערכת עבור חלונות 7? תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.