פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים אם זה היה תלוי בי הייתי מוריד את הפוסט. שפה נמוכה, הפגנת חוסר בקיאות וזלזלול. השמצת חנות המחשבים בגלל בורות הלקוח. כשלי בטיחות חמורים, יחף, שימוש בסכין, שליפה לא נכונה שיכלה להסתיים בפציעה. בקיצור, לא ראוי לפרסום. עכשיו אני קצת מצטער שבזבזתי על זה כמה דקות
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים וואו .. ביוויס ובאטהד נראים כמו שני גאונים אחרי שרואים את ה"תיעוד" הזה..
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים ענק אם היה נופל לו המחשב תוך כדי כל הפעלולים האלה זה היה אחד הסרטונים הטובים.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים מחבר אם הוא היה מרים 15~ קילו(מארז מלא) מהקלקר, זה בהחלט היה נופל לו לרגל.בפועל הוא תפס את המארז רק מצד אחד...
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים 2 מטומטמים.... ואם במקרה הם קוראים את זה ונעלבים...לפי הסרטון הזה אני לא בטוח אם הם יודעים לקרוא , אז... והוא כבד , אז הוא בטוח יותר טוב , בגלל שאני קונה את החלקי מחשב שלי במשקל...
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים זה לא יכול להיות אמתי כי יש להם פגם ביצור ועם היה להם בעיה או פגם במחשב מה היה אז אני לא רוצה לחשוב על זה כי רק מהמחשבה אני מתחיל לצחוק במקרה כזה שיש נזק למחשב יש אחריות כי על שני אלה החנות לא יכולה לתת אחריות נערך 2013 בספטמבר 2612 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים אחלה גבר, מחשב תותח! התגובות חלקן מצחיקות יותר מהסרטון עצמו. זה ממש עצוב. מאוורר של סקייטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.