פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים יש לי SAMSUNG HD204UIשקניתי לא מזמן ה SPIN TIME שלו 56 אחוז בשאר הוא בסדרהוא ירד ל 0 ומערכת ביקשה שנעשה גיבוי עשיתי ריסט למחשב וזה חזר ל 56 יש סיבה לדאגה? האם כדאי להתחיל לגבות ולממש את האחריות?האם SAMSUNG לא חברה אמינה ? נערך 2013 בספטמבר 2512 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים מחבר גיבוי תמיד צריך להיות.מה הקשר לאמינות?"שקניתי לא מזמן" יש חשד שכן אז אני שואל לגבות 2 טרה ? מה אתה רציני ? נערך 2013 בספטמבר 2512 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים דיסק יכול לההרס גם אחרי יום, תגבה מה שחשוב לך, כלל אצבע פשוט שחומר שחשוב לך אף פעם לא יהיה במקום אחד
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים מחבר אני שואל בקיצור האם יש מספיק סיכוי שכונן יקרוס או שזה סתם תקלה זמנית Troubled attributes: Attribute Spin Up Time failed in the past. Its current value is 67, the worst value was 1 and the threshold is 25. According to the manufacturer, this is a pre-failure condition. מ SPEEDFAN http://forums.seagate.com/t5/Desktop-HDD-Desktop-SSHD/BEWARE-the-so-called-Samsung-HD204UI/td-p/166118 אויש עריכה יש אחריות 3 שנים בדקתי באתר נערך 2013 בספטמבר 2512 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים בכוננים אין דבר כזה כמו "תקלה זמנית". או שהכונן תקין, או שהוא גוסס (כאשר משך הגסיסה לרוב אינו ניתן לחיזוי מראש), או שהוא מת. שלך, לפי הממצאים, גוסס. גבה את מה שאתה צריך (גם בכונן של 2 טרה לרוב המידע שאינו ניתן לשיזור בקלות, כגון מסמכים, תמונות או, לחובבי הז'אנר, סייבים - תופס לרוב נפח מועט להפליא), ולך לנצל את האחריות. אם באמת יש לך יותר מידע אישי מכפי שאתה יכול לגבות, נסה לסגור עם החנות קומבינה כלשהי - למשל, בקש מהם כונן חלופי זהה (שאותו הם יצטרכו ממילא להביא לך כשיתברר להם ששלך באמת תקול), אותו "תקנה" באמצעות צ'ק דחוי, שיוחזר לך לאחר בדיקת הכונן ואישורו כתקול.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים תעשה בדיקה מלאה לכונן עם התוכנה SEATOOLSוגם יש שם אופציה לבדוק את ה- SMARTובגלל שיש חשד שהכונן גוסס אז תגבה ממנו את החומר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.