פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים "תל-נט" - רשת ה-WiFi החינמית של עירית תל אביב - לא ממש עומדת בציפיות. חלק ניכר מהנקודות המובטחות עדיין לא פעילות והגלישה באלה שמגלות סימני חיים, איטית מאוד. אחרי השקעה של 6 מיליון שקל, לתושבי תל אביב מגיע כנראה קצת יותר.http://www.themarker.com/technation/1.2125504
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים אני נוטה לשפוט לכף החסד - זה עדיין ההתחלה - יש מחלות ילדות - אני מאמין שיפתרו אותםהדבר הזה הוא טוב מאוד
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים איך בדיוק הם מתכוונים להתגבר על 300 רשתות אלחוטיות בכל מקום? (במיוחד באזור של בתי קפה וכד'), יש כולה 13 ערוצים לא?
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים גם באירופה הרשת החינמית לא אחידהבטיביליסי גרוזיה היתה רשת מעולהבשטוקהולם אין רשת אבל פה ושם ניתן להצמד לעסקים או ספינות ולקבל רשתבטאלין אסטוניה יש רשת מעולה בכל פינהבסנט פיטרסבורג רוסיה כל העסקים מציעים אינטרנט מעולה בחינם כך שלמעשה העיר מרושתת.
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים יצא לי לבדוק את התשתית אתמול בלילה ברחוב אלנבי (באזור הפאבים), כאשר יש איזה מליון איש באזור עם טלפונים סלולריים והמצב היה בכלל לא כזה רע.בשביל משהו שאתה מקבל בחינם - לא הייתי כל כך ממהר להתלונן או לחפש בעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.