פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים אהלן.קניתי את הסוללה הזאת כדי לחסוך כמה שקלים (400+)http://dx.com/p/dv3000-replacement-6-cell-10-8v-4800mah-battery-pack-for-hp-dv3000-dv3100-dv3500-198584יש למישהו ניסיון עם מוצרים כאלה?
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים אני קניתי לאחרונה שתי סוללות מאיביי למחשבים ניידים.אחרי מחשבה ארוכה, ובגלל שאני לא רוצה לקחת שום סיכון שהסוללה תתפוצץ באופן ספונטני או תתחיל לנזול ולגרום נזק לרהיטים ומכשירים אחרים, קניתי סוללות מקוריות, או לפחות לכאורה מקוריות.
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים קניתי לא פעם סוללות חליפיות, גם למחשבים ניידים ולגם למכשירי טלפון.הסוללות בסדר גמור. האיכות סבירה וחלקן אף היו יותר טובות מהמקור.
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים אם החליפי מחזיק יותר זמן פר טעינה לדוגמא. אם הביצועים יורדים יותר לאט (את זה אפשר לדעת רק אחרי שנה)
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים מאיפה כן היית קונה ? (באיכות של סוללה מקורית, אבל במחיר סביר לסוללה כזאת)
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים הרוב המוחלט של הסוללות החליפיות שנמכרות בארץ מגיע מאותו מקור ובמחיר כפול אם לא פי 3...כך שאני מעדיף לקנות לאורך טווח שנים סוללה כל שנתיים~ בערך מאשר סוללה אחת (מקורית או לא שעולה בארץ כמה מאות שקלים) שממילא תחזיק אותו פרק זמן.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים תלוי מה המצב שלה, אם היא גמורה לחלוטין - ניתן לזרוק בתחנות איסוף של סוללות. אם היא נניח עובדת בחצי כח אז משאיר אותה למקרה שבו אצטרך לדוגמא להיות עם המחשב בלי חשמל זמין כגיבוי לזמן מוקצב.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים לא טענתי שהבטריות בארץ טובות יותר. בטריות חליפיות לניידים הן בעיה. רובן מחזיקות חודשיים-שלושה ומתות לחלוטין.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים מניסיון אישי?כי אצלי אישית, קרובי משפחה וחברים שקנו לא היו בעיות. יכול להעיד אישית שהסוללה שקניתי לנייד שלי עובדת אפילו מעט יותר טוב ונותנת לי תחת אותם נתונים חצי שעה יותר זמן עבודה.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים bad luckלא יודע מה לומר לך...לטווח ארוך הכוונה היא שאם נניח שסוללה שורדת שנתיים, אז עדיף לקנות סוללה חלופית ב-100 שקל במקום ב-300 כלשהי ובעצמה כל שנתיים נניח תגיע למיצוי. אז 3 סוללות כאשר קונים אחת כל שנתיים נותנים לך תיאורטית ופרקטית טווח של 6 שנים במחיר של סוללה מקורית/חלופית שממילא יעבדו שנתיים~
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים אתם משיגים סוללות דפוקות מאיפה שהוא, ב Dell שלי יש סולה בת 7 שנים והיא עדין עובדת (אם כי אני לא משתמש איתה בצורה כבדה, הלפטופ בחשמל בכל פעם שיש חשמל לייד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.