עבור לתוכן

סוללה לא מקורית למחשב נייד מ- dx.com

Featured Replies

פורסם

אני קניתי לאחרונה שתי סוללות מאיביי למחשבים ניידים.

אחרי מחשבה ארוכה, ובגלל שאני לא רוצה לקחת שום סיכון שהסוללה תתפוצץ באופן ספונטני או תתחיל לנזול ולגרום נזק לרהיטים ומכשירים אחרים, קניתי סוללות מקוריות, או לפחות לכאורה מקוריות.

פורסם

קניתי לא פעם סוללות חליפיות, גם למחשבים ניידים ולגם למכשירי טלפון.

הסוללות בסדר גמור.

האיכות סבירה וחלקן אף היו יותר טובות מהמקור.

פורסם
  • מחבר

איך קובעים שהאיכות טוב יותר מהמקור?

פורסם

אם החליפי מחזיק יותר זמן פר טעינה לדוגמא.

אם הביצועים יורדים יותר לאט (את זה אפשר לדעת רק אחרי שנה)

פורסם

הרוב המוחלט של הסוללות הזולות למחשבים ניידים באיביי לא שווה כלום.

פורסם

מאיפה כן היית קונה ? (באיכות של סוללה מקורית, אבל במחיר סביר לסוללה כזאת)

פורסם

הרוב המוחלט של הסוללות החליפיות שנמכרות בארץ מגיע מאותו מקור ובמחיר כפול אם לא פי 3...

כך שאני מעדיף לקנות לאורך טווח שנים סוללה כל שנתיים~ בערך מאשר סוללה אחת (מקורית או לא שעולה בארץ כמה מאות שקלים) שממילא תחזיק אותו פרק זמן.

פורסם

Chevy, שאלה בנושא קרוב -

מה אתה עושה עם הסוללות הישנות?

פורסם

תלוי מה המצב שלה, אם היא גמורה לחלוטין - ניתן לזרוק בתחנות איסוף של סוללות. אם היא נניח עובדת בחצי כח אז משאיר אותה למקרה שבו אצטרך לדוגמא להיות עם המחשב בלי חשמל זמין כגיבוי לזמן מוקצב.

פורסם

לא טענתי שהבטריות בארץ טובות יותר. בטריות חליפיות לניידים הן בעיה. רובן מחזיקות חודשיים-שלושה ומתות לחלוטין.

פורסם

מניסיון אישי?

כי אצלי אישית, קרובי משפחה וחברים שקנו לא היו בעיות. יכול להעיד אישית שהסוללה שקניתי לנייד שלי עובדת אפילו מעט יותר טוב ונותנת לי תחת אותם נתונים חצי שעה יותר זמן עבודה.

פורסם

לטווח ארוך? אשמח קישור ליצרן. עדיין לא מצאתי אחת נורמלית.

פורסם

bad luck

לא יודע מה לומר לך...

לטווח ארוך הכוונה היא שאם נניח שסוללה שורדת שנתיים, אז עדיף לקנות סוללה חלופית ב-100 שקל במקום ב-300 כלשהי ובעצמה כל שנתיים נניח תגיע למיצוי. אז 3 סוללות כאשר קונים אחת כל שנתיים נותנים לך תיאורטית ופרקטית טווח של 6 שנים במחיר של סוללה מקורית/חלופית שממילא יעבדו שנתיים~

פורסם

אתם משיגים סוללות דפוקות מאיפה שהוא, ב Dell שלי יש סולה בת 7 שנים והיא עדין עובדת (אם כי אני לא משתמש איתה בצורה כבדה, הלפטופ בחשמל בכל פעם שיש חשמל לייד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים