עבור לתוכן

בקשת המלצה-שדרוג מחשב 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז הבנתי שלשדרג כרטיס מסך זה לא מספיק אז החלטתי לשדרג את המחשב, נקווה שאני אצא בזול P:

המפרט הנוכחי:

המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz

לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3

כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB

ספק כוח ZP550W

והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23"

1. מה התקציב המקסימאלי?

1000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל :)

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

עוד 200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

אני משחק במשחקים בד"כ

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

אני מתכוון להריץ אץ המשחקים החדשים לכן אני לא בטוח שיש טעם לכתוב אילו :)

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

23 אינץ' 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?

אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

אני משדרג את המחשב לכן אני לא יודע איזה חלק להחליף

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

חשוב ברמה גבוהה 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא מאמין, כדאי בכלל?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני מעדיף שירכיבו לי בחנות כי עוד לא יצא לי להתעסק עם הרכבת חלקים.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, אבל מחנות בארץ, אני גר באיזור המרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

אין לי בקשות מיוחדות :)

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מאמין כי אני מתגייס עוד שנתיים

פורסם

זה תקציב לא ריאלי.. כרטיס מסך לבד יעלה כ-1000 ש"ח...

פורסם
  • מחבר
זה תקציב לא ריאלי.. כרטיס מסך לבד יעלה כ-1000 ש"ח...

אני מתכוון לשדרג את כרטיס המסך אבל הבנתי שגם צריך את הספק לכן אני חושב שזה מספיק :)

את המעבד אני אשדרג מאוחר יותר :)

פורסם

אז אם זה לא כרטיס מסך ולא מעבד מה נשאר? מה יעזור להחליף את יתר הדברים? אתה לא ברור

פורסם
  • מחבר
אז אם זה לא כרטיס מסך ולא מעבד מה נשאר? מה יעזור להחליף את יתר הדברים? אתה לא ברור

לא כל כך הבנתי אותך, מצטער.

בכל מקרה, התכוונתי שאני רוצה לשדרג את כרטיס המסך, אבל כרטיס מסך חדש יותר דורש ספק חדש יותר ואוליי רכיבים חדשים אחרים.

הבנתי שצריך לשדרג גם ספק אז פניתי לפה כדי לקבל המצלה לכרטיס מסך וספק שיוכלו "להשתלב" בתקציב ולהתאים לרכיבים שלי :)

פורסם

יכול להיות אפשרי להשיג ספק וכרטיס מסך בתקציב הזה (לא הכרטיס הכי טוב שיש כמובן.. משהו עם יחס עלות תועלת טוב).. המעבד סך הכל נראה מספיק טוב בינתיים כדי לשרת אותך.

אולי שווה לך גם לנסות ולמכור את כרטיס המסך שיגדיל טיפה את התקציב שלך. לא כדאי להתפשר על הספק.

פורסם
  • מחבר
יכול להיות אפשרי להשיג ספק וכרטיס מסך בתקציב הזה (לא הכרטיס הכי טוב שיש כמובן.. משהו עם יחס עלות תועלת טוב).. המעבד סך הכל נראה מספיק טוב בינתיים כדי לשרת אותך.

אולי שווה לך גם לנסות ולמכור את כרטיס המסך שיגדיל טיפה את התקציב שלך. לא כדאי להתפשר על הספק.

אם התקציב יגדל בעוד 200 זה יעזור? :)

בכל מקרה, תודה רבה על העזרה :)!

פורסם

בכל סדרה של NVIDIA למשל, יש את הדגם של TI שבד"כ אמור לתת ביצועים מספיק טובים עבור העלות שלו.

שווה להסתכל על 660TI לפחות, שיכול לנוע בין 1000-1200 ש"ח, ובמה שנשאר לקנות ספק כח מחברה מספיק טובה.

נסה למכור את הכרטיס כדי להגיע לתקציב קרוב ל - 1400 ש"ח.

פורסם

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10130

+

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6333

סה"כ כ 1,155 שקלים. אם אתה יכול להגדיל את התקציב ל 1250 שקלים, אולי כדאי ללכת על GTX660 מ TMS.

בכל מקרה, בהתחשב בכך שהכרטיסים החדשים של AMD בפתח - אולי כדאי לחכות חודשיים.

פורסם

אפשר בכיף לקחת ספק של 430W. כדאי בנוסף לחפש כרטיס מסך מיד שנייה.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אצליח להגיע לתקציב של 1400 בעוד חודשיים :)

איזה כרטיס וספק יתאימו?

פורסם

אם אתה קונה בעוד חודשיים, נמליץ לך בעוד חודשיים.

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על השדרוג הזה?

כרטיס מסך: https://www.tms.co.il/product/11861

ספק: https://www.tms.co.il/product/5117

קודם כל, תודה ענקית על העזרה אתם קהילה אדירה :xyxthumbs:!

אגב, רשום על הכרטיס OC מהמפעל, אני אצטרך להשקיע במאווררים למחשב כדי לתמוך ב OC?

ואיך הרכיבים? אמרתם ש 430W יספיק לספק, אבל אני לא מבין כל כך בחומרה אז סורי על הבורות :)

שאלה אחרונה P: אם אני אגדיל את התקציב ל 1,400 אני אקבל תמורה משתלמת בהרבה ביחס למחיר? או שהתקציב הנוכחי בסדר גמור?

תודה ענקית, עידו :)

פורסם

התקציב מספיק לכרטיס מסך וספק כוח , ואם תגדיל אותו , אז תקבל ביצועים טובים יותר (gtx 760).

אתה לא צריך מאווררים במיוחד לכרטיס מסך , כי לגרסה הזו של גיגבייט יש קירור מצוין.

430W יספיק היום לרוב המוחלט של מערכות עם כרטיס מסך יחיד לשוק הביתי , וכמובן שגם לך.

פורסם
  • מחבר
התקציב מספיק לכרטיס מסך וספק כוח , ואם תגדיל אותו , אז תקבל ביצועים טובים יותר (gtx 760).

אתה לא צריך מאווררים במיוחד לכרטיס מסך , כי לגרסה הזו של גיגבייט יש קירור מצוין.

430W יספיק היום לרוב המוחלט של מערכות עם כרטיס מסך יחיד לשוק הביתי , וכמובן שגם לך.

gtx760 עולה כמו הספק+הכרטיס...

הוא באמת הרבה יותר טוב מהכרטיס שהצעתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים