עבור לתוכן

תחרות זהה את לוח האם - בחסות MSI - הזוכה!

Featured Replies

פורסם

לדעתי הייתה טעות בעריכה של החידה, הנה הרמזים החזקים והפתרון(למרות שמיהרתי לרשום את התשובה וטעיתי)כמה דקות אחרי זה עליתי על זה אבל היה כבר מאוחר חח:

W3z1Tv7.png

• תגובות 157
  • צפיות 18.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בראשון לא ידעתי שכל מי שעונה נכון מקבל נקודה אז לא הצבעתי,

חבל שלא אמרתם..

פורסם

יש לציין שהתמונות של ה-H87 וB85 באתר של MSI פשוט זהות. חדי העין יוכלו לראות שהשם על הלוחות-אם ערוך.

פורסם

דרך אגב, ליאור עוד לא ענה לי על זה: האם בתמונה השנייה, MSI Z87-G45 נחשבת תשובה קבילה?

פורסם
לדעתי הייתה טעות בעריכה של החידה, הנה הרמזים החזקים והפתרון(למרות שמיהרתי לרשום את התשובה וטעיתי)כמה דקות אחרי זה עליתי על זה אבל היה כבר מאוחר חח:

W3z1Tv7.png

על זה הסתמכתי כשעניתי.

פורסם

באתר של MSI המפגרים צילמו את אותה תמונה יש את אותה שריטה בשתי התמונות על הפחית של חיבורי האודיו.

פורסם

כן, זו אותה התמונה, גם על הסוללה יש את אותם הפגמים.

פורסם

בפתרון נכתב:

הפעם יש שלושה דגמים - B85M-E33 יחד עם H87M-E33 ו-H81M-E33. כל מי שניחש את אחד משלושת אלה מקבל נקודה. מחר מצפה לכם התמונה האחרונה ואחריה הגרלה.

אבל בH81M-E33 הסוללה לא זהה לחלוטין לזו שבשאלה, בעוד שבלוחות B85M-E33 ו H87M-E33 הסוללה זהה לחלוטין. מכאן שה H81M-E33 נפסל. בנוסף idanmal צודק, ובכך אפשר לפסול את הלוח B85M-E33 (וגם את ה H81M-E33). מכאן שהתשובה היא בהכרח H87M-E33.

פורסם
  • מחבר

סוללות הן דבר מתחלף. יכולים להשתמש בכאלו או בכאלו לפי מלאי והאינטרס שלנו הוא לתת הזדמנות לכמה שיותר לזכות :)

לא נהיה קטנוניים על הדבר הזה

פורסם

לא ענית על השאלה שלי...

האם בתמונה השנייה, התשובה: MSI Z87-G45 נחשבת נכונה?

פורסם

לא!! פספסתי את זה..

פורסם

סתם שאלה סרקתי את הברקוד והגעתי לתושבת 1150 שמפה H87M-E33 מתאים וB85M-E33 לא מתאים כי בפירוט רשום שהתושבת שונה.

מה שהכי מוזר בנתונים ליד התמונה רשומה אותה תושבת,אתם יודעים אולי מה נכון משני האופציות?

פורסם

כל לוחות ה- Z87, H87 ו-B85 (אני לא יודע אם יש צ'יפסט שנקרא H81) או בקיצור, כל ערכות השבבים מסדרה 8 מגיעות עם תושבת 1150, כי הן תומכות רק במעבדי 4XXX.

ב-B85M-E33 התושבת היא 1150.

פורסם

בוקר טוב.

בקשר לתמונה הרביעית:

סתם שאלה סרקתי את הברקוד והגעתי לתושבת 1150 שמפה H87M-E33 מתאים וB85M-E33 לא מתאים כי בפירוט רשום שהתושבת שונה.

מה שהכי מוזר בנתונים ליד התמונה רשומה אותה תושבת,אתם יודעים אולי מה נכון משני האופציות?

קודם כל לשאלתך (ויתקנו אותי אם טעות בידי)

בקשר לברקוד: זה שיש שם ברקוד זה לא אומר שהברקוד הוא של הלוח הנכון!

כל התמונות המופיעות בשאלה אלו רמזים, ולאו דווקא התשובות!

מי שבדק עם זכוכית מגדלת ושיחק מעט עם תוכנות כגון הצייר של WIN גילה שהתמונה שהתכוונו אליה היא B85M-E33

למה בסוף יש שלוש ... זה ניתן לפירוש

פורסם
כל לוחות ה- Z87, H87 ו-B85 (אני לא יודע אם יש צ'יפסט שנקרא H81) או בקיצור, כל ערכות השבבים מסדרה 8 מגיעות עם תושבת 1150, כי הן תומכות רק במעבדי 4XXX.

ב-B85M-E33 התושבת היא 1150.

הכל טוב ויפה רק שבאתר הרשמי רשמו 1105 ואם אני לא טועה אין תושבת כזו גם,כלומר בטעות רשמו תמספר כשהתווכנו ל1150.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים