פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים MSI Z87-G45 Gamingעריכה: בטעות כתבתי פה תשובה לחידון. נערך 2013 בספטמבר 2412 שנים על-ידי shahard333
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים הבעיה שפשוט כולם מעתיקים את תשובת הרוב בסוף היום, כי זה מצמצם המון אפשרויות.בודקים בגוגל, משתכנעים וכותבים.לדעתי באמת צריך לעשות משך מתן תשובה של 10 דקות, ולנעול.
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים הבעיה שפשוט כולם מעתיקים את תשובת הרוב בסוף היום, כי זה מצמצם המון אפשרויות.בודקים בגוגל, משתכנעים וכותבים.לדעתי באמת צריך לעשות משך מתן תשובה של 10 דקות, ולנעול.אז זה לא יהיה פייר למי שלא יכול להכנס בזמן הקצובצריך לאסור פרסום התשובות בפורום. תשובות תשלחנה בהודעה פרטית למנהל התחרות בלבד
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים הוא יכול לפתוח משתמש דמה לקבלת תשובות, או לחילופין דרך המייל לשלוח תשובות.
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים אותי יותר מטריד שמשתמשים יכולים להשתמש בחשבונות כפולים כדי לנחש כמה פעמים כדי להגדיל את הסיכוי שלהם.ההגבלה היחידה שהייתה צריכה להיות זה על מספר ההודעות מינימלי של המשתתפים (נגיד 100+), ככה משיגים 3 דברים, צ'יפור המשתמשים הקבועים בפורום, העלאת המוטיבציה לאנשים חדשים להירשם ולהשתתף בפורום (ולא רק בהגרלות וכו') וצמצום אפשרויות "לעבוד על המערכת". נערך 2013 בספטמבר 2412 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים מחבר מי שכפול אנחנו נעלה עליו, אל דאגה.התמונה השלישיתhttp://hwzone.co.il/community/threads/533461
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים בתמונה הקודמת, MSI Z87-G45 תופס? אגב, בתמונה של היום קצת הגזמתם עם הטשטוש, לא חושבים? אני עובר אחד אחד את הלוחות שובר את הראש. באמת כדאי לפרסם פה, ומעל כל תמונה (אבל ביותר בולט וגדול) שאלה שיודעים את התשובה יחכו לרגע האחרון, כדי לסנן מעתיקים. נערך 2013 בספטמבר 2512 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים בתמונה הקודמת, MSI Z87-G45 תופס?אגב, בתמונה של היום קצת הגזמתם עם הטשטוש, לא חושבים? אני עובר אחד אחד את הלוחות שובר את הראש. באמת כדאי לפרסם פה, ומעל כל תמונה (אבל ביותר בולט וגדול) שאלה שיודעים את התשובה יחכו לרגע האחרון, כדי לסנן מעתיקים. למה מוגזם ?? זה הכי קל והבעיה שלהם זה שהם מתמקדים רק בלוחות אם החדשים שישימו איזה לוח וינטיג וזה יהיה מהנה אבל ככה 10 דקות גג למצוא התאמה
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים ^ גם אני ציפיתי לדגמים ישנים, שרק ה"שועלים הותיקים" יזהו, אבל יש פה הרבה שיווק לדעתי העיבוד זה מוגזם, פשוט שיצלמו קטעים יותר מאתגרים, או במקום תמונות רמזים כאלה.
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים בתמונה הקודמת, MSI Z87-G45 תופס?אגב, בתמונה של היום קצת הגזמתם עם הטשטוש, לא חושבים? אני עובר אחד אחד את הלוחות שובר את הראש. באמת כדאי לפרסם פה, ומעל כל תמונה (אבל ביותר בולט וגדול) שאלה שיודעים את התשובה יחכו לרגע האחרון, כדי לסנן מעתיקים. אז בוא תנסה את התמונה שלי http://jpg.co.il/view/5242e844a398d.png/ נערך 2013 בספטמבר 2512 שנים על-ידי poune
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.