עבור לתוכן

מהירות אינטרנט גרועה - מיואש כבר

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי אינטרנט 15 מגה.

ספק: בזק בינלאומי

תשתית: בזק

יש לי ראוטר NETGEAR לכל הבית אבל הוא מחובר בכבל למחשב שלי. כשאני צופה בסרטון מכל סוג שהוא או מוריד כל סוג של הורדה, ההורדה פשוט נתקעת לי באמצע. לפעמים אני נאלץ להשהות את ההורדה ולהחזיר, וזה מסתדר עד שזה שוב נתקע (ולפעמים זה נתקע לחלוטין) התקשרתי אלף פעם גם לבזק וגם לבזק בינלאומי (!)

זה המענה שקיבלתי:

בזק:

"אנחנו התשתית. זה נותן לך בדיקת מהירות תקינה של 15 מגה כפי שמגיע לך, לכן אין לנו מה לעשות בעניין הבעיה היא במחשב או בספק".

בזק בינלאומי:
"ניסינו הכל ולא ניתן לפתור את הבעיה, שכנראה נובעת מהמחשב"

לאור התשובות הללו החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי, שילמתי לו כסף על הבדיקה ונאמר לי שהכל בסדר.

אז אם אין בעיה לא בספק, לא בתשתית ולא במחשב - מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה הארורה הזאת?

מחרפן אותי שאני לא יכול להוריד שום קובץ שמשקלו מעל 100MB ולא יכול לצפות בסרט או סרטון להנאתי בלי שזה יתקע.

כבר הרבה מאוד זמן שאני לא מצליח לגלוש באינטרנט כמו שצריך, אין לי ספק שהכסף שאני משלם נזרק לפח.

למען הסר ספק - אין שום תוכנה שרצה ברקע, לא סקייפ, לא טורנט לא שום דבר.

המחשב נקי, עבר בדיקה ואיחוי על ידי CCLEANER.

אני אובד עצות.

יש לכם פתרונות להציע?

תודה רבה

פורסם

האם קיימת אפשרות להביא לבית מחשב נייד נוסף ולנסות לבצע את אותה ההורדה על אותה תשתית ע"מ לשלול בעיית תשתית/ספק באופן מובהק?

פורסם

נסה לעבור תשתית וספק אינטרנט.

פורסם

יכול להיות שאתה גר רחוק מהמרכזיה של בזק. תנסה לעבור לתשתית של הוט. לפני זה תנסה להחליף ראוטר ולבדוק שוב את התעבורה. עוד דרך (אם יש לך כוח לזה) זה ללכת לחבר עם המחשב שאתה יודע שכל תקין אצלו ולבדוק אם זה בעיה עם המחשב או לא

פורסם

מודם נפרד מנתב ? תתחבר אליו ותבדוק.

מה מהירות חיבור של כרטיס רשת ? תיבדוק בסטטוס שלו.

מה מהירות הורדה מאתר בדיקה של בזק ?

יש פילטר על שקע של טלפון שמחובר נכון ?

יש שגיאות ? בחלון "דוס" תריץ

netstat -s

בסוף הדוח יש ERRORS

פורסם
  • מחבר
האם קיימת אפשרות להביא לבית מחשב נייד נוסף ולנסות לבצע את אותה ההורדה על אותה תשתית ע"מ לשלול בעיית תשתית/ספק באופן מובהק?

האם אפשר לבצע את הבדיקה הזאת על ידי אייפון ולא מחשב נייד?

פורסם

תוריד את האפליקציה speedtest (לאייפון ולאנדרואיד) או במחשב הנייד תכנס לאתר ותבדוק איזה מהירות אתה מקבל.

קודם תמצא את מקור הבעיה, אם גם במכשירים אחרים אתה מקבל מהירות כזאת גרועה תנסה לחבר את המחשב ישירות למודם ולבדוק איזה מהירות אתה מקבל.

פורסם

1. תבצע את ההורדה כשרק מחשב אחד מחובר לרשת בחיבור קווי

2. אם אפשרי תבצע את הבדיקה עם מחשב/נתב אחר ככה שאם אי אפשר לקחת מחשב משכן תנסה לקחת ממנו לרגע את הנתב.

3. תנסה לשנות את ה-MTU בראוטר.

4. תבצע פקודת ping -t לאתר כלשהו ותוודא שאין פאקטים שנופלים.

בדיקות כאלה לא מבצעים באלחוטי כי אף לא תוכל לדעת אם הממצאים של אותה בדיקה מגיעים בגלל חיבור הפרעה בחיבור האלחוטי או משהו אחר. בחיבור קווי אין לך את הספק הזה.

פורסם

לא פעם ולא פעמיים היו לי צרות עם האינטרנט שנפתרו במעבר ספק אינטרנט או תשתית.

הזמן המצטבר שסתם סבלתי מאינטרנט חרא בזמן שחברות האינטרנט מורחות אותי בשקרים ותירוצים מגיע קרוב לשנה במצטבר, אולי יותר.

fooled me once shame on you, fooled me twice shame on me

בפעם הבאה שהאינטרנט שלי נהיה חרא ולא נפתר תוך שבוע שבועיים, אני ישר עובר ספק+תשתית.

קודם יורים ואחר כך שואלים שאלות.

וכמעט תמיד תגלה שהיריה עצמה היא התשובה.

פורסם
  • מחבר
1. תבצע את ההורדה כשרק מחשב אחד מחובר לרשת בחיבור קווי

2. אם אפשרי תבצע את הבדיקה עם מחשב/נתב אחר ככה שאם אי אפשר לקחת מחשב משכן תנסה לקחת ממנו לרגע את הנתב.

3. תנסה לשנות את ה-MTU בראוטר.

4. תבצע פקודת ping -t לאתר כלשהו ותוודא שאין פאקטים שנופלים.

בדיקות כאלה לא מבצעים באלחוטי כי אף לא תוכל לדעת אם הממצאים של אותה בדיקה מגיעים בגלל חיבור הפרעה בחיבור האלחוטי או משהו אחר. בחיבור קווי אין לך את הספק הזה.

1. יש לי רק מחשב אחד והוא מחובר בכבל.

2. אני אנסה את זה ואעלה תוצאות מאוחר יותר.

3. איך אני משנה את ה-MTU?

4. איך אני מבצע פקודת ping -t?

אוקיי.

ודאי שאני לא מחובר באלחוטי.

לא פעם ולא פעמיים היו לי צרות עם האינטרנט שנפתרו במעבר ספק אינטרנט או תשתית.

הזמן המצטבר שסתם סבלתי מאינטרנט חרא בזמן שחברות האינטרנט מורחות אותי בשקרים ותירוצים מגיע קרוב לשנה במצטבר, אולי יותר.

fooled me once shame on you, fooled me twice shame on me

בפעם הבאה שהאינטרנט שלי נהיה חרא ולא נפתר תוך שבוע שבועיים, אני ישר עובר ספק+תשתית.

קודם יורים ואחר כך שואלים שאלות.

וכמעט תמיד תגלה שהיריה עצמה היא התשובה.

הייתי בתשתית של הוט ואני לא אחזור לשם גם אם יתהפך העולם. סבלתי שם יותר ממה שאני סובל כרגע (לא שהמצב עכשיו בסדר...).

אני לא חושב שלעבור תשתית זה הפתרון, לפחות לא במקרה שלי.

תודה לכולם.

פורסם

להחליף תשתית עולה כסף על התקנה.

להחליף ספק יותר קל, אבל עוד יותר קל לקחת מהם יוזר זמני ולבדוק אם זה ממשיך.

בכל מקרה.

MTU בנטגיר נמצא תחת advanced ואז wan setup. הדיפולטיבי הוא 1492 שזה גם המקסימום. תנסה כל מיני מספרים מתחת למספר הזה ותראה אם יש שינוי.

תכנס ל-CMD ותרשום ping -t ואז כתובת של אתר כלשהו. במקום 4 פינגים הוא ימשיך לתת לך פינגים עד שתגיד לו להפסיק ctrl+c

פורסם

היי,

נשמח להעביר את פנייתך למנהל במוקד הטכני על מנת שיבדוק את הנושא.

לצורך כך, אנא שלח שם מלא, מספר טלפון ושעות חזרה נוחות לכתובת: online@bezeqint.net וניצור איתך קשר בהקדם.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי - שירות לקוחות ברשת.

אז ככה, יש לי אינטרנט 15 מגה.

ספק: בזק בינלאומי

תשתית: בזק

יש לי ראוטר NETGEAR לכל הבית אבל הוא מחובר בכבל למחשב שלי. כשאני צופה בסרטון מכל סוג שהוא או מוריד כל סוג של הורדה, ההורדה פשוט נתקעת לי באמצע. לפעמים אני נאלץ להשהות את ההורדה ולהחזיר, וזה מסתדר עד שזה שוב נתקע (ולפעמים זה נתקע לחלוטין) התקשרתי אלף פעם גם לבזק וגם לבזק בינלאומי (!)

זה המענה שקיבלתי:

בזק: בזק בינלאומי:

לאור התשובות הללו החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי, שילמתי לו כסף על הבדיקה ונאמר לי שהכל בסדר.

אז אם אין בעיה לא בספק, לא בתשתית ולא במחשב - מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה הארורה הזאת?

מחרפן אותי שאני לא יכול להוריד שום קובץ שמשקלו מעל 100MB ולא יכול לצפות בסרט או סרטון להנאתי בלי שזה יתקע.

כבר הרבה מאוד זמן שאני לא מצליח לגלוש באינטרנט כמו שצריך, אין לי ספק שהכסף שאני משלם נזרק לפח.

למען הסר ספק - אין שום תוכנה שרצה ברקע, לא סקייפ, לא טורנט לא שום דבר.

המחשב נקי, עבר בדיקה ואיחוי על ידי CCLEANER.

אני אובד עצות.

יש לכם פתרונות להציע?

תודה רבה

פורסם

הייתה לי פעם בעיה דומה, ומצאתי שהמקור שלה היה הראוטר של NetGear. החלפתי אותו בבזקסטור עם הראוטר של D-Link והבעיה נפתרה.

עוד פרטים בהודעה שכתבתי בזמנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים