פורסם 2013 בספטמבר 2012 שנים ערב טוב וחג שמחיש ברשותי כונן חיצוני של היטאצי שהפסיק בפתאומיות לעבוד - אף סימן חיים, חשדתי בבקר USB פרקתי את האריזה הוצאתי את הכונן שנמצא בפנים 3.5" - חיברתי אותו למחשב והוא לא מראה אף סימן של חיים - לא מנוע ולא כלום - בביוס הוא לא מופיע .אני עושה משהו לא נכון ? החלפתי חיבורים גם של הSATA וגם של החיבור חשמל וכלום . עזרה תתקבל בברכה תודה
פורסם 2013 בספטמבר 2012 שנים מחבר אין אחריות כי הוא גם ישן והאחריות כבר פגה הוא לא נפל לא כלום - פשוט הפסיק לעבוד יום אחד בהיר .עדכון : יש צ'יפ שרוף על הלוח .אפשר להעביר לאלקטרוניקה ומודינג נמשיך משם . נערך 2013 בספטמבר 2012 שנים על-ידי 114508534
פורסם 2013 בספטמבר 2012 שנים ציפ אם חור? קורה.... אם אתה רוצה לשחזר מידע תעביר אליו בקר מדיסק זהה אחר ותקווה שלא נדפק משהוא בתוך הדיסק שישרוף גם את הציפ החדש
פורסם 2013 בספטמבר 2012 שנים לא צריך ליפול או משהו היה לי כונן חיצוני של WD שבקושי השתמשתי בו ומת פתאום.. למזלי היתה אחריות
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים מחבר זה לא בידיוק חור - יותר נראה כאילו נשרף מבפנים - אני לא רק שרוצה לשחזר את המידע, זה פחות חשוב, אני רוצה לגרום לכונן לעבוד !
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים חב"לז.גם אם תשיג לוח אלקטרוני זהה כל הסכויים הוא לא יעבוד ואולי ישרף גם.כוננים מתים - אלה החיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.