עבור לתוכן

מעוניין במפרט חזק לגיימינג

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים (כבדים שלוקחים הרבה משאבים מהמעבד), מולטימדיה, תכנות וגלישה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

מחשב שמיועד להריץ על האיכות הכי גבוהה את כל המשחקים החדשים, וגם משחקים שצורכים הרבה מהמעבד. רוזולציית המסך היא 1920X1080

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, אין צורך לכלול HDD, יש לי כבר HDD שקניתי לא מזמן, אני נשאר איתו ורוצה להשקיע בSSD SATA3 בנפח 120GB

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב לי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, מתכנן לעלות מעל 4GHZ

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). דרישה למעבד מסדרת i7 וכ.מ חזק מספיק של NVIDIA, עם יותר התחשבות במעבד

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

הערה: אין צורך במסך, וכמו שכתבתי אזכיר שוב: אין צורך בכונן HDD כי יש לי כבר, אלא אני רוצה SSD 120GB SATA3.

תודה מראש! :)

פורסם

CORE I7 הוא מעבד שאינו מיועד לגיימינג אלא לתוכנות שיודעות לעשות שימוש בטכנולוגית ה-HT שברשותו, משחקים

ושאר השימושים אינן עושים לרוב שימוש ביכולת זו לכן אין טעם לשלם כמה מאות שקלים יותר בעבורו.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1103

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪200

לוח אם:

MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪642

מארז:

באנדל - LanCool K56NB + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪625

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪177

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1285

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪470

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪108

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4787

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4692 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/fqsbczd2

מעבד אייבי שמומלץ יותר בשל יכולות המהרה עדיפות וסיכויי הצלחה גדולים יותר, סביר להניח שתגיע עם

המעבד הנ"ל בשילוב הקירור האיכותי הזה לאיזור ה-4.5Ghz וצפונה. תלוי כמובן בך ובשבב שתקבל.

כמובן שאם מוותרים על OC אפשר בהוזלת מספר רכיבים מה שיהיה מאוד משמעותי במחיר לשלב כרטיס מסך חזק יותר

כמו GTX770 ובכך לקבל ביצועים עדיפים בגיימינג. בכל זאת גם מעבדים שעובדים על תדר הטורבו המירבי שלהם אינם ממש

מגבילים וכרטיס מסך חזק יותר יהיה שווה לביצועים טובים יותר. אם כי אני בדעה שה-770 לא מהכרטיסים המשתלמים שיש

ולא נצרך במיוחד ברזולוציה הזו וה-760 יספק ביצועים ברמות גבוהות\מקסימליות ממילא.

"איכות הכי גבוהה את כל המשחקים החדשים" - שכח מזה, ידרשות פשרות מעטות באלו הדרושניים ביותר, אלא

אם מתחשק לך להגדיל את התקציב "בכמה שקלים" ולרכוש כרטיס בעלות של 3K ומעלה. וגם אז תקבל תקופת זמן

מוקצבת למדי של ביצועי מקס' בכל משחק שקיים.

כמובן שכל העסק הזה של "הכי גבוהה" זה סתם ג'וק בראש ולא באמת תבחין בהבדל ברזולוציה הזו אם תוריד

פילטר פה ושם.

מעבר לזה SSD 120GB משתלם לבקשתך ובאנדל מארז טוב עם שלושה מאווררים בבאנדל מוזל עם ספק

איכותי מאוד שיחזיק את העסק בקלי קלות וכולל חמש שנות אחריות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה המפורטת.

שנית, דווקא הצרכים שלי כן צורכים שימוש בטכנולוגיית ה-HT. אז אני כן רוצה להשקיע במעבד i7 עם עדיפות לסדרה החדשה Haswell.

זכרון אני צריך 8GB ולא 4, מקווה שאוכל איכשהו להכניס את זה עם התקציב, אולי אצטרך בסופו של דבר לוותר על ה-SSD לצערי.

כרטיס מסך גם אם תהיה בעיה תקציבית אין לי בעיה להתפשר על אחד פחות חזק מסדרת ה-GTX. מבחינת הקירור למעבד זה מצוין לי כדי לעשות OC ולהגיע ל4.5GHZ אם לא יותר.

שוב תודה על התשובה, מחכה לעוד תשובות

פורסם

עם Haswell הסיכויים להגיע ל4.5 מאוד מאוד נמוכים. הוא שם לך 2 סטיקים של 4 = 8 גיגה.

אתה יכול לקחת 760 זול יותר: http://www.tms.co.il/product/12857

פורסם

אם אתה כבר משקיע הרבה כסף תוספת בשביל OC לך על אייבי. אם אתה מעוניין בהאסוול בכל מקרה

ובכלל אם אתה מוכן לוותר על העניין ולהסתפק בטורבו בוסט של המעבד פשוט תחסוך את הכסף הזה או שתשקיע

אותו בדברים אחרים.

פורסם
  • מחבר

התגובות שלכם לא כל כך ברורות לי, Haswell לא מאפשר OC? או מה?

פורסם

הוא מאפשר אך לא גבוה יחסית למעבדי אייבי, מעבדי האסוול חמים יותר, כנראה גם איכותו של השבב הסיליקון לא מאפשרת להגיע ל-OC גבוה ויציב.

פורסם

לא עדיף את evo , למרות התוספת?

http://www.tms.co.il/product/12935

הכתיבה פשוט הרבה יותר מהירה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אקח לתשומת ליבי.

ד"א... יש לי חבר עם 4770K Haswell שעשה OC ל 4.4GHZ. ועוד חבר שהגיע ל4.9..... לא מבין מה הבעיה שאתם מדברים עליה פה

פורסם

עד שלא תראה לי תמונה של 15 דקות שלמות תחת בדיקת ה-LINPAK AVX ב-OCCT אני לא מאמין לך, מצטער...

אם היית אומר 4.3 אאאאה, אבל 4.9...

ליאור מתתיהו הגיע ל-4.7 עם מעבד האסוול אבל תראה בזכות איזה לוח:

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASUS_MAXIMUS_VI_EXTREME

פורסם

כנראה לחבר שלך יש חנקן נוזלי בבית :cool2:

פורסם

וזה גם לא בטוח שיעזור לו, פשוט זו היציבות שמאפשרת איכות הסיליקון של השבב.

פורסם

נפל על פנינה (-:

פורסם
  • מחבר

תגידו חבר'ה, איך המפרט הזה? אני חושב שהוא מנצל טוב את הכרטיס. בעוד ש-i5 4670K כמעט שווה ל-i7 4770K בגיימינג. אני לא מתעסק בפיתוח גרפי כבד/רנדרינג... ויש פה SSD שעוזר מאוד, כ.מ מעולה, זכרונות מספקים אותי, לוח אם מדהים שתומך ב-OC לזכרונות של עד 3000MHZ (!), ו-EasyTune ועוד כל מיני שטויות... ומארז טוב מספיק וקירור למעבד טוב + ספק שיחזיק את המערכת בצורה נכונה (620W של Seasonic). בסופו של דבר, מה אתם אומרים על המפרט? מנצל הכי טוב את התקציב (5000)? אם יש לכם שיפורים למפרט בלי חריגה מהתקציב, אשמח לשמוע מכם. תודה!!!

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1174

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪200

לוח אם:

Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪608

מארז:

Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪358

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1285

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪309

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪470

סה"כ: ₪5024

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4924 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/4rj62slp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים