עבור לתוכן

TAKEDOWN: Red Sabre יוצא מחר

Featured Replies

פורסם

עוד הוכחה לכך שמשחקים מ KICKSTARTER הם לא שקר :)

במרץ 2012 אחד מהמפתחים הראשיים של סדרת GRAW הלך ל KICKSTARTER בניסיון ליצור משחק יריות טקטי חדש, המטרה הייתה צנועה 200 אלף דולר (הגיעו ל 220 אלף) בלבד במטרה להראות למשקיעים שכדאי להשקיע במשחק כזה. שנה וחצי אחרי זה המשחק מגיע לשוק עם גיבוי של 505 GAMES.

http://www.kickstarter.com/projects/355932838/crowdsourced-hardcore-tactical-shooter

במהלך הפיתוח המפתחת נתנה ל KICKSTARTERS גישה לגירסת ALPHA ו BETA והמשחק גם היה זמין ב PAX לכל מי שרצה לבוא לנסות.

למרות שניתן לשחק במשחק במצב שחקן יחיד המשחק תוכנן ל CO OP. אם תנסו לשחק לבד כנראה שלא תגיעו רחוק, ה AI ישפיל אותכם מהר מאוד. האויבים יופיעו בשלב בצורה רנדומלית כך שלא ניתן ללמוד את מיקומם וכל משחק חוזר ירגיש שונה לגמרי גם אם תשחקו באותו השלב. כמו כן אם תהרגו תאלצו לחקות עד לתחילת הסיבוב הבא.

בנוסף למצב המשחק הרגיל קיים גם מצב MP, עד כמה שידוע לי יש 2 מצבי משחק, אחד זה סוג של FFA והשני בסגנון CS. כמובן שבכל מצבי המשחק מי שמת אינו חוזר למשחק ומחקה לסיבוב הבא.

המפתחים הודיעו שבעתיד הקרוב הם ישחררו כלים שיאפשרו ליצור שלבים נוספים, גם ל SP/CO OP וגם ל MP.

כרגע המשחק זמין רק בגירסת STEAM אבל הם אמרו שבעתיד הם ינסו להביא גירסת DRM FREE. כמו כן ניתן לקנות את המשחק מ STEAM, GMG וחנויות נוספות במחיר של 15$.

סרטונים:

ידוע לי שיש פה עוד אנשים שהשתתפו ב KICKSTARTER, רוצים לארגן משחק ביחד?

פורסם

קניתי אותו בסטים, צריך להיות משחק טוב עם עבודת צוות וחשיבה. מזכיר לי את Rainbow Six: Raven Shield שהיה מאוד כיפי.

יש קבוצה ישראלית בסטים?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני יודע רק על עוד משתמש אחד מהפורום שנתן להם 15$ ב KICKSTARTER. בדרך כלל למשחקים כאלה קטנים אין קהילה, יש כמה בודדים שיודעים ומנסים להעביר הלאה. אני לא חושב שהם הוציאו טריילרים וכו', אם המשחק הזה הופיע באתר גיימינג כלשהו זה רק כי היה מישהו מאותה אתר שהתעניין במשחק והלך מרצונו לראות אותו (חלקם גם נתנו למפתחים כסף ב KICKSTARTER).

פורסם

הנה הטריילר ;)

מידע על המשחק -- TAKEDOWN Release FAQ

באמת חבל שאין הרבה אנשים.

לי אישית פשוט נמאס ממשחקי-COD למיניהם. Takedown זה שובר שיגרה.

פורסם

עושה רושם שהמשחק הוא כישלון מוחלט.

פורסם

הייתי אומר שזה גירסת אלפה. יש מלא באגים והמון דברים לשיפור. אין לי מושג איך הוציאו אותו. איזה אכזבה. :(

פורסם
  • מחבר

בעיות עם ה AI עוד לא יצא לי לראות, נראה כאילו זה רק בשלבים מסויימים ובמצבים מסויימים, בכללי ב SP הבעיה היחידה שאני מוצא זה שפשוט אי אפשר לעבור את השלבים (קשה מידי ואין שום מפה אז קשה לדעת לאן ללכת). MP עוד לא יצא לי לנסות ואת התבונוס של ההזמנה מוקדמת עוד לא הצלחתי להפעיל, כמו כן המשחק מותקן אמלי בתיקיה הלא נכונה, ראיתי עוד אנשים שזה קרה להם.

פורסם
  • מחבר

הוציאו עד עכשיו 4 עדכונים למשחק והחמישי בדרך (2 היו קטנים יחסית).

המפתח הראשי העלה סרטון נוסף ל KICKSTARTER שמתיחס לבעיות שהיו/שיש במשחק

http://www.kickstarter.com/projects/355932838/crowdsourced-hardcore-tactical-shooter/posts/613477?ref=email&show_token=dc14d4387ac67b20&play=1#video

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים