עבור לתוכן

מחשב מתחמם מהר.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
קורה כשלא מתייעצים לפני כן.

אני לא יודע אילו מארזים הם מחזיקים?

הם יכולים להזמין כל מארז, אבל שיהיה בעלות עד 550 שקל, זה התקציב שלי.

פורסם

תן תמונה של הבפנוכו אולי נוכל לחשוב על משהו יצירתי....

פורסם

^תעשה גוגל תראה את המארז, שני מאווררים מקדימה ואחד בחלק האחורי, מעבר לכך הצעתי לפתוח פתח בגג המארז.

לפותח הדיון:

כמה חשוב לך השקט(איפה ישב המחשב), כמה חשוב לך גודל המארז, האם חשוב לך חלון, לדים, צורה סולידית או לא?

נערך על-ידי idanmal

פורסם

המאווררים הקדמיים אמוריםן להיות מכניסים. מה שכן, תוכל לפתוח את המכסים של הסלוטים שלא בשימוש (ניתן לקפל אותם ב 45 מעלות ולהשאיר מחוברים אם אלה מכסים שנשברים מהמארז), ויתכן שגם תוכל לשים עליהם מאוורר וציא (אחורי למטה)

המאוורר שמוציא כרגע (אחורי למעלה) נשלט על ידי הלוח ? מה קורה אם אתה שם אותו על מהירות מקס' ?

גיל, סידור כבלים לא משפיע על טמפרטורה. הכבלים היחידים שמפריעים למשהוא הם IDE ודומיו

פורסם

בינארי סידור כבלים יכול להשפיע על הטמפרטורה אם הוא חוסם מעבר אוויר שנכנס מאזור כלוב הקשיחים,

על אף כמה וכמה אם צמות החוטים מתחממות והאוויר המועט שעובר דרכן מתחמם מהחום שהן מפיצות.

פורסם

ראיתי את המארז בגוגל, הצעתי שיעלה תמונה כדי לראות אם הסידור כבלים שלו לא משהו וכמו כן אם יש איזשהו משהו שמפריע לזרימת האוויר....יכול להיות שהקירור של המעבד לא הותקן כראוי, או שיש בעיה בקירור של הכרטיס מסך בכל מקרה צריך לראות מה הולך לו שם כדי להבין את התמונה הכללית,בינתיים הכל השערות....

פורסם

המארז הזה לא נראה לי מאוורר מספיק בשביל לפלוט בו 350W של חום. טוב אפשר אם כמה מאווררים של sanyo denki על מהירות מקס'. לא אם ספק שיש לו מאוורר מונמך על בקרה תרמית ומצפים ממנו לתת 1/2 מההוצאה של האוויר החם מהמארז

באיזור הכלוב של הקשיחים עוברים כמה כבלי SATA וצמה דקה של מתח מהספק. הם דקים מספיק כדיי להיות שקופים לזרימה של אוויר - זה לא כבל IDE שבאמת חוסם הכול. מה שכן במארז הזה הכלוב עצמו חוסם במידה משמעותית. צמות חוטים מתחממות אם הזרם שעובר בהן גבוה מידי בשביל החוטים. בספק נורמלי יש חוטים עבים מספיק כך שהספק שנופל על הצמה אפסי - הוא לא שיקול אפילו. בספק גנרי החוטים כן יכולים להתחמם ועדיין, לא מספיק כדיי להשפיע על הטמפ' במארז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים