עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט: 4650 ש"ח כולל מסך - גיימינג קל ועבודה שוטפת

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי?4650

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, אפילו לא בחצי שקל, בלי דיונים בנושא, תודה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו באופן שוטף.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 אבל לא סוף העולם

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בעתיד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור מרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שהמחשב ישרוד לי כמה שנים ושישאר רלוונטי כמה שיותר זמן, שיהיו לפחות 2 חיבורי USB בקדמת המארז ביניהם שיהיה גם USB3, וחיבור אודיו ומיקרופון.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא קריטי אבל אם אפשר למה לא

המפרט שהרכבתי:(כן כן זה יצא לי 4650 ש"ח, לא משנה איך כרגע...)

מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL

מעבד: INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - TRAY

לוח אם: GIGABYTE GA-B85M-D3H

זכרונות: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9

כ.מסך: GIGABYTE GTX760 "OC WINDFORCE 3X" 2GB GDDR5 - RETAIL

מארז: ANTEC ONE w/o PSU

ספק: SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL

דיסק קשיח: SEAGATE 1TB SATA3

קירור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101

קירור למארז: מאוורר אחד שקט כלשהו

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪903

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד!

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪399

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪358

כרטיס מסך:

Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1080

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪330

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪855

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4208

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4124 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/7bwmzaus

חיסכון של מאות שקלים ובאיזור אותה רמת הביצועים.

דרך אגב לא יודע אם מדובר במחיר שכולל 8GB זכרון בשני סטיקים כי אם שילבתי וחישבת במחיר

4GB בלבד יש להוסיף כ-160 שקלים+- לעלות של המפרט שבנית.

פורסם
  • מחבר

כן זה 2 זכרונות של 4GB טעות שלי שלא רשמתי...

והמפרט שהבאתי לי הרבה פחות טוב ואני לא רואה אותו מגיע לאותם הביצועים, בייחוד מבחינת זה שהוא לא יחזיק בעמד הרבה..

מארז + ספק הרבההההה אבל הרבה יותר חלשים...

כרטיס מסך עם קירור על הפנים

מעבד פחות טוב...

זיכרון אחד 8GB של CL11... פחות טוב משני זכרונות 4GB CL9....

לוח אם הרבה הרבה פחות טוב...

אני חושב שיהיה הבדל גדול בעמידות של המחשב שבניתי וגם בביצועים...

אבל תודה בכל מקרה :)

פורסם

המחיר שהשגת (אם מדובר באשראי) למפרט הוא טוב, מפרט דומה יהיה קצת יקר יותר כדוגמת זה.

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5239c22f261f5

על כל פנים התגובה שלך די מוחצנת , והייתה יכולה להיות נכונה יותר.

ל-FSP500-60HCN אכן אין נצילות עליה הוא יכול להצהיר, ואכן לא מדובר על ספק איכותי במיוחד, אבל תתפלא שלמען האמת הנצילות שלו קיימת,

היא פשוט בסביבות ה-60%~70% תלוי בעומס המערכת.

http://www.fsp-group.com.tw/index.php?do=proinfo&id=134

http://www.realhardtechx.com/index_archivos/FSP.htm

לגבי כרטיס המסך, קירור הסטוק ממש לא 'על הפנים', לא נכון לומר זאת, שוב זה תלוי דרישות,

מבחינת רמת רעש, גם קירור הסטוק\מפוח וגם ה-windforce x3 יוצרים רעש בין ה-35~38 דציבלים בעומס מלא.

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_760/26.html

http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_760_WindForce_OC/26.html

מבחינת אפקטיביות קירור, אזי שפה ה-windforce יהיה אפקטיבי יותר וישמור על טמפרטורת עבודה (ביחוד לליבה) נמוכות יותר.

מבחינת המעבד, הבדלי הביצועים אכן קיימים, אולם במשחקים מדובר על הבדל של כ~6~8 פריימים, ולעיתים גם ללא הבדלים כלל,

לא מדובר על הבדלים של שמיים וארץ.

=186074"]http://us.hardware.info/productinfo/benchmarks/3/processors?tcId=325&specId=11446&products[]=186074

http://www.pcgameshardware.de/Haswell-Codename-255592/Tests/Haswell-Test-Core-i7-4770K-Core-i5-4670K-Core-i5-4570-1071762/2/

לגבי לוחות האם, ה-GB אכן בעל מפרט טכני עשיר יותר, השאלה היא האם אתה אכן תנצל את כל מה שהלוח מסוגל להציע לך בתור משתמש,

קשה לומר, רוב המשתמשים עושים שימוש במספר כוננים קשיחים, לרוב צורב יחיד, זיכרונות בסטיק בודד או בכפולות\קיטים,

כך שגם לוחות ''בסיסיים'' כביכול יהיו מעל ומעבר לדרישות של רוב המשתמשים.

מבחינת הביצועים, המערכת שאתה הצגת תצליח לסחוט אולי 10+\- פריימים יותר, אבל זה תלוי כותר שבו אתה תשחק,

האם זה שווה את תוספת המחיר, יכול בהחלט להיות, האם זאת אומרת שהמערכת פחות טובה? לא הייתי ממהר לקבוע או לומר זאת.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, ואני מבין שהביצועים לא יהיו הרבההההההההה יותר טובים, אבל אם תשים לב התכוונתי שיהיה הבדל עצום בעמידות של המפרט שלי וברלוונטיות שלו בשנים הבאות, שזה אחד הדברים החשובים מבחינתי כמו שרשמתי...

קירור הרבה יותר נורמלי, גם לכ.מסך, גם מארז הרבה יותר איכותי עם קירור יותר טוב, גם קירור יותר טוב למעבד..

לגבי הלוח אם, אני לא יודע לכמה זמן המחשב מתוכנן ולכן אני לוקח מחשב שישאר רלוונטי כמה שיותר זמן, לכן בחרתי במעבד של SOCKET 1150 וגם בלוח אם כזה...

לגבי ספק, אני עדיין חושב שזה הימור לקחת ספק כזה "גרוע" עם מפרט כמו שלי... צריך משהו שיחזיק הכל בלי בעיה ובלי חששות...ומשהו שלא ימות מעומס כלשהו... יתכן ואני אחבר למחשב גם ד.קשיח חיצוני + חיבורים מסוימים בUSB וכו' וכו'...

החשש היחידי שלי זה שאולי המארז לא מספיק גדול להכיל הכל, בזה אני כבר לא בטוח בכלל...

אבל תודה רבה על התגובה שלך, אפשר בהחלט לראות שאתה מאוד מתמצה בתחום :)

פורסם

אם לומר את האמת חשבתי שידע שלך קצת יותר עשיר מאחר ובנית מפרט די טוב לכן לא הרחבתי המון, ביקשת לחסוך

וקיבלת מפרט שרמת הביצועים שיספק יעמדו באותו הקו עם המערכת המקורית בכמה מאות שקלים פחות.

בו נחדד את הדברים:

"מארז + ספק הרבההההה אבל הרבה יותר חלשים..."

מארז וספק תקציביים יותר אבל עדיין יעשו את העבודה בלי בעיה, אתה ממהר לזלזל ב-FSP קצת מהר מידי, מדובר

בספק מצויין, תעשה חשבון כמה המערכת הזו צורכת באמת ותבין שיש לך מרווח ביטחון מספק ולא אמורה להיות שום

בעיה עם שילוב הספק הזה.

לומר "ספק כזה גרוע" זו בחירת מילים טיפשית למדי, מדובר בספק שנותן תמורה מצויינת לכסף ואמינות טובה.

חוץ מזה שאין לזה סוף, אפשר גם לומר שהספק שבמפרט המקורי "גרוע" לעומת סדרת הפלטינום של החברה. ככה

שהכל יחסי. אני שוב אומר שהוא יעשה את העבודה בלי בעיה, אם אתה בוחר לשלם יותר בשביל ספק איכותי יותר זו

בחירה שלך.

"כרטיס מסך עם קירור על הפנים"

קירור המפוח הוא קירור רפרנס פשוט, בטח שאי אפשר להשוות אותו לקירור הוינדפורס 3X, אבל גם פה המחיר בהתאם.

אם היו אומרים לי קח 200 שקל ותן לי את הקירור של הכרטיס שלך בתמורה למפוח לי אישית לא הייתה בעיה עם זה.

אם בא לך להשקיע את ה-200 שקלים בעבור קירור מתקדם יותר זו גם בחירה שלך. שוב אומר - ביקשת לחסוך, אז הגיוני

לשלב כרטיס שלא יהיה נחות כמעט מזה שבחרת בחיסכון משמעותי.

"מעבד פחות טוב..."

ההבדל הביצועי בין המעבדים במקבילים של אייבי והאסוול זניח ועומד על מספר אחוזים בודדים, בגיימינג לא תרגיש

בשום הבדל, לא ממש הבנתי את ההשוואה שנעשתה למעלה כי היא לא הגיונית אלא אם פיספסתי משהו, אך במשחקים

אחרים ששם יש היררכיה הגיונית יותר רואים שההבדל עומד על מספר פריימים בודדים פעם לטובת אחד ופעם לטובת

השני, היתרון באייבי זה שמדובר במעבד קריר יותר ושאתה יכול לשדך למעבד לוח משתלם מאוד כמו זה שהצגתי במפרט, או

לבחור בלוח מתקדם יותר באותו המחיר של לוח בסיסי יותר מהתושבת החדשה יותר.

"זיכרון אחד 8GB של CL11... פחות טוב משני זכרונות 4GB CL9...."

זו כבר שטות מוחלטת, מהירות, תזמונים, דואל צ'אנל ושאר הירקות לא משפיעים בצורה מורגשת על רמת הביצועים.

אתה יכול לבחון מבחני ביצועים ברשת שיראו לך את זה.

"לוח אם הרבה הרבה פחות טוב..."

גם פה זה לא מדוייק, מה זה פחות טוב בשבילך? מדובר באותה ערכת שבבים בהפרש של דור, אתה זקוק לפיצ'רים

נוספים או מספר חיבורים גדול יותר? או כן שווה ללכת על לוח מתקדם יותר, אם לא שני הלוחות יעשו את אותה העבודה

מבחינתך, ושניהם כוללים את ההתקנים החדשים בלוחות האחרונים שהם יציאות USB3\SATA3 וכל שאר החיבורים

הנידרשים על מנת שהמערכת לא תוגבל בדבר.

"אני חושב שיהיה הבדל גדול בעמידות של המחשב שבניתי וגם בביצועים..."

לא שולבו רכיבים ג'נרים כמו ספק שעלול לסכן את חיי המערכת, ובכל מקרה ישנה אחריות מלאה בעבור כל המערכת.

גם הרכיבים היקרים ביותר יכולים להתקלקל, אם אתה בוחר להשקיע את כספך בעבור רכיבים איכותיים או בקירור איכותי

יותר לחלקי המערכת זה שיקול שלך, צורך ממשי לדעתי אין.

"לגבי הלוח אם, אני לא יודע לכמה זמן המחשב מתוכנן ולכן אני לוקח מחשב שישאר רלוונטי כמה שיותר זמן"

אין קשר בין אופציות השידרוג המורחבות ללוח שבחרת, אתה לא הולך לקום ממחר בבוקר והלוח שלך יתמוך

בזכרונות DDR4 שיכנסו לשוק בקרוב ובהתקנים חדשים שיצוצו בעתיד, מה שקנית זה מה שאתה מקבל, וגם ממילא

התושבת הזו לא תתמך במידה ותרצה לשדרג עוד כמה שנים למעבד מעודכן ותאלץ להחליף את הלוח. מבחינת פיצ'רים

אין ממש הרבה חדש בטח שלא בערכת השבבים הזו ואתה לא מפסיד שום דבר.

בכל מקרה שוב נחזור לנקודה שבא ביקשת לנסות לחסוך, ושוב אומר ששני המערכות עומדות באותו הקו מבחינת

הביצועים מאחר והרכיבים שמשפיעים על הביצועים כמעט זהים, לכן זו הייתה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. אם

אתה מעוניין בניצול מלא של התקציב בתמורה למספר רכיבים איכותיים\מתקדמים יותר אין עם זה בעיה זה שיקול שלך,

אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אם אתה נעול על האסוול, ומעוניין בקירור מתקדם יותר ובבאנדל איכותי יותר, המפרט המקורי בסדר גמור.

לחסוך במצב הזה אני לא רואה איך אפשר כי נדמה לי שממילא פיצלת את הקניה לאיפה שכל רכיב מוצע במחיר הכי

אטרקטיבי ואם אתה מרכיב לבד טוב שכך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה שלך :)

לא פיצלתי את הקנייה שלי, זה מחנות מסוימת שמציעה לי פשוט הנחה גדולה (לא START PC או TMS), חנות יותר אמינה לטעמי.

אני אכן לא מתמחה גדול ובאמת טוב לדעת את כל הדברים האלה.

לגבי הכרטיס מסך, גם אני מאוד מאוד רציתי לחסוך בו, אבל העניין הוא כזה: אני חושב שסביר מאוד שהכרטיס שTMS ושאר החברות בארץ מוכרים הוא לא מקורי!

שים לב לפרט חשוב מאוד שהלקוחות פשוט לא מודעים אליו, הכרטיס המדובר SPARKLE GTX 760, בכלל לא מופיע באתר של ה"יצרן" שלו (להלן האתר: http://www.sparkle.com.tw/en/default.asp).

כמו כן, אין שום אזכור כל שהוא לכרטיס הזה בחו"ל.

לכן מבחינתי, זה כאילו הכרטיס הזה לא קיים/הומצא/כרטיס אחר שהחליטו שהוא SPARKLE GTX 760...

אני לא רוצה לסכן את הכסף שלי בהימורים כאלו.

לגבי הזיכרונות, זה מה שקראתי באינטרנט, יכול להיות שההפרשים זניחים, אם אתה אומר אני מאמין לך...

לגבי הספק, אני לא קוטל את הFSP... פשוט הם חברה פחות מוצלחת או מוכרת בתחום הספקים, ואין לו תקן 80 PLUS BRONZE למיטב ידיעתי, ואני יודע שזה חשוב מאוד בספקים, מה גם שהדגם הספציפי שלי הוא דיי נפוץ ואמין ולכן אפשר לסמוך עליו..

לגבי לוח אם, וואלה צודק, אבל צריך משהו שיהיה ברמה של המעבד פחות או יותר... ששום דבר לא יגביל שום דבר, לא ככה?

לגבי המעבד, להסאוול יש גם צריכת חשמל הרבה יותר טובה, וגם זה חשוב :) וההבדל במחירים מאוד מאוד זניח בין השניים.

לגבי המארז - הוא פשוט לא טוב.. הזרימת האוויר שלו והיכולות קירור לא מגיעות לדעתי לרמה של ANTEC ONE.... וברור שגם שלי הוא לא מי יודע מה אבל למחיר שלו הוא הכי טוב לטעמי.

תודה על התגובות..

שאלה קטנה, לדעתכם, המארז ANTEC ONE יוכל להכיל את כל המפרט שבניתי?

פורסם

כמו שאתה רואה ספרקל עדיין מפרסמת בעמוד הבית שלה כרטיסים מהדור הקודם וכלל אין התייחסות לדור הכרטיסים החדש, מה

שאומר שפשוט האתר שלה אינו מעודכן כראוי.

אם זו הסיבה היחידה שאתה לא מעוניין בקירור הרפרנס אתה יכול ללכת עליו בשקט.

זה כרטיס מקורי כמובן שנמכר בכמה מהחנויות המוכרות והאמינות ביותר, מדובר בגרסה הפשוטה ביותר של הדגם

שמופצת על ידי החברות השונות. ההבדל היחיד יהיה במדבקה שעל הכרטיס והבאנדל שמגיע עם הכרטיס.

FPS זו אחת מהיצרניות הגדולות בעולם לספקי כוח, יש המון חברות של ספקים שאתה נתקל בהן בחנויות שמיוצרות על ידי FSP.

למעשה מרבית החברות לא מייצרות לעצמן ספקים וחברות שונות עושות זאת עבורם בסטנדרטים שונים, FSP זו אחת מהן שיש

לה גם סדרות ספקים משלה, חלקן בסיסיות וחלקן מתקדמות.

שוב - איכות בהתאם למחיר במקרה הזה, מדובר בספק מצויין שאתה יכול לשלב אותו במערכת בשקט, אם אתה בוחר לרכוש

ספק איכותי יותר בבקשה, גם ל-FSP יש ספקי סילבר וגולד איכותיים מאוד עם חמש שנות אחריות מסדרות ה"Raider" וה-"Aurum",

כמובן שאלו יקרים יותר ועולים בהתאם. גם הסיסוניק מסדרת ה-S12II הוא בחירה מצויינת.

אין קשר לרמה של המעבד, לוח קונים בהתאם לדרישות ממנו, אם אין לך צורך בלוח שמעבר לאחד בסיסי אין טעם

לקנות מעבר. כמו שציינתי שום דבר לא יגביל דבר, לא בלוח במפרט המקורי ולא בלוח שבקיבלת במפרט.

המארז בסדר גמור, והספק בסדר גמור, יעשו את העבודה עם המערכת הסטנדרטית למדי הזו.

אתה רוצה יותר - ואתה מוכן לשלם בעבור זה - בבקשה.

לגבי שאלתך- על פי הנתונים באתר של אנטק המארז הנ"ל יכול להכיל כרטיסים עד 10.5 אינץ' או 266 מ"מ.

גרסת הוינדפורס היא 275 מ"מ ככה שעל פי נתונים אלו לא.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך.

אכן החיסכון הוא גדול מאוד ולאור כך אני באמת שוקל לקחת את המפרט שאתה הצעת לי בדיוק אחד לאחד.

אז הספק יספיק למפרט שבנית נכון, אני יכול לסמוך על כך?

במארז במפרט שלך הכל אמור להיכנס כולל הכ.מסך?

כדאי להוסיף עוד מאוורר אחד 120MM למארז, לא ככה?

ועדיף אולי במקום קירור הסטוק, לקנות קירור COOLER MASTER HYPER 101 בעלות של 44 ש"ח(מחיר שהשגתי), כדאי נכון?

מאיפה יותר מומלץ לדעתך לקנות? TMS או START PC?

תודה על כל העזרה!!!

פורסם

בגדול קירור הסטוק יעשה את העבודה בלי בעיה, אם אתה ממילא מרכיב לבד ואתה יכול להשיג את ההייפר באותו

המחיר כמו הסטוק אז למה לא..

הספק יחזיק את המערכת הזו בקלות עם מרווח ביטחון סביר, הכרטיס יכנס אבל מדובר במארז קטן יחסית ולכן העסק יהיה

מעט צפוף שזה לא נורא אבל אם אתה ממש חרד לעניין ומעוניין בספק איכותי יותר וגם במארז מאוורר ומרווח יותר אתה יכול

בתוספת לא גדולה ללכת על באנדל אחר לדוגמה כמו זה:

http://www.tms.co.il/product/11900

מארז מרווח יותר עם שני מאווררי 120MM, אם תרצה להוסיף עוד שני 120MM תוכל לעשות זאת אבל לא חשוב

שיש צורך. בנוסף יציאות USB2\3, מיקרופון ואוזניות עליונות שזה יכול להיות שימושי אם המארז ממוקם על הרצפה

בבאנדל עם ספק איכותי 500W של סיסוניק מסידרת אקו.

לגבי מקום הקניה בגדול אתה צריך לקנות איפה שנוח לך ואתה יודע שתקבל שירות איכותי במידת הצורך, אני כמובן יכול

להמליץ רק איפה שאני אישית קיבלתי שירות מצויין בקניה ומימוש אחריות שאלו חנויות TMS, IQPC וגם באייבורי באיזור

מגוריי, את החנות השניה שציינת אני אישית לא מכיר.

אם אתה מחפש חוות דעת מורחבות על החנויות השונות אתה יכול לפנות למדור צרכנות שנמצאת בתחתית הפורום

ולקבל חוות דעת שם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על העזרה שלך.

בזכות המידע שנתת לי הצלחתי לחסוך מאוד שקלים.

אלך על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/vpl1q6jw

יעשו לי אותו בכ-4150 ש"ח במזומן בTMS.

תודה שוב!

פורסם

אם אתה גמיש מבחינת המחיר (חסכת 500 מהמחיר המקורי), אולי כדאי לך לשקול להוסיף SSD:

http://www.tms.co.il/product/12275

פורסם
  • מחבר
אם אתה גמיש מבחינת המחיר (חסכת 500 מהמחיר המקורי), אולי כדאי לך לשקול להוסיף SSD: http://www.tms.co.il/product/12275

האמת שאין לי שום צורך שבעולם בSSD... אבל ממש לא :)

המחשב ומערכת ההפעלה יפעלו מספיק מהר גם בלעדיו..

אם כבר לחסוך, הרכבתי פה מפרט שממש ממש יחסוך לי בעלויות:

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=523cff671ef9f

835 ₪ - Intel Quad Core i5 3470 3.2Ghz

270 ₪ - MSI B75MA-E33

309 ₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz

1075 ₪ - Sapphire HD 7870 XT 2GB GDDR5 BOOST

320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

350 ₪ - CoolerMaster Elite 241 + FSP 500W BUNDLE

65 ₪ - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2

15 ₪ - Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT

מחיר סופי: 4089 ₪

שאלות לגביו,

האם הכ.מסך הזה הוא פחות או יותר באותה רמה של הGTX760 SPARKLE בלי OC כמובן?

האם אכן אין שום צורך לשדרג את הלוח אם?

האם המארז הנ"ל מספיק טוב או שלהוסיף 50 שקל ולקחת COOLER MASTER FORCE 500?

בעיה חשובה נוספת, דיברתי עם TMS, והם התווכחו איתי מספר דקות על כך שה-FSP 500W לא מספיק חזק בשביל הGTX760!

הם פשוט המשיכו להתווכח שוב ושוב. אז אני שואל שוב פעם אחרונה, נגיד ואקח את הGTX760, הספק בטוח יספיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים