עבור לתוכן

מחשב לימודים ב1100-1300 דולר

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

עבודות משרדיות, לימודים, משחקים קלים

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

לא

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

לא משנה

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

מסך מגע

* משקל רצוי?

לא

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)

4-5 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

יציאת HDMI

* Bluetooth?

לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

128SDD / אופציה לשידרוג לכונן SD

* כונן אופטי?

לא חייב

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

לא חייב

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

כן חובה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

מעבד core I 7/5

Ultrabook

8GB ראם או אפשרות לשידרוג

אני קונה מחשב בארהב ואני מעדיף את החומרה האחרונה" כי אני בונה על המחשב ללפחות ארבע שנים.

פורסם
  • מחבר

מחשב אולטרה בוק בהגדרה שלו מאוד קל ולכן השאלה לא רלוונטית.

לגבי הגודל 13"

פורסם

אלה האולטרה-בוקים הבכירים

samsung 9 plus

acer S7

asus zenbook prime

sony pro 13

dell xps 13

- - - תגובה אוחדה: - - -

ו.... macbook air

פורסם
  • מחבר

אתה יודע לאיזה מבין החברות שהצעת יש אחריות בינלאומית?

פורסם

http://www.dell.com/us/business/p/latitude-6430u-ultrabook/pd

ותביא לי גם אחד אני אשלם לך :) (אני רציני)

לדעתי מחשב אולטימטיבי לצרכים ובמחיר של גג 1200 דולר אחרי התאמה אישית..

אחריות בינלאומית מעולה

מסך מט

ניתן לבחור רזולוציה

ניתן לבחור כונן ssd בנפחים שונים

ניתן לבחור סוללה. 6 תאים אמור להספיק ביותר...

איכות בניה של סדרת latitude מדהימה

חיסרון: לא מגע.

פורסם

הסוני ואיו פרו עדיף לטעמי. מגיע עם מעבד haswell, זמן סוללה ארוך מאוד, עיצוב מרשים ומסך מגע מדהים.

פורסם

קיבלתי אחד כזה מהעבודה, הוא נחמד מאד אבל אם אני הייתי בוחר מחשב הייתי בוחר אחד עם רזולוציה יותר גבוהה וקל יותר. (לא שהוא כבד, אבל יש קלים יותר)

פורסם

יש לדל רזולוציית fhd 1920*1080... אז איזו רזולוציה יותר גבוהה מדובר? מה גם שלטקסט יתכן ועדיף לו רזולוציה נמוכה יותר.

אני מסכים שהוא לא קרוב ללהיות הקל ברשימה... אבל הוא לא מכביד או מעיק...

אני אישית חושב שההגדרה שלו כמחשב עסקי הופכת אותו למאד רלוונטי לצרכי לימודים, הוא לא דקיק ומעוצב כמו צעצוע אלא קשיח ועמיד במיוחד עם מראה בוגר. זאת דעתי האישית ולכן ממליץ בחום.. מה גם שאיכות המקלדת מאד מאד טובה והמקשים שקטים ולא מציקים לשאר הסטודנטים ולכותב עצמו.

פורסם

יש לי דרישות דומות מאד וגם אני בכוון של 6430U

צרפתי את הקןנפיגורציה שבחרתי

האם כדאי לשדרג ל8G\6. זכרון בהתחשב בדרישות

שדרגתי ל I5

שדרגתי את המסך לרזולוציה ( 50$)

איזה Win 7 או 8 ?

והכי חשוב לי שהאחריות תכובד בישראל ( 3 שנים )

אולי פספסתי משהוא ןאשמח לקבל תגובה ( הם גם מציעים כל מיני קונפיגורציות bios )

פורסם
יש לדל רזולוציית fhd 1920*1080... אז איזו רזולוציה יותר גבוהה מדובר? מה גם שלטקסט יתכן ועדיף לו רזולוציה נמוכה יותר.

אני מסכים שהוא לא קרוב ללהיות הקל ברשימה... אבל הוא לא מכביד או מעיק...

אני אישית חושב שההגדרה שלו כמחשב עסקי הופכת אותו למאד רלוונטי לצרכי לימודים, הוא לא דקיק ומעוצב כמו צעצוע אלא קשיח ועמיד במיוחד עם מראה בוגר. זאת דעתי האישית ולכן ממליץ בחום.. מה גם שאיכות המקלדת מאד מאד טובה והמקשים שקטים ולא מציקים לשאר הסטודנטים ולכותב עצמו.

עכשיו שאני מסתכל על האופציות לשדרוג אני רואה שאפשר לבחור רזולוציה של 1600x900 (אולי יש עוד אופציות? לא ראיתי שם). אני ממליץ בחום, הדגם שקיבלתי מהעבודה הוא 1366x768 וזה קצת מגביל מבחינת כמות הטקסט שנכנסת למסך.

פורסם
עכשיו שאני מסתכל על האופציות לשדרוג אני רואה שאפשר לבחור רזולוציה של 1600x900 (אולי יש עוד אופציות? לא ראיתי שם). אני ממליץ בחום, הדגם שקיבלתי מהעבודה הוא 1366x768 וזה קצת מגביל מבחינת כמות הטקסט שנכנסת למסך.

צודק, הרזולוציה היא אכן 900*1600 במקסימום, טעות שלי.

האם כדאי לשדרג ל8G\6. זכרון בהתחשב בדרישות

שדרגתי ל I5

שדרגתי את המסך לרזולוציה ( 50$)

איזה Win 7 או 8 ?

והכי חשוב לי שהאחריות תכובד בישראל ( 3 שנים )

אולי פספסתי משהוא ןאשמח לקבל תגובה ( הם גם מציעים כל מיני קונפיגורציות bios )

שדרוג ל - 6 עולה כמאה שקלים.. כלומר 2GB נוספים.. בפועל לא משוכנע שזה יהיה מורגש אבל אם יש לך תקציב למה לא..

אני אישית ממליץ ללכת על WIN8 - מערכת הפעלה קלילה יותר ותכביד פחות על הרכיבים, אוטומטית מאד - מגדירה דרייבים והתאמות התקנים בצורה מאד יעילה וטובה. ממשק האריחים לטעמי לא מוצלח אבל אפשר להוריד תוכנה בשם - classic shell שהופכת את הממשק ב - Desktop לכמעט זהה ל- WIN7 ולכן אני מחזק בעד WIN8.

לכל מחשב של DELL יש SERVICE TAG ועל פיו אפשר לתת שירות בכל מקום בעולם כמעט. בארץ יש מעבדות "יעל" שהם המוסמכות לטפל במחשבי DELL, והם סבבה ביותר, כך שהאחריות שתקבע כמעט בוודאות תהיה תקפה בארץ. דרך אגב כשאתה רוכש מחשב מהאתר שלהם - אתה ממלא טופס ובו פשוט תציין שאתה מתכנן להוציא את המחשב מגבולות ארה"ב.. עצם זה שקיימת האופציה הזו מראה על האחריות העולמית שלהם לדעתי. :)

בהצלחה

ואני באמת מתכוון לזה.. אם מישהו רוכש ויכול להביא לארץ אני באמת מנסה להשיג לי אז אשמח לשלם ולהוסיף דמי טרחה :)

פורסם

תקנה Acer Aspire S7, מחשב כמעט מושלם

אם יש לך עוד קצת כסף אז הייתי אומר Sony vaio pro/duo עם i7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים