עבור לתוכן

כמה שווה המחשב שלי? I7 Haswell

Featured Replies

פורסם

מארז: Tagan EL Diablo

ספק כוח: Tagan BZ Seires 900W

מעבד: Intel Core I7 4770K

קירור למעבד: Noctua NH-d14

לוח אם: Gigabyte Z87-HD3

זכרונות: Corsair Ventenge Pro Silver DDR3 1600MHz 2X4GB

כרטיס מסך: ATI Radeon HD4870X2

כונן אחסון: Samsung SSD 840 PRO 512GB

כונן אופטי: LX DVD DL

אקסטרה: כרטיס USB 3 כולל SATA 3

המארז והכרטיס מסך בני 3 שנים כל השאר חודשיים.

מה שווה? מה מציעים?

פורסם

אני אשמח לקנות ממך חלקים מהמפרט , אם אתה מעוניין צור קשר בהודעה פרטית.

למרות שאני לא כל כך אוביקטיבי , אני באמת חושב שעדיף לך למכור בחלקים כי המפרט לא כל כך מאוזן . או לפחות בלי הכ.מסך.

פורסם

חלקים חדשים במחיר של 60% מהמחיר בו קנית אותם.

המארז ב-100 בערך. (הספק חדש או ישן?)

הכרטיס... הוא אולי שווה 280 או משהו כזה, אבל כרטיס ישן, חם ובלתי אמין שכזה לא ימכר בקלות. תאלץ לרדת איתו הרבה במחיר, כי אין ממש ביקוש לכרטיס כזה.

פורסם
  • מחבר
אני אשמח לקנות ממך חלקים מהמפרט , אם אתה מעוניין צור קשר בהודעה פרטית.

למרות שאני לא כל כך אוביקטיבי , אני באמת חושב שעדיף לך למכור בחלקים כי המפרט לא כל כך מאוזן . או לפחות בלי הכ.מסך.

אני מעוניין למכור הכל כיחידה אחת אין לי עניין למכור חלק ולהישאר עם חלקים כל כך

המארז ב-100 בערך. (הספק חדש או ישן?)

הכרטיס... הוא אולי שווה 280 או משהו כזה, אבל כרטיס ישן, חם ובלתי אמין שכזה לא ימכר בקלות. תאלץ לרדת איתו הרבה במחיר, כי אין ממש ביקוש לכרטיס כזה.

הספק באותו תוכלת חיים של המארז

הכרטיס חם, כן, לא אמין?! יש לי אותו 4 שנים עם אפס תקלטת ולא אמין זה דבר האחרון שאשפר להגיד עליו.

פורסם

למה אתה מוכר?

פורסם

כרטיס הכי לא אמין שאני מכיר. אם הוא חי אחרי 4 שנים הוא לא יחיה עוד הרבה זמן.

פורסם

לא הגזמנו קצת?

פורסם
אני מעוניין למכור הכל כיחידה אחת אין לי עניין למכור חלק ולהישאר עם חלקים כל כך

הספק באותו תוכלת חיים של המארז

הכרטיס חם, כן, לא אמין?! יש לי אותו 4 שנים עם אפס תקלטת ולא אמין זה דבר האחרון שאשפר להגיד עליו.

יש לך פה ספק ישן שכבר איבד חלק מתוחלת החיים שלו ,כרטיס מסך שיכול למות כל רגע, חיפוש בגוגל של "HD4870X2 stopped working" יביא לך מספיק דוגמאות ... למכור את זה כמערכת יהיה ממש לא שווה ,מארז ,ספק וכרטיס מסך (מאוד ישן ,ללא תמיכה בדרייברים ,עלול למות כל רגע- גם אם כרגע עובד) ..

מצד שני יש לך SSD טוב , מעבד לוח אם מהדור האחרון ,קירור לא רע ,וזכרונות לא זולים , אבל מה לעשות שהם כן נפתחו וכן השתמשו בהם - גם אם לתקופה קצרה.. אז אישית לא הייתי משלם יותר מ70% מהמחיר שלהם כחדשים בחנות , מכור אותם כחלקים ובטח תמצא קונים ..

כי כמו שאמרתי ,מארז מישן שכזה (לדעתי בושה לשים בו רכיבים כמו שיש לך מבחינת אסטטית לפחות -סידור כבלים וכו' ) , עם ספק ישן (אם היה בן שנה- חצי שנה אז בסדר ,אבל לא בן שלוש ורק 80Plus) ועוד הכרטיס מסך שעבר זמנו לפני שנתיים ,ובמיוחד עכשיו כשכרטיס ב600 שקל צורך רבע מהחשמל ,ומביא יותר ביצועים ,עם דרייברים עדכניים (כפי שידוע לך כנראה אין יותר תמיכה בסדרה 4000) , ולא דורש להיות מקורר על ידי מי ים כדי לא לשרוף לך את המחשב . רכיבים כאלו סתם יורידו את הערך של החומרה החדשה לדעתי , הרי אף אחד לא ירצה חומרה חדשה עטופה בOld tech .

פורסם
לא הגזמנו קצת?

לא. זו חומרה משומשת, וראוי לה להמכר במחיר של חומרה משומשת. אם ימכור כל דבר במאתיים שקל פחות ממחיר מחירון, ואפילו ב-80% ממחיר מחירון, אנשים יעדיפו לקנות חדש ולחסוך לעצמם כאבי ראש. בגלל זה ממש לא כדאי למכור מחשבים חדשים ביד שניה.

פורסם

איך בא לי על ה SSD ...

פורסם

אין לך שום סיכוי (ואני מדגיש, שום סיכוי) למכור את החומרה הזו, שיושבת בתוך המשאית הזו (הדיאבלו) בחתיכה אחת.

תתחיל למכור דברים שאתה יכול להסתדר בלעדהם (SSD, קירור, סטיק אחד של זכרון).

זו חומרה חדשה עם המון אחריות, אתה תקבל 70%+ על כל רכיב ורכיב (במידה ויש אחריות בארץ כמובן) בלי שום בעיה.

בלי להכביר במילים, אני אישית אשמח לקנות ממך את הקירור והלוח (70% ממחיר חדש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים