עבור לתוכן

מדוע AMD לא מדלגת דור כדי לא לפגר אחרי INTEL

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למפעלי אינטל לא מייצרים תחרות, אין שום דבר בעולם שיכול ליצור כיום תחרות לעוצמת הפיתוח במפעלי אינטל

אני לא חושב כך ,זה שיש להם כסף נחמד

זה לא אומר שהם עושים דברים טובים שלא ניתן לתחרות .

22NM לא הביא שום יתרון חוץ מחיסכון כמה וואטים אפסיים ,

גם למיקרוסופט יש כסף והם כל הזמן מייצרים מערכת עם בעיות

• תגובות 37
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מיקרוסופט הם פשוט לא יעילים עם הכסף הזה (ולא היו כאלה), ואם אתה קונספירטור בלתי נלאה, אז הם גם עושים זאת בכוונה.

אינטל מאוד יעילים.

פורסם
  • מחבר
מיקרוסופט הם פשוט לא יעילים עם הכסף הזה (ולא היו כאלה), ואם אתה קונספירטור בלתי נלאה, אז הם גם עושים זאת בכוונה.

אינטל מאוד יעילים.

מה הקשר ל-קונספירטור?

אנשים כאן מדברים כאילו בנו לוחות אם ,בנו מעבדים

והחליטו שאינטל יודעים לבנות מעבדים וזהו .

בדיקות מעבדה שאתה קורא נבנים למעבדי אינטל , יחצנים מקבלים הרבה כסף מאינטל ואף אחד לא עובד בחינם .

המעבדים של דור 32NM נבנו קודם כל בשביל SSE5 שפת עיבוד שלא יצאה לעולם ושם הכל השתבש ל-AMD .

כל התחליפים רק השקיעו בבוץ את AMD ,המצב אבסורדי שאין להם מעבד שתומך ב- כרטיס מסך שהם בונים עם PCI-E 3.

כך שעל תספידו אף אחד ,

פורסם

השירשור הזה היה צריך מזמן להיסגר

פורסם

בהחלט.

סלט מבולבל של קישקושים, אך ממתובל עם עודף החלטיות. איך אפשר להגיב לכזה דבר

פורסם
  • מחבר
בהחלט.

סלט מבולבל של קישקושים, אך ממתובל עם עודף החלטיות. איך אפשר להגיב לכזה דבר

עד עכשיו נתקלתי בקצת הבנה , בטח לא בך

, איומים בלי סוף .

לא טוב לך בשרשור למה אתה חוזר ? חסר לך דיונים לקשקש בהם ? אנסו אותך לענות ? הבאת אפס תרומה

בור ועם הספר התשובה גם לך , הבנה אפס , יכולת תקשורת אפס ,לא הייתי קונה ממך מכסה של וינתיל לגלגל עזר

נערך על-ידי כחוללבן

פורסם
עד עכשיו נתקלתי בקצת הבנה , בטח לא בך , איומים בלי סוף . לא טוב לך בשרשור למה אתה חוזר ? חסר לך דיונים לקשקש בהם ? אנסו אותך לענות ? הבאת אפס תרומה

בור ועם הספר התשובה גם לך , הבנה אפס , יכולת תקשורת אפס ,לא הייתי קונה ממך מכסה של וינתיל לגלגל עזר

זה לא איום...

כחוללבן, עוד אמרה מהסוג כלפי כל משתמש ואתה וכל משתמש שאתה או כל מי שמכיר אותך יפתח יבעט לעזאזל לתקופה בלתי מוגבל.

זה, איום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים