עבור לתוכן

פיתוח משלים של אפליקציית WEB בסביבת IOS/ANDROID

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

כחלק מפיתוח אתר/אפליקציית WEB, הגענו אני והצוות שלי למסקנה שאנחנו צריכים לפתח אפליקציות משלימות למוצר בסביבת Android ו IOS.

אין לנו מושג בפיתוח בסביבת מובייל ומשום כך אני פונה לעזרתכם.

אנחנו צריכים אפליקציה פשוטה יחסית שלאחר שתותקן היא תרוץ ברקע. בעת שהמשתמש יעשה שימוש בדפדפן כלשהו ויגלוש בדפי אינטרנט שמכילים את הלינק/ICON הספציפי שלי (שעבור כל משתמש אחר, משמש לצורך פתיחת דף האינטרנט שלנו), האפליקציה תזהה את הלחיצה ותשלח נתונים מסוימים (קבועים) ישירות לשרת האינטרנט שלנו, ללא שימוש בדפדפן (ישירות)

עד כאן. פשוט יחסית, כן ? (כמובן שדרוש שהאפליקציה תיתמך ע"י מרבית המכשירים – סלולריים וטאבלטים)

האם מדובר בפיתוח פשוט כפי שנדמה לנו ? כמה זמן/משאבים צורך פיתוח של אפליקציה כזאת בסביבות הללו ?

האם מישהו כאן יכול להפנות אותי לבחור/חברה רצינית שיכולה לפתח לשתי הסביבות במהירות ובעלות סבירה.

אודה לכל אינפורמציה, כיוון, דעה שיכולה לסייע.

תודה מראש.

חגי.

פורסם

איזה מין נתונים אתה רוצה שהאפליקציה תשלח? למה צריך אפליקציה כזו ולא פשוט להשתמש בקוד ג'אווהסקריפט?

חוץ מזה, אני לא יודע אם אפשר ליצור ממשק כזה בין הדפדפן לאפליקציה שלך מאחורי הקלעים. אני יודע שאפשר (באנדרואיד) להגדיר שלינקים מסוימים יפתחו באפליקציה, אבל אז כשאתה לוחץ עליהם קופץ חלון ששואל אם לפתוח את הלינק באפליקציה או בדפדפן.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הפיתוח לא קל כמו שנדמה. כמו שאמר קודמי, הייתי ממליץ לעשות זאת דרך הדפדפן. שים בheader פקודת js בזמן שהאתר שלכם נקרא ע"י מישהו הוא יעשה מה שאתם רוצים.

בתור אפליקציה זה ישאל את המשתמש דרך איפה לפתוח את הקובץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים