עבור לתוכן

מחשב גיימרים עד 7500 ש״ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו עד תום.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תלוי אם ההשפעה משמעותית.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod: ghosts, BF4, GTA 5, CO:go

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 23 אינץ׳.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ויותר!

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לעכבר- אבל לא כדאי שאבדוק בחנות, כדי לראות אם הוא מתאים לי לכף היד? זקוק גם למערכת רמקולים טובה..

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי בלפטופ הגוסס שלי כונן SSD בנפח 120 gb, אז כניראה אעשה קניבליזציה. אגב, אם אני מעביר כונן כזה עם מערכת הווינדווס מופעלת עליו, זה יחסוך ממני התקנה חדשה?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה, ולא רוצה לגרום נזק.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ראו סעיף 4.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Startpc, אני גר במושב בשרון.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אשדרג לפי הצורך ודרישות המשחקים.

חבר קנה לפני כמה שבועות מחשב גימיינג מצויין, לדבריו:

מארז ANTEC ONE + ספק 900 וואט של ANTEC

לוח אם DH87mc-ATX INTEL (יש גם בMicro atx, אל תיקח. צריך לוח אם גדול (ATX) כדי שיהיה מקום מרווח)

מעבד i7 4770 324.4$

כ. מסך GTX 770 4GB. 580$

זיכרון Kingston (2X4) 68$

דיסק קשיח של SEAGATE 1TB 78$

האם המפרט שלו שווה קניה? אני בכל מקרה רוצה לרכוש i7 וgtx 780.

אחרי שבועות של קריאה על הדילמות בין כרטיסי המסך השונים, ההבדל במחירים לעומת תועלת וכך גם בהשוואה בין הi5, המומלץ פה בפורום, לi7- החלטתי לעשות כבר ״קניה חכמה לעתיד״.

תודה, וגמר חתימה טובה!

פורסם

המפרט של חבר שלך הזוי, 900W ו-i7, מיותר.

i7 אינו השקעה טובה יותר לעתיד מאשר i5.

אתה עדיין תצטרך להתקין מחדש ווינדוס אם תעביר את הכונן מהלפטופ, אבל חבל, התקציב שלך מאפשר SSD + HDD מעולים.

גודל המסך לא אומר הרבה, ציין רזולוצייה (אניח שמדובר ב-1080P, שכן זו רזולוצייה נפוצה למסכים בגודל זה) או דגם.

הנה הצעתי:

Logo.jpg

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150

540 ₪ - Gigabyte G1.Sniper B5 LGA1150

309 ₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz

1990 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WINDFORCE X3

795 ₪ - SSD Samsung 250G Sata3 840

320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

810 ₪ - Fractal Design Define R4 Black/Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE

90 ₪ - LG DVD-RW X24

130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 5884 ₪

יותר מ-770 למסך 1920X1080 זה מיותר. אין מסכי 23" ביותר מהרזולוצייה הנ"ל, לצערי אני לא רואה אפשרות בסטארטPC איך לשים שניים מאותו רכיב, אבל שני 760 יכולים להיות אפשרות, אבל הם קצת אוברקיל.

פורסם
  • מחבר

ומTms? העניין הוא שבfxp הם קיבלו חוות דעת לא טובות...

ואם כבר 770, לא נכון לקנות כבר את האחד עם 4gb?

בקשר לכרטיס מסך, המעבד והספק- אני פשוט רוצה לדעת שאני לא עושה טעות, ומחשב כבר לא יספק את הסחורה בחצי שנה- שנה הקרובים. בשום מקום לא מצאתי תשובה חד משמעית למה עדיף ״להסתפק״ בi5...והאם 770 יספיק למשחקים כבדים כמו crysis 3 או gta 5? שברתי ת׳ראש יותר מדיי זמן בשביל ״להתפשר״, במיוחד במסגרת התקציב שהחלטתי להקציב לחלום הזה.

ומה בנוגע לעכבר, מקלדת ורמקולים? והאם המארז הזה טוב ונוח למשתמש? ראיתי שהוא סגור בחזית, למרות שבתמונות יש שם חתיכת מאוורר.

נערך על-ידי DanHalperin

פורסם

TMS חנות מעולה ו-FXP זה חבורה של ילדים יחסית משועממים ללא הרבה ידע.

770 עם 4GB מיותר למסך 1080P.

אם 770 לא יספיק, אפשר לקחת שני כרטיסי 760 במערך SLI, שנותנים ביצועים יותר גבוהים מ-780. אבל הספק יצטרך להיות משודרג וגם כן לוח האם. זה יוצא בערך 1000 ש"ח יותר.

למה עדיף להתפשר על I5? כי הוא עולה 700 ש"ח פחות ונותן אותם ביצועים. זה למה.

אם אתה רוצה הסבר מפורט, אז ב-I7 יש טכנולוגיית "ריבוי נימים" של אינטל, שמדמה שמונה ליבות לוגיות מעל ה-4 הפיזיות. רק תוכנות המסוגלות לתעל טכנולוגיה זו יקבלו תוספת ביצועים. משחקים לא.

עדיף להשקיע בדברים יותר חשובים את הכסף הזה.

עכבר, מקלדת ורמקולים זה די תחום שמשתנה בין כל אחד ואחד, אז אין לי הרבה מה לייעץ. הציוד שלי נמצא בצד, תחת "גאדגטים".

לגבי המארז, בתור בעלים של אחד, הוא מדהים.

זה שהוא סגור קדימה לא אומר שאין מאווררים קדמיים, ששואבים את האוויר מפתחים מיוחדים בצדדים.

בין המארזים הנוחים ביותר שיצא לי לעבוד איתם.

נערך על-ידי Ymac

פורסם

בתקציב כזה לא הייתי לוקח פחות מ3GB זכרון אפילו שסביר להניח שעד רזולוציה של FHD זה יספיק, i7 יכול לעזור בחלק מהמשחקים bf4 יכול להיות אחד מהם במולטי עם 64 שחקנים, התמורה למחיר שלו פחות טובה מהi5 תחליט אתה (זה מאוד תלוי ברזולוציה ובמשחק ובכרטיס מסך שתבחר) ככל שהכרטיס יותר חזק הוא מאמץ יותר את המעבד, וצריך גם שהמשחק עצמו יתמוך bf3 תומך תראה את הדיון

http://hwzone.co.il/community/threads/532361-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%97/page2

**אני מסכים בהחלט שהתמורה שלו לכסף נמוכה בהרבה מהi5 ובחלק גדול מהמקרים הוא לא יתרום כלום אבל להגיד שבשום מקרה הוא לא עדיף זה גם לא נכון. קניה חכמה יכול להיות גם i5 עם 770 או 760 ולחסוך את הכסף לשדרוג הבא, מי שלא חסר לו שיהנה

פורסם

למה הוא צריך Gigabyte G1.Sniper B5?

ולמה Arctic Freezer 7 Pro Rev.2?

אם הוא לא רוצה לוח קטן הוא יכול לקחת Gigabyte GA-H77-DS3H ב125 ש"ח פחות

וקירור שקט גם Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 יעשה את העבודה בחצי מחיר

פורסם

1. כי זה לוח טוב ומשתלם לגיימרים, עם פתרון אודיו ורשת מתקדם יותר.

2. כי זה קירור שקט וטוב במיוחד (רמה 8 מתוך 10 בשקט)

3. ה-סנייפר B5 לוח מלא, ומפוצ'ר ואיכותי יותר מהנ"ל.

4. יש לי אלפין במחשב אחר, הוא רחוק משקט.

none77, אני עם I5 מהדור הקודם לדור הקודם, עם כרטיס 780, וב-BF3 מקבל אותם ביצועים שידידי מפורום אחר מעבר לים מקבל עם 3770K ו-780 במולטי פלייר, 64 שחקנים, מדבר בנדר עם הרבה פעילות ופיצוצים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז בואו ננסה מtms, עם ה770, למרות שניראה לי חבל לא לקחת את הגרסה עם ה4 gb- זה באמת לא יעשה את ההבדל? בכל מקרה אני מעוניין בלוח אם גדול (atx?), בכדי שתהה לי האופציה לעשות sli בעתיד, ואני יודע שעדיף כבר לקחת זוג כרטיסי 4gb ראם, שנותנים ביצועים טובים יותר כך.

כמה יעלה לי עם הi7?

פורסם

http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-battlefield-3/5#pagehead

ההבדל פה בהגדרות בינוניות דווקא, יש הגיון?

כנראה הכרטיס לא מספיק חזק בשביל שיהיה הבדל, לא המלצתי לקחת i7 להגיד שהם אותו דבר זה גם לא נכון,

זכרון לכרטיס מסך זה כמו למחשב, אם לא חסר זה לא משפר, אם חסר זה משמעותי אני אומר תחכה לכרטיסים של amd ותראה מה יקרה

נערך על-ידי none77

פורסם

לי יש Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 גם ולא שומעים אותו. אולי לא הגדרת בביוס שהמהירות תשתנה בהתאם לעומס.

הוא לא ביקש פיצ'רים מיוחדים אז למה לשלם על זה? ולוח ל"גיימרים" זה גימיק, לוח לאוברקלוקרים זה כבר משהו אחר.

פורסם
http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-battlefield-3/5#pagehead

ההבדל פה בהגדרות בינוניות דווקא, יש הגיון?

כנראה הכרטיס לא מספיק חזק בשביל שיהיה הבדל, לא המלצתי לקחת i7 להגיד שהם אותו דבר זה גם לא נכון,

זכרון לכרטיס מסך זה כמו למחשב, אם לא חסר זה לא משפר, אם חסר זה משמעותי אני אומר תחכה לכרטיסים של amd ותראה מה יקרה

ככל שההגדרות יורדות, ככה העומס מכרטיס המסך יורד, ואז המעבד מגביל יותר.

בגלל זה גם אם תשחק על LOW עם ארבעה טיטאנים לא תקבל 1000FPS בגלל ששום מעבד לא יוכל להיות בקצב של דבר כזה.

אז שייקח לו LOW-END של גיגהבייט, אבל לדעתי ב-7.5K לוח LOW-END זה מהלך טיפשי.

לגבי האלפין, הגדרתי אותו לפרופיל שקט, הוספתי מתאם של נוקטואה, ועדיין הוא מציק במאמץ.

אלון, אתה, היית קונה לעצמך מחשב ב-7.5K עם לוח LOW-END של גיגהבייט, שדרך אגב, לא מתאים למעבד (צ'יפסט H77 הוא למעבדי 1155, B85 למעבדי 1150) אם היית לוקח לוח H87 אז פתאום הסנייפר B5 לא נראה כזה גימיקי ומבוזבז.

פורסם

(לא שמתי לב שזה הווסאוול, אז לוח B85 הוא הכוונה) לא הייתי קונה מחשב ב7.5K ולא צריך להמליץ למישהו לקנות בסכום זה. פותח הדיון הגיע לסכום הזה כי חבר שלו בזבזן.

נערך על-ידי ABL

פורסם

גם אני לא.

בגלל זה המפרט מגרד את ה-6K.

למרות שהייתי שוקל צמד 760...

פורסם

למה הוא צריך זוג 760?

פורסם

כי הוא ביקש לנצל את התקציב וזה הדבר היקר אך משתלם יחסית שקיים.

זוג 760 עולה 2000 ש"ח, למען האמת 200 ש"ח פחות מ-770, אבל דורשים ספק 750W ולוח תואם.

הביצועים יותר גבוהים מ-780, רק עם 2GB זיכרון, שזה אולטימטיבי ל-1080P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים