פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים איזה FIREWALL הכי טוב פה מבחינת הגנה\נוחות\ניצול משאבי המחשבבבקשה תצביעו באובייקטיביות אני לא יודע מה לשים . . .
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אם אתה משתמש ב eMule אז תשכח מ ZA , שילוב של שניהם יצור לך 100% ניצול משאבי מערכת
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אז רגע...האימיול יוכל לעבוד עם הפיירוול של הXP? השאלה נוגעת גם לגבי הביטורנט...שוב תודה!
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אז מה לעשות?אני רוצה לעבוד עם אימיול אבל תחת פיירוול.זום האלארם יהיה בחירה טובה (בשילוב עם אימיול)...?
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אז מה לעשות?אני רוצה לעבוד עם אימיול אבל תחת פיירוול.זום האלארם יהיה בחירה טובה (בשילוב עם אימיול)...?לא ,eMule עובדת עם הרבה מקורות וקישורים לכל מיני מחשבים ו ZA לא יכולה לעמוד בעומס הזה , הבעיה ידועה מזמן ועד עכשיו בשום גרסה לא נפתרה הבעיה
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אם יש לך מספיק זכרונות (512 ומעלה) אז אתה יכול להשתמש באימיול וב ZA ביחד. איזה שטויות.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים ב SP2 של XP הFIREWALL יקבל שיפור ויחסום גם שליחה של מידע,ויהיה עם יותר אפשרויות,בכל מקרה לא הייתה לי הצלחה עם תוכנה אחת יותר מהשנייה ,לכולם יש חסרונות ובעיות מעצבנות,לאבטחה יעילה ונוחה הכי מומלץ לרכוש נתב שהמחירים שלהם הולכים וצונחים.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים זה תלוי בכמות הזיכרון.......יש לי RDRAM 800MHZ 256MB .... ויש לי מעבד 2.6G וברגע שהאי מיול עובד המחשב מאט.......הביטורנט עובדת מצוין היא תוכנה חסכונית מאוד מבחינת המשאבים שלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.