עבור לתוכן

אשמח לחוות דעת על LENOVO THINKPAD T430s

Featured Replies

פורסם

יקר בטירוף בארץ - ממש לא כדאי לקנות בארץ אותו.

מה גם שעכשיו יצא ה-T440S אז עדיף כבר להזמין אותו במקום.

עם משלוח ומע"מ על המחשב זה יעלה לך כמה אלפים פחות מאשר בארץ.

תענה על השאלון בחוקי בפורום ונמצא לך מחשב מתאים.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שמציעים לי את זה במחיר נמוך יותר (אני לא קונה בשניידר), תוכלו להתייחס למחשב עצמו? אני מחפש i7 חזק, SSD 250GB, כרטיס גרפי 1GB, זכרון 8G ושיהיה מסדרה טובה.

פורסם

תענה על השאלון בחוקי הפורום ותרשום תקציב ושימושים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה (חייב לרוץ כרגע, אעשה זאת מחר).

פורסם
יקר בטירוף בארץ - ממש לא כדאי לקנות בארץ אותו.

מה גם שעכשיו יצא ה-T440S אז עדיף כבר להזמין אותו במקום.

עם משלוח ומע"מ על המחשב זה יעלה לך כמה אלפים פחות מאשר בארץ.

תנסה לקנפג את המחשב הזה עם המפרט הזה באתר לנובו ארה"ב (אל תשכח אחריות!) ותקבל מחיר של $2000 (וזה עוד עם הקופון שלהם).

עם משלוח ומע"מ זה יעלה כמו בארץ אם לא יותר.

זה שאפשר לקנות קונפיגורציות נחותות בזול - זה משהו אחר. אבל "אותו מחשב" בכמה אלפים פחות הוא חלום באספמיה.

פורסם

יש הבדל בין לקנות מחשב מוכן במחיר מופקע לבין לבנות בעצמך מפרט דומה ואיכותי יותר.

אם תקנה כונן SSD בחיבור mSATA בגודל 256GB זה יהיה בנוסף ל-500GB שבאים עם המחשב, וכן תשדרג את הזיכרון בעצמך, תוסיף עוד סטיק של 8GB, זה יהיה זול בהרבה.

שים לב שבמחיר המופקע הזה אפילו לא מצורף הכרטיס מסך של Nvidia NVS 5200M שבעלות כזו הייתי מצפה לפחות לזה.

בקיצור, יש דרכים לקנות את אותו מפרט בצורה חכמה יותר.

כמו כן - ראה את הדיל הבא עם אחריות ל-3 שנים בינ"ל, מפרט יותר טוב:

http://www.ebay.com/itm/LENOVO-THINKPAD-T430S-i7-3520M-NVIDIA-256GB-SSD-BACKLIT-KEYBOARD-/161104167176?pt=Laptops_Nov05&hash=item25828e8108

וכפי שציינתי, עכשיו יוצא ה-T440S והוא עדיף בעיקר עם מסך IPS ועוד... כך שאין סיבה לקנות דגם "ישן" כרגע באותו מחיר ולהתפשר.

נערך על-ידי Chevy

פורסם

אני לא מדבר על לבנות בעצמך מחשב. אני מדבר על לקנפג בדיוק אותו דבר באתר הרשמי של לנובו.

המחשב הזה כן כולל את הNVS 5200M. יש טעות באתר של שניידר.

באיביי יש דילים עדיפים, זה נכון. לכן זה איביי. המחשב שקישרת אליו אכן יוצא זול יותר משמעותית, אם כי אינו כולל מודם סלולרי וגם לא אחריות בבית הלקוח, כך שההפרש נמוך יותר.

מסכים לגבי הT440S (למרות שמבחינתי כל סדרת Thinkpad מתה אחרי הxx20, כשהם שינו את המקלדת). :)

פורסם

במפרט המקורי יש גם מודם סלולרי במקרה וחשוב.

פורסם

קצת קשה לי להמליץ למישהו לקנות כונן SSD במקום דיסק קשיח ב-380$ כאשר אפשר בחצי מחיר מזה לקבל גם SSD באותו גודל וגם לשמור על הכונן 500GB הקיים.

גם שדרוג זיכרון, תוספת של 4GB בעלות של 80$ יקרה לטעמי.

כיוון שהמשתמש לא פירט אילו דברים נחוצים לו ואילו לא ולא ענה על השאלון - קצת קשה לדעת מה הוא צריך (בהקשר למודם סלולרי)

גם בהמלצה שלי ל-T440S החדש, יש לו יתרונות , אבל לדוגמא הוא מגיע ללא צורב, אם זה משהו שחשוב למשתמש או לא - לא ניתן לדעת.

פורסם
  • מחבר

אכן כולל

NVIDIA Optimus Graphics NVS 5200M, 1GB‏.

השאלה מה עדיף (מבחינת ביצועים):

i7-3520M 2 cores 2.9Ghz up to 3.6Ghz יחד עם 250GB SSD,

או:

i7-3740QM 4 cores 2.7Ghz up to 3.7Ghz יחד עם 750GB 7200RPM.

במקביל, אפתח שרשור יעודי.

פורסם

אל תפתח דיון נוסף, פשוט תענה על השאלון, תציין שימושים ופירוט על העבודה שלך על המחשב.

אתה משווה פה נתונים שונים לחלוטין בטווחי מחיר שונים לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים