עבור לתוכן

** הסתיים השלב הראשון של פריסת רשת ה-WIFI החינמית בתל אביב

Featured Replies

פורסם

עירית תל אביב הודיעה היום, 6 שבועות לפני הבחירות לראשות העיר, כי היא סיימה את השלב הראשון בפריסת רשת ה-WiFi העירונית.

הרשת מכסה בעיקר את חופי הרחצה, הפארקים ונקודות הבילוי המרכזיות. בסה"כ מדובר על כ-60 נקודות ברחבי העיר המספקות בעלות רוחב פס של 20M כאשר לכל גולש מוקצה רוחב פס של חצי מגה.

את מפת הפריסה של נקודות ה-WiFi ניתן למצוא ב-LINK הבא - http://gisn.tel-aviv.gov.il/iView2/index.aspx?layers=846,845&back=map&minx=176547&miny=660674&maxx=182568&maxy=663868&

פורסם

סדר עדיפויות שהיה אפשר להשקיע בחינוך

פורסם

WIFI בחינם אבל ברזיה בתשלום....

עיר מוזרה

פורסם

הגבלה של 25 משתמשים לנקודה.

אכן מאוד פרקטי.

פורסם
WIFI בחינם אבל ברזיה בתשלום....

עיר מוזרה

^^

פורסם

ברזיה בתשלום? מאיפה הבאת את זה?

אני לא מבין למה אתם חייבים לקטול כל דבר. מדובר ביוזמה מאוד מבורכת. המון אנשים אוהבים לשבת בשד' רוטשילד, בחוף הים. למה שלא יהנו מגישה לאינטרנט ציבורי, גם אם איטי?

ת"א היא עיר מפוצצת בתיירים. למה שתיירים לא יהנו מגישה נוחה לאינטרנט שתאפשר להם לשוחח עם המשפחה, להזמין שירותים שונים מהמחשב (כרטיסים וכו) ועוד?

אפשר היה להשקיע בחינוך? נכון. אפשר להגיד את זה על חצי מהדברים שקיימים בעולם.

לא פרקטי? צריך לראות. אולי כן, אולי לא. צריך להתחיל ממשהו. להתרחב תמיד אפשר.

פורסם

רק לי זה נשמע כמו פרצת אבטחה מטורפת?

אני ימנע מלפרט כאן יותר מדי, אבל רמת הבטיחות של רשת פתוחה היא לא משהוא בכלל.

פורסם

גם לשירותים ציבוריים הם לא ממש דואגים.

מצד שני זה הרבה פחות סקסי מ-WIFI (וגם דורש הרבה יותר עבודות תחזוקה שוטפת).

אפילו בסנטר פתחו חנות שירותים בתשלום. מפגר מי שמשלם שם כאשר במרחק 5 באותו סנטר יש שרותים בחינם.

פורסם

נכון. אבל זה לא קשור לעיריה.

עניין השירותים הציבוריים בהחלט לוקה בחסר. זה לא רק בת"א אלא בכל מקום בארץ (ובעצם בעולם). (כמעט ו)אין כזה דבר יותר שירותים ציבוריים. מרגיז. כך או כך, זה לא קשור ל WIFI. הנושא הזה הוא על ה WIFI, לא על תפקודה של עירית ת"א.

פורסם

עדיין... שב בחוף גורדון ביום שישי כשמסביבך מאות אנשים עם סמארטפונים ויש אקסס פוינט אחד עם מגבלה ל25 משתמשים , למי זה יועיל בדיוק ? הרי כל הפרסום הזה בתזמון הנוכחי הוא לשם הבחירות הקרבות בלבד.

פורסם
ברזיה בתשלום? מאיפה הבאת את זה?

אני לא מבין למה אתם חייבים לקטול כל דבר. מדובר ביוזמה מאוד מבורכת. המון אנשים אוהבים לשבת בשד' רוטשילד, בחוף הים. למה שלא יהנו מגישה לאינטרנט ציבורי, גם אם איטי?

ת"א היא עיר מפוצצת בתיירים. למה שתיירים לא יהנו מגישה נוחה לאינטרנט שתאפשר להם לשוחח עם המשפחה, להזמין שירותים שונים מהמחשב (כרטיסים וכו) ועוד?

אפשר היה להשקיע בחינוך? נכון. אפשר להגיד את זה על חצי מהדברים שקיימים בעולם.

לא פרקטי? צריך לראות. אולי כן, אולי לא. צריך להתחיל ממשהו. להתרחב תמיד אפשר.

http://room404.net/?p=60312

זה פיילוטים אבל זה עוד יצא לפועל...

והיו עוד כתבות כאלו במאקו ו ynet משום מה אני לא מוצא..

פורסם

או שהזיתי או שראיתי היום אחד כזה בירקון ליד המתקני כושר

פורסם
רק לי זה נשמע כמו פרצת אבטחה מטורפת?

לא רק לך.

מדובר בדרך לבצע עבירות חמורות באינטרנט בלי שיהיה ניתן לאתר כלל את המבצע.

כמובן גם אפשר לעשות זאת בכל בית קפה. אך כאן מדובר באנונימיות מושלמת.

פורסם

אוקיי. אז התקינו את זה. עדיין יש ברזיות רגילות. אני עדיין לא מבין מה אתה מנסה להגיד עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים