עבור לתוכן

מחשב ״מוכן״ של dell מרשת באג... מומלץ?

Featured Replies

פורסם

מה מטרת המחשב...?

אני רואה שאתה מתחבר דרך מק, זאת המטרה שלך האקינטוש?

פורסם

שלא תעז, התמורה לכסף פה זוועתית (ז"א שניתן לקנות מחשב עם מפרט דומה בהרבה יותר זול) סביר להניח שהוא גם מבוזבז ולא מאוזן לצרכים שלך את זה נוכל לדעת אחרי שתמלא את השאלון, המארז והספק לא מפורט, הפלוס היחידי זה האחריות בבית הלקוח

פורסם
שלא תעז, התמורה לכסף פה זוועתית (ז"א שניתן לקנות מחשב עם מפרט דומה בהרבה יותר זול) סביר להניח שהוא גם מבוזבז ולא מאוזן לצרכים שלך את זה נוכל לדעת אחרי שתמלא את השאלון, המארז והספק לא מפורט, הפלוס היחידי זה האחריות בבית הלקוח

לא כל האנשים גיימרים וחובבי חומרה.

יש בעלי מקצוע שזקוקים למחשב מותג לצורך עבודה מקצועית, ואין להם זמן להתעסקות עם בחירת חלקי מחשב.

העניין של מחשב עם "אמא ואבא" יותר מתאים להם.

פורסם

"שלא תעז" הוא ביטוי מוגזם. המחשב שמוצע שם נראה מצויין והתשלום הוא לא רק על המפרט ומערכת ההפעלה אלא גם על שירות בבית הלקוח ועל שירות נוסף של DELL. אם הפער בין ההצעה הזאת למפרט דומה אחר לא גבוה יש מצב שהפתרון הזה מתאים עבורו.

השאלה החשובה היא שימושי המחשב - המעבד הזה חזק הרבה יותר מכל מה שנדרש למרבית היישומים וייתכן שאפשר לבחור פתרון מתאים יותר וזול יותר.

פורסם

ניתן לקנות מחשב דומה במחיר של 4400/4500 ש"ח עם ספק כח נורמלי ולא כזה שיש רק לדל ולאף אחד בארץ אין במלאי, כדי שתרחיב אחריות ותחליף מחשב לאחר 4 שנים, מילא לשרתים או למוסד שקונה 100 מחשבים במחיר קרוב למחיר שוק ומרוויח שרות, לבנאדם פרטי לטעמי זה מיותר חוץ מזה שלא רשום מה הדגם וההספק של הספק, לוח אם כמות וגודל מאווררים דגם של הכשיח וכו' זה אף פעם לא מריח טוב אפילו שזה dell מצידי שיהיה nasa

פורסם

אני מסכים עם החשיבה הכללית של "שלא תעז".

כי תמיד אפשר לקבל חלקים משתלמים יותר ולחסוך בכסף. מחשבים כאלה אף פעם לא משתלמים והם אופציה נוחה לאנשים שלא מבינים במחשבים ואין להם כוח\ידע לבנות מפרט לצרכים שלהם.

באופן כללי לא כדאי לאף אחד לקנות מחשב מוכן.

פורסם

אם נתייחס לשאלה ששאל - "האם הוא מומלץ ונותן תמורה טובה לכסף", התשובה לשאלה הזו היא לא.

מעבר לזה יש לענות על השאלון שבנעוץ, אי אפשר להבין דבר על השימושים והדרישות.

פורסם

ב optiplex 745/765 יש ספק סטנדרטי (ההברגה שלו לא ממש אבל כבר החלפתי ספק ל dell כזה לסתם ספק רגיל של אנרמקס), תבדוק יש מצב שהספק סטנדרטי גם ב dellים החדשים (לא שיש לי שמץ) - זה לא hp

אם כן - מינוס 1 פחות לדל המורכב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים