פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים היימישהו מכיר תוכנה אחרת חוץ מ ANTIFIREWALL שיודעת לעקוף פיירוול פנימי בארגון על מנת לאפשר גישה לICQ ולמסנג'ר ?
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים תגדיר בתוכנת הצ'אט שאתה נמצא מאוחרי פיירוול. אתה יכול גם להגדיר פרוקסי...
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים מחבר הפורטים שאני צריך חסומים ע"י הפיירוול, אני צריך תוכנה שתמפה אותם לפורטים אחרים שלא חסומים...
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים פיירוול פנימי בארגוןאין לו גישה ל-firewall, אז אין טעם להגיד לו לפתוח את הפורטים.
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים אין לו גישה ל-firewall, אז אין טעם להגיד לו לפתוח את הפורטים.סליחה, לא שמתי לב... אם ככה, אני כבר לא ממש יודע...
פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים מחבר במקרה בדקתי ת'רדים שהגיבו להם וראיתי את זה... ;D תודה , אבל כבר לא אקטואלי... זה היה בשביל בן-דוד שלי והוא כבר הסתדר.
פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים יצא שירות חדש שנקרא webmessenger, ונותן לך להשתמש בmessenger דרך הדפדפן.זהו שירות ניסיוני, והיתרון הגדול שלו שניתן לצ'וטט במסנג'ר מכל מחשב ומכל מערכת הפעלה אפילו שלא מותקנת באותו מחשב תוכנת המסנג'ר.http://webmessenger.msn.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.