עבור לתוכן

חוות דעת על מאורר למעבד

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת מנסיון של אנשים על המאוורר הנ"ל.

איך הוא בהשוואה לוולקנו 11 ול- CoolMaster Aero 7 ?

תודה.

פורסם

קודם כל ה VANTEC הוא מעולה , לא יודע איך הוא בהשוואה אליהם אבל לפי סקרים הוא יותר טוב , רק שתבין :

יש לי AMD 2000XP היה לי לפני הVANTEC בין 67 מעלות ל 73 כולל מארז מאוורר , מה שאומר שההיט סינק הישן שלי לא היה משהו וגם זלזלו בהתקנה שלו אבל הוא פשוט ואין מה להאשים אותו .

לעומת זאת אחרי שקיבלתי את הVANTEC הטמפ' ירדו ל 33 , תאמין או לא במצב עבודה אני מגיע ל 36 , כמובן שאם גם אתה תסדר את המאווררים על פי המדריכים באתר אתה תגיע לתוצאות טובות ,

בקיצור הVANTEC הוא מעולה למה אני חושב ככה...

[

הוא שקט מאוד , הוא לא תופס הרבה מקום , מהירות מצויינת (4500) עם ביצועים טובים , מגיע עם משחה תרמית וגם יחסית לביצועים שלו הוא מאוד זול .

תשמע חבר שלי קנה את ה JET 4 לאינטל , היה לו לפני כן 37 מעלות , עכשיו יש לו 34 מעלות , וה JET הזה יותר יקר יותר מרעיש פחות מקרר יותר חלש והרבה יותר גדול .

תסמוך עליי לא תתאכזב , לא בגלל שקניתי אותו ואני סתם אומר , באמת מאוורר מעולה במחיר מעולה במיוחד בשביל AMD .

פורסם

הוא גם יחסית שקט מאוד ביחס למתחרים שלו.

פורסם

לא נפגשתי עם הגירסא של ה AMD אבל הניסיון שלי עם הגירסא ל P4 לא היה מוצלח

דבר ראשון באופן הקירור, הוא היה סביר+.... וזה לא מספיק

ובקשר לעוצמת רעש שהוא הפיק, הוא היה רחוק מאוד ממה ששמעתי עליו באותה תקופה

הוא לא שקט כמו שעשו ממנו.. ובכלל אני הייתי חושב שכל ה HSF הזה בסיסי+ ולא שומדבר מעבר לזה..

בכל מקרה כל מה שאני אומר זה על הגירסא של ה P4 ואני לא יודע אם הגירסא ל AMD מוצלחת יותר.

פורסם

סוף סוף אחד שיודע על מה הוא מדבר...

קודם כל ה VANTEC הוא מעולה , לא יודע איך הוא בהשוואה אליהם אבל לפי סקרים הוא יותר טוב , רק שתבין :

יש לי AMD 2000XP היה לי לפני הVANTEC בין 67 מעלות ל 73 כולל מארז מאוורר , מה שאומר שההיט סינק הישן שלי לא היה משהו וגם זלזלו בהתקנה שלו אבל הוא פשוט ואין מה להאשים אותו .

לעומת זאת אחרי שקיבלתי את הVANTEC הטמפ' ירדו ל 33 , תאמין או לא במצב עבודה אני מגיע ל 36 , כמובן שאם גם אתה תסדר את המאווררים על פי המדריכים באתר אתה תגיע לתוצאות טובות ,

בקיצור הVANTEC הוא מעולה למה אני חושב ככה...

[

הוא שקט מאוד , הוא לא תופס הרבה מקום , מהירות מצויינת (4500) עם ביצועים טובים , מגיע עם משחה תרמית וגם יחסית לביצועים שלו הוא מאוד זול .

תשמע חבר שלי קנה את ה JET 4 לאינטל , היה לו לפני כן 37 מעלות , עכשיו יש לו 34 מעלות , וה JET הזה יותר יקר יותר מרעיש פחות מקרר יותר חלש והרבה יותר גדול .

תסמוך עליי לא תתאכזב , לא בגלל שקניתי אותו ואני סתם אומר , באמת מאוורר מעולה במחיר מעולה במיוחד בשביל AMD .

לפי מה שאתה אומר פה אפשר להגיד שבכלל אין לך את ההיטסינק הזה... אין סיכוי שבחיים שזה יוריד לך 30 מעלות והמאורר שעל ההיטסינק בכלל בכלל לא שקט יש לו רעש מעצבן והוא המאורר הכי הכי מרעיש במארז שלי. בקיצור חרא של דבר אל תתקרב אליו אפילו, אני אומר לך את זה כאחד שקיבל תראומה קשה מההיטסינק הזה ואני עכשיו בכלל לא מתקרב למוצרים של VANTEC כי אני ממש מפחד מהמוצרים שלהם עכשיו כי אומרים עליהם דברים טובים ובסוף המוצר חרא כך שאי אפשר לדעת...

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת מנסיון של אנשים על המאוורר הנ"ל.

איך הוא בהשוואה לוולקנו 11 ול- CoolMaster Aero 7 ?

שני הגופי קירור הללו הרבה יותר טובים מהוונטק והוולקנו11 הוא הטוב ביותר מבין השלושה.

השוואת היטסינקים תוכל למצוא בלינק הבא שבמקרה זה גם הסטיקי שאם הייתה מעיף עליו מבט הוא היה עונה לך על השאלות על מי יותר טוב.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=22231;start=10

פורסם

ל BUG2000 שלום :

אם הייתי יכול להוכיח לך את זה הייתי מוכיח , עובדה , המעבד שלי על 33 במנוחה ו 36 במצב עבודה , למה קשה לכם להאמין שהיה לי לפני כן

67 - 73 ???

אני רק אציין שהשתמשתי בשיטת הסירקולציה על פי המדריכים פה באתר + סידור כבלים + שני מאווררים חזקים במיוחד יחסית למארז (4500RPM) וכל השאר ג'נריים , והVANTEC , או שאתה לא יודע להתקין היטסינק או שלא יודע מה , שקט לאללה , ביצועים טובים ומחיר מעולה .

לא נראה לי שמישהו שיש לו AMD הגיע לטמפ' כמו שלי לכן אתם סקפטים לגבי מה שאני אומר כי אני קצת נסחפתי בהשקעה שלי על המחשב , אם נחשב את מספר המאווררים זה יצא 12 , אבל תכלס יש שתיים בספק , כרטיס מסך , הרדיסקים , מעבד , לוח אם וכול.. בקיצור כל העסק הזה נותן לי תוצאות מעולות , אם המארז שלי לא היה מאוורר ככה אז הייתי עכשיו על 45 , תקראו את המדריך על סידור מאווררים ותיישמו את השיטה מומלץ בחום , אגב משתמשי אינטל לא ישימו לב לתוצאות כל כך משמעותיות משום שאינטל תמיד עובד על טמפ' יותר נמוכות .

מי שלא יאמין זאת בעיה שלו , בסך הכל ה VANTEC בעבור AMD מעולה ובמחיר נמוך מומלץ בחום למי שמחפש יציבות ומחשב קריר בלי לשלם הרבה כסף.

תגידו מה שאתם רוצים היטסינק ברמה תכנסו ל - TOM'S HARDWARE ותראו מה אמרו על ה VANTEC .

פורסם

אני דיי בטוח שהמארז שלי יותר גדול משלך... ואני כן יודע להתקין היטסינקים ובכלל אני דיי בטוח שאני מבין יותר ממך בעניין כי אני מתעסק עם זה כמעט 3 שנים.

המאורר הזה מרעיש ולא יעזור לך אולי יש לך בעיית שמיעה רצינית או שעל רעש הרקע של 12 המאוררים האחרים במארז שלך אתה בכלל לא שם לב לרעש של הוואנטק.

והמארז שלי עכשיו מקורר טוב + (אני הולך להוסיף עוד הרבה שיפורים בקיץ) הקירור מפורט במפרט המחשב, והמעלות שלי הם 45 במאמץ ו 35 במנוחה למעבד (שלא נדבר על הקיץ).

בקיצור אני תומך ב SUBX וואנטק חרא אני דיי בטוח שהולקנו טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם, היום נרכש מאוור VANTEC AEROFLOW.

טרם יצא לי לבדוק את ביצועיו אך זה יבוצע במהלך השבת...

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

תתחדש , בהצלחה ולא תתאכזב .

פורסם

מקווה שתהיה אובייקטיבי לגבי הביצועים שלו.

ומשתתף בצערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים