פורסם 2013 באוקטובר 1812 שנים מדריך קצר לסנכרון הרמקולים עם שלט אוניברסלי של הוט [האדום]*לשם ביצוע הפעולה יש צורך בשלט המקורי. של הרמקולים כמובן*1.לחיצה ארוכה על DVD/VCR עד שנורת החיווי תהבהב פעמיים2.הקש 9753.הקצה לחצן מסויים לביצוע פעולה > בזמן שנורת החיווי מהבהבת הצמד את השלט המקורי מול השלט של הוט ולחץ על הלחצן הרצוי לביצוע הפעולה4.חזור על סעיף 3 לכל לחצן בנפרד5.לחיצה ארוכה על DVD/VCR עד שנורת החיווי תהבהב פעמייםזה הכלמקווה שהייתי מספיק ברור. בהצלחהנ.ב.לאלו ששאלו אם אפשר לשלוט על באס/טרבל/אינפוט וכו', התשובה היא כן. ניתן לבצע כל פעולה עם השלט של הוטאם אני משנה כפתורים קיימים בשלט זה ימנע מהכפתורים לעשות את הפעולה הרגילה שלהם מול הממיר?למה אתה מתכוון מנורת חיווי? העיגול הקטן הלבן בקצה למטה של השלט של הוט?שום דבר לא מהבהב לימה שכן נדלק ירוק זה הכפתור DVD/VCR ואחרי זה כל כפתור שאני לוחץ לא הצלחתי להעתיק כפתורים בשלט בנתייםעריכה" אה אני רואה עכשיו הכפתור עצמו מהבהב פעמיים אבל לא מצליח להקליט את השלט בנתיים נערך 2013 באוקטובר 1812 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים לא. השליטה ברמקולים תהיה דרך הכפתור DVD/VCR ולא דרך כפתור TV ששולט על הטלויזיהנורת החיווי היא בתוך הכפתור עצמו. בצבע ירוק כמדומניתצמיד את החלק הקדמי של השלט המשדר(המקורי) לחלק הקדמי של השלט הקולט(של הוט)בזמן שהנורה מהבהבת תלחץ על הכפתור הרצוי עד שהנורה מפסיקה להבהבלמשל בשביל להזין כפתור ווליום(+)תלחץ ווליום(+) בשלט של הוט > נורה מהבהבת > תצמיד את השלט המקורי ותלחץ על ווליום(+) עד שהנורה מפסיקה להבהב
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים אולי כדאי שמישהו (פותח הדיון או מנהל) יוסיף לכותרת שהקניה הסתיימה, כדי למנוע בלבול
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים מישהו קנה פה אולי כבלים זולים לרמקולים שמראים על שיפור באיכות?אם כן אשמח לקבל קישור.. תודה
פורסם 2013 באוקטובר 2712 שנים http://www.ebay.com/itm/380136569901?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649אחלה כבלים אני הרגשתי הבדל עכשיו אני מחפש כבלים להחליף את הכבלים שמחברים בין הרמקולים
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מדריך קצר לסנכרון הרמקולים עם שלט אוניברסלי של הוט [האדום]*לשם ביצוע הפעולה יש צורך בשלט המקורי. של הרמקולים כמובן*1.לחיצה ארוכה על DVD/VCR עד שנורת החיווי תהבהב פעמיים2.הקש 9753.הקצה לחצן מסויים לביצוע פעולה > בזמן שנורת החיווי מהבהבת הצמד את השלט המקורי מול השלט של הוט ולחץ על הלחצן הרצוי לביצוע הפעולה4.חזור על סעיף 3 לכל לחצן בנפרד5.לחיצה ארוכה על DVD/VCR עד שנורת החיווי תהבהב פעמייםזה הכלמקווה שהייתי מספיק ברור. בהצלחהנ.ב.לאלו ששאלו אם אפשר לשלוט על באס/טרבל/אינפוט וכו', התשובה היא כן. ניתן לבצע כל פעולה עם השלט של הוטעובד לי,רק יש לי בעיה השלט של הרמקולים היה לי מהתחלה דפוק..כפתור ווליום למטה בקושי היה עובד,עכשיו בכלל לא, מה אני יכול לעשות אין לי אפשרות להוריד ווליום.? נערך 2013 באוקטובר 3012 שנים על-ידי xDa
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים לדעתי היא אמורה לתפוס, היות ואין דרך אחרת לשלוט על הרמקולים (אין כפתורים פיזיים למעט עוצמת שמע).
פורסם 2013 בנובמבר 1911 שנים יש פה אנשים שעדיין רוצים לקנות את הרמקולים ?בואו נעשה עוד גל קטן של מכירה אני רוצה לקנות עוד זוג של סולו 7 :\ כרגע זה ב 908 שח אם יופיע ב 700 אני יקנה
פורסם 2013 בנובמבר 1911 שנים יש פה אנשים שעדיין רוצים לקנות את הרמקולים ?בואו נעשה עוד גל קטן של מכירה אני רוצה לקנות עוד זוג של סולו 7 :\ כרגע זה ב 908 שח אם יופיע ב 700 אני יקנהhttp://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/27553/cat/10
פורסם 2013 בנובמבר 1911 שנים תודה אבל לא תודה יקנה מהחנות גם יש לי זיכוי של 105 שח ככה שצריך לנצל גם 750 זה המחיר שהיה ב KSP עכשיו הרמקולים הם יד שנייה אז למה לקנות במחיר מלא ממנו היה מוכר ב 500 הייתי קונה
פורסם 2013 בדצמבר 3111 שנים ראיתי בדיון שהרבה אנשים רוצים עדיין ליקנות את הרמקולים של microlab solo 6c והקנייה נסגרה..אני אשמח להשתתף בקנייה קבוצית אם יפתח קנייה חדשה, בכל מקרה אני מתכוון לקנות את הרמקולים תוך חודש בערך( מחכה למשכורת).לצערי הרמקולים שלי עשו את שלהם ומרעישים מאוד(מעל 7 שנים אצלי) אז אני מקווה שתהיה עוד קנייה.שנה אזרחית טובה ומתוקה לכל החברים בפורום..![h=1][/h]
פורסם 2013 בדצמבר 3111 שנים קודם כל, יש נעוץ ריכוז בקשות לקניות קבוצתיות . אין צורך להקפיץחוץ מזה, היה 20% הנחה בבלאק פריידי על כל הרמקולים של מיקרולאב.. כך שאני מאמין שחלק גדול ממי שפספס את הקבוצתית ניצל את ההזדמנות בבלאק פריידי. אבל בכל מקרה... שיהיה בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.