פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים שלום לכולם. טיפלנו כמעט מכל ההזמנות.יש כמה אנשים שעשו הזמנה ועוד לא ענו לטלפון.מזכיר לכולם. - אפשר לעשות הזמנה עד יום ראשון ב-10 בבוקר דרך אתר. לא נקבל הזמנות שיכנסו מאוחר יותר.לא זמין פה במהלך צום/סופש - נא לפנות ל -kirill@tms.co.il במקרה הצורך. צום קל לצמים - גמר חתימה טובה לכולם.אני מבין שהקנייה הקבוצתית תקפה עד מחר בשעה 10..עשיתי הזמנה לSOLO7C.
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים אם יש למישהו טלפון עם אינפרא אדום והוא יכול להקליט את השלט ולהעלות לפה את התדרים של הכפתורים זה יכול מאוד להועיל בעתיד.יש לי איפהשהו POCKETPC שהשתמשתי בו בזמנו כשלט אינפרא. זה יעזור אם אסרוק דרכו? לפי האתר של לוגיטק ההרמוני תומך ברמקולים של מיקרולאב.
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים אם יש לך אפשרות לקבל מהמכשיר את התדרים או מידע אחר שיאפשר לשחזר את האותות אז זאת לפחות נקודת התחלה.
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים מישהו יודע איזה כבל(ים) מגיע עם הSOLO6C?תודה מראש!כבל רמקול פלוס ומינוסכבל PL3.5 ל RCA
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים רכשתי את הסולו 7 מקווה שאהיה מרוצה תודה למארגנים ( למרות שהיה זול יותר וקרוב יותר ב-KSP ) קיריל תחשבו על לחייב את אלו שהזמינו את הסולו 7 במחיר 650 ש"ח נראה לי שזה יהיה ראוי כיוון שאנשים החליטו לקנות אצלכם כיוון שאתם מארגנים על בסיס קבוע הנחות ואנחנו נאמנים לכם גם אם זה לא אפשרי תודה על ההתארגנות לכולם נקווה לעוד דברים מעניינים
פורסם 2013 בספטמבר 1412 שנים רכשתי את הסולו 7 מקווה שאהיה מרוצה תודה למארגנים ( למרות שהיה זול יותר וקרוב יותר ב-KSP ) קיריל תחשבו על לחייב את אלו שהזמינו את הסולו 7 במחיר 650 ש"ח נראה לי שזה יהיה ראוי כיוון שאנשים החליטו לקנות אצלכם כיוון שאתם מארגנים על בסיס קבוע הנחות ואנחנו נאמנים לכם גם אם זה לא אפשרי תודה על ההתארגנות לכולם נקווה לעוד דברים מעניינים אני לא חושב שיש מה לדאוג לגבי המחיר של KSP, לדעתי עד החג המחיר חוזר למחיר המקורי שלו ברגע שהם יבינו שאנחנו נאמנים לחנות שאיתה סיכמנו. אחרי הכל נאמנות זה לפני ומעל הכל, ובשביל 40 ש"ח הבדל לא צריך לעשות מהומה גדולה, הכי חשוב זה לשמור על קשר טוב עם החנות שנרכוש ממנה גם בעתיד בעז"ה. לילה טוב
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים אם יש למישהו את ה6C ומסך DELL 2412M אשמח אם יעלה תמונה שלהם אחד ליד השני.
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים האם המבצע עדיין קיים עבור ה סולו 7 ?? אני לא מבקר קבוע בפורומים ואני מרגיש שפיספסתי בגדול יש עדיין אפשרות לקבל את המבצע ?? אשמח אם אקבל מענה מTMS. תודה מראש על התשובה
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים האם המבצע עדיין קיים עבור ה סולו 7 ?? אני לא מבקר קבוע בפורומים ואני מרגיש שפיספסתי בגדול יש עדיין אפשרות לקבל את המבצע ?? אשמח אם אקבל מענה מTMS. תודה מראש על התשובה אני בספק, תכננו כבר את מסלול המשלוחים ומחר ב9:00 המשלוח יוצא לדרך. תנסה לדבר עם קיריל בה"פ, אולי הוא יסכים לך עם איסוף עצמי.
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים לבעלי C7 תקשיבו איזה הוצאה לפועל של עוצמה ונקיותhttp://youtu.be/tvS5MLzJfAw?t=1h2m48sיש איזה קטע של דקה שניים מרעיד לי את החדר אבל נשאר באיכות גבוהה ונקייה ממש תענוג שאי אפשר להשיג עם רמקול מחשב נורמלימדקה 1h2m48s
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים חרא איכות, טוב שזה לא היה נשמע אותו דבר גם אם היית מוריד את הטוויטר מהרמקולים ...בכללי אוטומטית כשאין 720 לפחות תדלג הלאה אם אתה מחפש מוזיקה איכותית ביוטוב , האיכות אודיו ב480 ומטה גרועה מאוד... אין בכלל צלילים גבוהים
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים טוב קבלתי מתנה את ה סולו 6 אבל הם גדולים לי מידיאם משהוא מעונין בהחלפה ראש בראש על דגם קטן יותר הסולו 5 או 4 אני מעונין.
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים בכלל, מוזיקה באיכות טובה חשובה לא פחות מהרמקולים שמשמיעים אותהאני באופן אישי זנחתי כליל את יוטיוב. לאט לאט נפטר גם מ MP3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.