פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים אני יודע טוב מאוד מה זה GROUND LOOP. אין שום סיבה שיהיה לך זמזום כלשהוא מהרמקולים במצב מיוט.
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים זה יקרה גם אם אני אחבר את הרמקולים אצל השכנים ולא אחבר שום AUX ושום כלום.מדובר על זמזום חלש מאוד שצריך להצמיד את האוזן לטוויטר. אם יש לך אותם תנסה בעצמך.ואם היית יודע מה זה GROUND LOOP לא היית אומר שזה הבעיה כשמדובר ברמקולים ללא הארכה שעוד לא מקבלים בכלל INPUT (כשהם על מיוט)
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים זה יקרה גם אם אני אחבר את הרמקולים אצל השכנים ולא אחבר שום AUX ושום כלום.מדובר על זמזום חלש מאוד שצריך להצמיד את האוזן לטוויטר. אם יש לך אותם תנסה בעצמך.ואם היית יודע מה זה GROUND LOOP לא היית אומר שזה הבעיה כשמדובר ברמקולים ללא הארכה שעוד לא מקבלים בכלל INPUT (כשהם על מיוט)ground loop נוצר כששני מכשירים חסרי הארקה או עם הארקה בעייתית ופוטנציאל אדמה שונה. קורה המון בין רמקולים למחשבים בבית עם הארקה בעייתית.
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים אתה לא סותר את עצמך ? למה שזה יקרה ברמקולים בלי הארכה ובלי INPUT לפי ההסבר
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים כי הם מחוברים למחשב.http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=16אגב, רק עכשיו הבנתי על מה לעזאזל דיברת קודם. לא הבנתי איך אתה מנסה "להאריך" את הרמקולים. כותבים "הארקה".
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים איזה תגובה עניינית ? רוצה אני אצלם לך בפלאפון איך זה מזמזם ברגע שזה מחובר רק לחשמל, בלי מחשב, ואפילו על MUTE, ואז תודה שאתה סתם זורק מושגים ששמעת? ובנוסף אתה גם טענת קודם שזה GROUND LOOP והוא עושה בעצמו את הרעש אפילו כשהמגבר כבוי אם לא דמיינתי ? או שלפחות אתה מסכים שהוא דולק ?
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים א. תרגיע את עצמך. אם היית טורח להבהיר שהזמזום קורה כשהרמקולים לא מחוברים מן הסתם לא הייתי טוען שמדובר בGROUNDLOOP.ב. נתקלתי בבעיה כזו לפני 5 שנים וחקרתי טוב טוב את מקורה ואת פתרונה. אני לא "סתם זורק מונחים"ג. אם הרמקולים שלך מזמזמים סתם כך אז או שיש לך בעיה ספציפית בשלך או שהם לא כאלו איכותיים כמו שמתארים אותם.
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים מיקמתי את הרמקולים בחדר שלי ואני שוכב במיטה במרחק 3 מטר עם הפנים בדיוק ביינהם ותענוג הסאונד ממלא את כל החדר גם בחצי ווליום ופחות פשוט מודהם מהתמורה למחיר רק לפני חודש קניתי אוזניות audio technica ath-m50 שגם עלו 650 שקל אם הייתי מתמחר את הרמקולים האלו בלי לדעת הייתי חושב על 1000-1400
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.