עבור לתוכן

קבוצתית של רמקולים SOLO6/7C

איזה רמקול תרצו? 20 הצבעות

1. 1. איזה רמקול תרצו?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

סתם מרגיז אותי לקרוא את זה. לפני שבועיים קניתי מ-TMS את ה-6C במחיר מלא אחרי שקניתי מהם שני מחשבים במחיר כולל של 13 אלף ש"ח. ביקשנו הנחה ואמרו לנו שהם לא עושים הנחות...

• תגובות 496
  • צפיות 138.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ אין קשר בין קניה קבוצתית, להנחה ברכישה פרטית.

פורסם
ניתן לעבוד בעזרת שלט של HOT/YES עם רמקולים - בדיוק כמו ששליטה על TV מעבירים לשלט של HOT/YES.

האם הדגמים במכירה הקבוצתית הם הדגמים החדשים או הישנים?

SOLO 7Cnew ?

פורסם

^^ הדגמים החדשים יצאו לפני כמה ימים, וכנראה עדיין לא זמינים (עוד לא ראיתי אותם בשום אתר). ההבדל היחיד כפי הניתן לראות הוא שבחדשים יש גם אפשרות שליטה Bass/Treble/Volume על הרמקול עצמו במיקום זמין (+שלט), במקום שליטה רק על ה- Volume מאחור בדגמים הנוכחיים (שליטה על Bass/Treble/Volume מהשלט).

פורסם

אנשים יקרים - אני אמנם לא מצטרף כי כבר קניתי, ואפילו דגם הרבה פחות איכותי FC330 לפי מה שהיה לי בתקציב, אבל - חברים זו ליגה אחרת לגמרי של סאונד, דיוק באס נהדר, מיד מלא ועשיר, טראבל במקום, פשוט תענוג...

פורסם

OR2OOO צודק, טעות שלי :rolleye0018:

נראה שהדגם החדש מביא בעיקר שינויים קוסמטיים

לפי הנתונים באתר טווח התדרים ב7C יורד קצת יותר נמוך (50 במקום 55 בדגם הישן)

אבל יש עוד זמן עד שהדגם החדש יגיע לארץ

פורסם

SOLO 7C

פורסם

באמת כבר כמה זמן אני שוקל לקנות רמקולים

שאלות

בטלויזיה שלי יש יציאת אודיו אחת בלבד האם זה תקין

כי אני רואה שיש שתי כניסות ברמקול שמאל ימין אבל בטלויזיה שלי יש יציאת אודיו אחת כמו שציינתי מסוג 3.5MM

האם הסאונד יצא סטריאו דרך אחד או אמורים להיות שם שתי יציאות?

עוד שאלה אני רואה שכתוב שהרמקולים עשויים מעץ אבל אני מסתכל ביוטיוב על איזה ביקורת והצדדים של הרמקולים נראים מפלסטיק שחור

אני מדבר על [h=1]Microlab Solo 7C 110w Active Stereo Speaker Set[/h]

אני מבין את הקנייה אני מבצע ישירות דרך TMS ומציין שאני מפה ויש לי עד יום שישי הקרוב זתומרת עוד יומיים נכון?

פורסם
באמת כבר כמה זמן אני שוקל לקנות רמקולים

שאלות

בטלויזיה שלי יש יציאת אודיו אחת בלבד האם זה תקין

כי אני רואה שיש שתי כניסות ברמקול שמאל ימין אבל בטלויזיה שלי יש יציאת אודיו אחת כמו שציינתי מסוג 3.5MM

האם הסאונד יצא סטריאו דרך אחד או אמורים להיות שם שתי יציאות?

עוד שאלה אני רואה שכתוב שהרמקולים עשויים מעץ אבל אני מסתכל ביוטיוב על איזה ביקורת והצדדים של הרמקולים נראים מפלסטיק שחור

אני מדבר על Microlab Solo 7C 110w Active Stereo Speaker Set

אני מבין את הקנייה אני מבצע ישירות דרך TMS ומציין שאני מפה ויש לי עד יום שישי הקרוב זתומרת עוד יומיים נכון?

לא תהיה לך שום בעיה, אתה קונה כבל(אולי זה מגיע עם הרמקולים לא יודע) מ3.5 לשני בננות

מישהו יודע להגיד על ההבדלים בין 6C ל7C ואיפה אפשר לשמוע אותם במציאות?

תודה!

פורסם

פותח השרשור האם אפשרי פשוט להגיע לסניף ולבצע קנייה ב 680 שח במזומן בזמן שאני מציין שאני מפה

יחסוך לי להמתין עד שיגיע ותסבוכות של קניה

פורסם

מההיכרות שלי TMS - לא רואה סיבה שלא.

מציע לך בכל זאת להתקשר להודיע שאתה מגיע, שלא יהיו בעיות של מלאי.

פורסם

ההבדל בין ה6C ל7C זה נפח החדר.

ה7C מתאים לסלונים וכד' לעומת ה6C שהוא "דוחף" פחות אוויר ולכן מתאים לחדר ממוצע.

זה לא העוצמה-זה מספר האלמנטים.

פורסם

solo 6c במחיר מציאה...

אני בפנים!

פורסם

אני ממש רוצה לקנות את ה7C או 6C ואני לא מצליח להחליט אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

היום יש לי רמקולים של PIONEER עם רסיבר של JVC, על שולחן מחשב גדול בחדר מאוד גדול

יש לי כמה שאלות אשמח אם תוכלו לעזור:

1. זה נכון שאין אפשרות לכבות את הרמקולים?(ראיתי בביקרות ביוטיוב שיש כפתור פיזי אחד מאחור) ז"א שהם ממשיכים לצרוך חשמל כל הזמן?

2. כמה זה נורא שאין להם כניסה דיגטלית? זה לא משפיע על הסאונד?

3. כמה נורא זה יהיה אם אני אקנה את ה7C ואניח אותם על שולחן מחשב(שולחן גדול)? כי נראה לי שעל הרצפה הם יאבדו מהאפקט שלהם

תודה מראש!

פורסם

תגידו ההבדל משמעותי באיכות בין SOLO 6 ל SOLO 7?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים