עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש ראוטר שיתאים לשימוש של 100Mbps בבזק/הוט.

הראוטר נמצא בממ"ד ויחובר בכבל למחשב נייח, ישמש גם ל-2 מחשבים ניידים וכמובן גם לפלאפונים.

אני מחפש ראוטר אמין, שיעבוד גם בטכנולוגיית VDSL, בעל יכולת שידור חזקה, עם הצפנה, שיעבוד היטב עם תוכנות שיתוף כגון טורנט.

את הראוטר ניתן לרכוש גם בחו"ל.

תודה מראש

פורסם

מצטרף לבקשה.

פורסם

נמחק

פורסם
נמחק

למה נמחק? לא נמחק.

פורסם

היתה לי המלצה על ראוטר מצויין אבל פתאום ראיתי שמחפשים גם תכונת VDSL אז זה לא מתאים.

פורסם
  • מחבר

הדרישה לVDSL באה מכיוון ולפי השרות של בזק נאמר שצריך שהראוטר יתמוך בVDSL.

האם בכלל קיים בשוק ראוטר שיודע לעבוד ב100

Mbps ושמתאים לבזק/הוט?

פורסם

בגדול, כל עוד יש לך מודם שתומך בצורת החיבור שלך (בין אם זה VDSL או DOCSIS) אני לא חושב שזה משנה איזה ראוטר תיקח, כל עוד הוא תומך בתעבורת נתונים במהירות מסוימת.

כמה שאני מבין כל ראוטר שהוא פחות או יותר חדש ידע להתמודד עם המהירות הזו.. רק צריך למצוא אחד שיהיה יציב מספיק לאורך זמן או שניתן להתקין עליו קושחת צד שלישי כמו dd-wrt לדוגמא.

עוד דבר שצריך לשים לב אליו זה מהירות הרשת שלו (בד"כ 100 מגה או ג'יגה) ומהירות השידור האלחוטי שלו (כנראה בתקן N, אבל יש כמה מהירויות כתלות בקונפיגורציה וכמות אנטנות... שידור רק בתדר 2.4 ג'יגה הרץ או גם ב- 5..)

בכל מקרה, מה התקציב?

פורסם

מה שתיארתה זה מודם+ראוטר... לא מעשי, יקר ואתה צריך פשוט ראוטר. כמו שרשמו לפני תרשום תקציב!

פורסם
  • מחבר

התקציב עומד על עד 400 ש"ח ואני יכול לבצע רכישה גם בחו"ל אם זה מוזיל את העלויות

פורסם
מה שתיארתה זה מודם+ראוטר... לא מעשי, יקר ואתה צריך פשוט ראוטר. כמו שרשמו לפני תרשום תקציב!

יותר זול ממודם/ראוטר משולב של בזק (בלי להתחשב בהחזר)

מונע ממך התחייבות לבזק בשביל לקבל החזר על הראוטר.

אם נדפק הראוטר תוכל להשתמש במודם כדי לגלוש ולא תהיה תקוע

כל קופסה עושה את העבודה שלה במקום להעמיס הכל על קופסה אחת

הראוטרים של בזק שווים לתחת

מה לא מעשי פה?

ראוטרים לא עובדים בצורה של ADSL או VDSL. זה רק המודם שאותו אתה תקנה מבזק (אלא אם כן אתה מעדיף לקנות מודם/ראוטר משולב ואז אתה כן צריך שהמודם שם יתאים ל-VDSL).

ראוטרים היום עובדים במהירות מינימום של 100מגה לכל מחשב (קווי) ובסך הכל 150 וזה המינימום. ראוטרים שעובדים על פחות מזה הם מספיק ישנים שאני בספק אם תמצא גם אם תחפש אחד כזה.

אם אתה מתכוון לחבר רק מחשבים עם כבל וטלפונים/טאבלטים בדירה שהיא לא קומות ולא ממ"ד, טיפילינק 841 יספיק. כל דבר מעבר זה טוב שיהיה אבל חובה שיהיה.

אם יש לך דרישות אחרות תרשום מה אתה צריך.

פורסם

מבחינה טכנית, כל ראוטר יכול לטפל במהירות של 100M - גם כאלה שיש להם כניסת WAN של 100M. יחד עם זאת, ועם קצת ראיה עתידית, הייתי רוכש ראוטר עם כניסת WAN של 1G וזה על מנת לתמוך במהירויות עתידיות שבוודאי נראה בשנה הבאה. במדור הסקירות אצלי באתר (חתימה) תוכל למצוא מגוון נתבים מומלצים עם כניסות של 1G ב-WAN. ב-400 שקל יש לך סדר גודל של 4-5 אפשרויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים