עבור לתוכן

בעיה בעת הקלטת משחקים

Featured Replies

פורסם

חבר טוב שלי שידרג את המחשב שלו לא מזמן. כרטיס מסך: msi gtx 660 , לוח אם: p8h77-v מעבד: i3 2100 ספק כוח: seasonic 520w. כאשר הוא מקליט בעזרת התוכנות fraps או dxtory ה-fps צונח בערך מ-60 ל-20 ונשאר בסביבות ה-20 בעת ההקלטה. מה הבעיה המתרחשת וכיצד ניתן לפתור אותה? האם היא קשורה למחשב פיזית (כרטיס מסך או רכיב אחר) או תוכנות עצמן? *חשוב להדגיש כי לפני שידרוג המחשב לא הייתה שום בעיה כזו. אשמח לעזרה :)

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

ידוע שפרפס טוחן את המעבד וגורם לצניחת FPS, לא יודע אם יש לך יותר מדי מה לעשות בנידון חוץ מלהקליט את הסרטון באיכות פחות טובה, אך עדיין תהיה נפילה של FPS.

אולי יש תוכנות אחרות, לא חקרתי בנושא.

פורסם
  • מחבר

הוא ניסה להשתמש גם בתוכנות אחרות מ-fraps כמו dxtory. גם שם ה-fps היה "נעול" על מקסימום 20 fps. אפילו במשחקים חלשים יחסית כמו call of duty mw2 ומשחקים אחרים. הוא אמר לי שלפני שדרוג המחשב שלו לא הייתה הבעיה הזו. (לפני שדרוג המחשב כרטיס המסך שלו היה gt 520 לוח אם asus P8H61-M LE וספק Golden Tiger 450W Real). הוא החליף ללוח אם p8h77-v כרטיס מסך msi gtx 660 וספק seasonic 520w אם זה משנה משהו.

פורסם

תנסה עם msi afterburner

פורסם
  • מחבר

אגיד לו לנסות. אעדכן בהמשך...

פורסם

- - - תגובה אוחדה: - - -

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה הכל עובד כמו שצריך עם msi afterburner. תודה על העזרה

פורסם

הבעיה שגם עם MSI AB הקלטת הסרטון מכבידה על המעבד במשחק ברשת והמעבד נחנק.

פורסם

שישתמש בMIRILLIS ACTION וישים שם בהגדרות את האיכות על LOW (זה הרבה הרבה יותר טוב ממה שרלוונטי למשחקים כשאתה עוד מעלה ליוטוב! רק חוסך משאבים)

התוכנה הכי טובה שנתקלתי ללא ספק, ממש קלה למעבד והכרטיס מסך, אין מה להתעסק, איכות פצצה על LOW, וגודל סביר יחסית של הקבצים לתוכנה שחוסכת במשאבים.... זה יותר קל למעבד+כ.מסך מקודק LAGARITH משמעותית וגם הרבה יותר איכותי, ושוקל בערך אותו דבר...

פורסם
  • מחבר

אגיד לו לנסות גם את התוכנה הזו. מה שמוזר הוא שלפני שדרוג המחשב לא הייתה הבעיה הזו - אפילו fraps עבד בסדר למרות ההכבדה על המעבד.

פורסם

FRPAS בחיים לא יקליט על HDD בFULL HD עם משחק כבד ברקע בלי לתת לך נפילת FPS מטורפת ... נראה לי אפילו שהוא מחייב אותך לנעול את הFPS לאותו הFPS שהגדרת להקלטה ואי אפשר לבטל את זה ? אני ממש לא בטוח אבל אני זוכר דבר כזה

אולי לפני זה הוא הקליט על HALF SIZE ועל 60FPS הקלטה (אם זה נכון מה שאמרתי שהתוכנה מגבילה גם את הפריימים של המשחק)

פורסם

אני לא מאמין שקיימת תוכנה שתוכל להקליט איתה נניח BF3 במולטי, גם אם תשנה איכות למינימלית ביותר, רק המולטי לוקח 80-85% ניצול מעבד:(

פורסם

ניסית להקליט ב-MSI AB בטא אחרון עם הפלאגין החדש ל Quicksync ?

http://www.overclock.net/t/1403553/nvidia-shadowplay-discussion-thread/190#post_20635550

http://www.guru3d.com/files_details/msi_afterburner_beta_download.html

(צריך לאפשר את הכרטיס המובנה בביוס ולהתקין דריבר של אינטל)

בכל אופן כולם מחכים ל-Nvidia ShadowPlay. יש אנשים שרכשו כרטיס אנוידיה במיוחד לכבוד הפיצ'ר הזה, שכבר מתעקב בחודשיים.

נערך על-ידי SyndromE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים