עבור לתוכן

מחפש אנטיוירוס מצויין +

Featured Replies

פורסם

באנגלית נרשמתי בלי בעיה. אבל כל העסק נראה חובבני כשכל פעם משהו אחר

לא מגיב בתפריט שלהם ולפעמים אחרי שעה פתאום מגיב מעצמו.

דרך אגב זה לא עבד בחלונות 7 אנגלי שיש בו גם תמיכה בעברית !

• תגובות 30
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

במה אתה משתמש היום?

כי גם אצלי זה יהיה ווינדוס 7 מבוסס אנגלית עם עברית ולא בא לי לזרוק את הכסף לפח (למרות שהםקיבלו באמתפידבקים מצויינים בחו"ל)

פורסם

אני לא משתמש.

יש במשפחה כמה AVIRA.

פורסם
  • מחבר

יש גרסת trial אולי אנסה

פורסם

סיסמאות צריך לזכור. לא לשמור

ברגע ששמרת סיסמה מישהו עלול לגנוב לך אותה.

כללי האצבע שלי:

- השתמש בדפדפן בטוח (IE לא נחשב בטוח, אולי החדשים כן)

- אל תשמור סיסמאות. זכור אותן

- אם שמרת סיסמאות, דאג למנגנון שיוכל לקרוא אותן אבל רק ע"י סיסמת מאסטר

- הקפד על עידכוני אבטחה

- אל תקליד סיסמאות בדף הפונה אליך (למשל אימייל)

- וודא שישנו מנגנון לשנות סיסמה גם אם נגנבה ושונתה בינתיים (למשל מספר נייד וכו')

- בשום פנים אל תשמור סיסמאות של בנק, מספרי אשראי!! את אלה אתה חייב לזכור

- אל תשתמש בחלונות (טוב, זאת המלצה לעצמי...)

- אל תרוץ לעולם כמנהל מערכת. עבוד בשוטף כמשתמש מוגבל והיכנס למצב מנהל רק אם צריך להתקין או לעדכן.

- השתדל לעבוד עם תוכנות קוד פתוח (היתרון הוא שבתוכנות קוד פתוח אין back-doors וניצול לרעה היה מתגלה כי הקוד פתוח)

פורסם
  • מחבר

העניין של לעולם אל תרוץ כמנהל מערכת מעניין, בחיים לא עשיתי אתזה.

בכל אופן אני כיום עבדתי בסיסמאות שמורות בפנקסי רשימות כאשר קבצי הטקסט מוגנים עם סיסמה שאניזוכר תמיד.

הבעיה שיש לי המוןהמון סיסמאות והמוח כבר לא מצליח לזכור את כולם.

פורסם

אין בעיה לשמור סיסמאות בתוכנה שמצפינה אותם... הצפנה טובה תקח די הרבה זמן לפצח גם עם כוח ברוטלי.

לגבי אנטי וירוס, מהנסיון שלי דווקא קספרסקי הוא אנטי וירוס די חזק שמגלה ממש הכל אבל אני אישית מעדיף להשתמש בפתרונות החינמיים שמספיקים לי, של מיקרוסופט במקרה שלי אבל גם השאר בסדר.

אפאחד היום לא משתמש במחשב כמנהל מערכת, יש לו ווינדוס 7 ואם הוא לא ביטל UAC אז הוא לא מנהל מערכת בכל רגע נתון אלא רק כאשר יש צורך בכך, ואז המערכת מודיעה לו על זה והוא לא חייב לאשר.

לפעמים אם יש קובץ או משהוא חשוד אז ניתן לפתוח באמצעות sandbox או מכונה וירטואלית, ולבדוק מה העניין בלי לחשוש.

ואם כבר אחד הדברים היותר חשובים זה דווקא מה אתה עושה לא במחשב שלך אלא בכל מקום אחר.

אל תעבוד על מחשבים שאתה לא מכיר כי בכיף יכול להיות מותקן בהם קי לוגר, אל תתחבר לרשתות ויפי ציבוריות, זה גם די מסוכן, וכו'

ודבר אחרון לגבי סיסמאות, סיסמא שונה לכל מקום כמובן, סיסמאות זהות למספר חשבונות זה דבר רע.

פורסם

ie 10 הוא הדפדפן הבטוח ביותר (עד שיבוא 11...).

בווינדוס 8 זה מאד מציק להיות במצב לא מנהל , כי כל פעם צריך להקליד את הקוד של המנהל כשאתה נכנס ליישומים , ובאופן כללי זה דיי מתיש ולא ממש אפשרי.

בבנק אתה מוכרח לשנות סיסמא מדי פעם , וגם גוגל מכריחים אותך לפעמים לשנות סיסמא (לי זה קרה כשהם הודיעו לי שניסו או פרצו לחשבון שלי מסין...הקומוניסטים...).

לפייסבוק ניסו או פרצו לחשבון שלי מאוקראינה.

המשותף לניסיונות הפריצה הוא , שאין לי שום אפשרות למנוע את זה , כי זה לא בשליטתי , ואין לי שום אפשרות אמיתית להגן על החשבונות האלה , חוץ מסיסמא מורכבת , אבל זה לא ממש רלוונטי לכלום ולא ממש מסובך לעקוף את זה כשאתה פורץ לשרת כלשהו.

הבנק משתמש בהצפנה כל כך איכותית שאין כמעט אפשרות ריאלית לפצח אותה , ולכן כל עוד לא יודעים מה הסיסמא שלך זה מאד קשה לפרוץ לחשבון בנק.

כוח ברוטלי לא רלוונטי היום , וזה לא דרך אמיתית לפרוץ למקום כלשהו , צריך להשיג את המפתח או למצוא פירצה אחרת.

קספרסקי גם מצוין.

פורסם

לגבי NIS - מודה שכבר הרבה זמן לא ניסיתי, אבל אני מדבר מנסיון, הייתי משתמש נאמן במשך שנים, אבל ראיתי שאחוז גדול ממשאבי המחשב הולך אליו, וכל מיני תקיעות שהיו לי, היגיעו ממנו.

אולי באמת צריך לנסות אותו שוב, אבל אני די מרוצה מ-ESET, הבעיה העיקרית שלי איתם זה ה-UNWANTED APPLICATION, שהיום כבר לא ברור אם זה VIRUS או לא וזה קצת מגביל.....

פורסם

מצטרף להמלצה על NIS.

יש לי אותו בחמש שנים האחרונות והם רק הולכים ומשתפרים.והוא כבר דיי הרבה זמן לא כבד על המערכת.

פורסם
  • מחבר

הורדתי גסרת ניסיון של BITDIFENDER ואם לא אנסה את האחרות.

פורסם
מצטרף להמלצה על NIS.

יש לי אותו בחמש שנים האחרונות והם רק הולכים ומשתפרים.והוא כבר דיי הרבה זמן לא כבד על המערכת.

+1

פורסם

לא ממליץ על NIS

אמנם יש הפחתה בצריכה בשנים האחרונות

אבל ההטרדות היום יומיות שלו לפעולות בסיסיות של המשתמש (תלונות של לקוחות) מאכזב

לעומת MSE או ESET שכמעט לא מורגשים

פורסם

Avg ללא ספק

חינמי וטוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים