פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים שלום. אני מתלבט לגבי המהות של Newsletter. האם זהו קוד HTML?איך שולחים אותו?אני יודע שיש תוכנות וחברות שעושות את זה בתשלום, אבל מה אם אני רוצה לשלוח NL מהאתר שלי?המון תודה
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מחבר תיבת תוכן? על מה אתה מדבר?תיבת תוכן = תוכן המייל. לא שורת הנושא, אלא התוכן. הרי כאשר אני מקבל newsletter הוא נפתח יפה. לא כקוד. אז השאלה שלי היא איך אני שולח קוד newsletter שהינו HTML (ראה קובץ html מצורף) אשר יפתח יפה (ולא כקובץ או קוד).
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים תלוי איך אתה שולח (באיזו תוכנה).לדוגמה ב thunderbird אפשר לעשות: insert > html ואז לעבור על התמונות ולבחור את המיקום שלהן.בכל מקרה זו שיטה לא טובה לשליחה המונית לדעתי, עדיף להשתמש בשירות כמו mailchimp לדוגמה.
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים מחבר תלוי איך אתה שולח (באיזו תוכנה).לדוגמה ב thunderbird אפשר לעשות: insert > html ואז לעבור על התמונות ולבחור את המיקום שלהן.בכל מקרה זו שיטה לא טובה לשליחה המונית לדעתי, עדיף להשתמש בשירות כמו mailchimp לדוגמה.תודה רבה!אבל בכל מקרה חייבם תוכנה/שירות עבור זה, נכון? זה לא משהו שאפשר לעשות מתוך Gmail?
פורסם 2013 באוגוסט 2112 שנים אפשרי להכניס html לgmail דרך google drive, לא ניסיתי אף פעם.הנה לינק קצת ישן על פעולה דומה עם גוגל דוקס - http://www.labnol.org/internet/send-html-email/19672/זה צריך להיות דומה. נערך 2013 באוגוסט 2112 שנים על-ידי nir-z שגיאת כתיב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.