עבור לתוכן

קירור להארד דיק

Featured Replies

פורסם

בשביל מה לקרר את ההארד דיסק?

אני לא מבין למה שאני ארצה לקרר את זה זה לא כאילו הוא רותח או משהו ואני כיום בלי קירור מסתדר מצויין....

אז למה צריך את זה,סתם בשביל המוד?

פורסם

לפעמים קורים מקרים שהארדיסק נשרף בגלל מארז לא מאוורר מספיק, אז אם רוצים מוסיפים לו קירור, אבל מארז מאוורר יעשה עבודה הרבה יותר טובה.

פורסם

[spam] Why would anyone want to cool a hard dick ;D [/spam] - I couldn't resist

Anyway, Hard disk cooling is pretty redundant.

פורסם

[spam] Why would anyone want to cool a hard dick ;D [/spam] - I couldn't resist

Anyway, Hard disk cooling is pretty redundant.

חחחחחח

יש את המאררים של ספייר, הכחול עם השני מאווררים. דווקא נראה נחמד ובשביל 40 שקל חשבתי לקנות אחד, מעניין כמה הוא מרעיש :)

ועל רוב המקררים האחרים (כמו ההארדקנו) יש עוד פיצ'רים כמו צגי טמפ, אז בדרך כלל שמים אותם בשביל זה...

פורסם

לי נשרפו שני הארד דיסקים בגלל חום , ובגלל חוסר השקעה במארז , שניהם היו חדשים ומחברות מעולות , מאז שנעשיתי מודע לעניין קירור המחשב ואיוורור המארז ההארדיסקים עובדים מעולה , והבנתי שמודעות לעניין הטמפ' הוא מאוד חשוב למה... כי פעם הייתי עובד ב 70 80 מעלות טמפ' מעבד , והיום אני עובד ב 33 מעבד ו 30 טמפ' מארז ומי אמר שאי אפשר לקרר את AMD יותר מאינטל..

בקיצור איוורור המארז על פי המדריכים פה באתר יעשה את העבודה , תקרא אחד מהם הם מעולים .

פורסם

מאיפה אתה יודע שהם נשרפו בגלל חום???

ואיזה הארד דיקים (חחחח) הם היו?

פורסם

טמפרטורה סבירה במארז מאורר ברמה טובה מספיק לגמרי

אבל אם אתה באמת רוצה קירור טוב להרדיסק ומוכן להשקיע כסף בשביל זה

יש לזלמן "היט פייפ" שזה רק צינורות בלי שום קירור אקטיבי, עולה לא מעט אבל עושה את העבודה כמו שצריך..

פורסם

השקעה מיותרת לגמרי, כמו שאמרת וגם אני אמרתי, מארז מאוורר יעשה את העבודה. לא צריך להוסיף סתם כסף.

פורסם

לי יש את הcooldrive 4 coolermaster ואני ממש מרוצה ממנו ( די יקר יש אותו בפנדה )

יש לו פאן- באס תצוגת lcd ממש יפה וטוב

אבל לפי דעתי תחכה ל hardcano 12 thermaltake

פורסם

פשוט תקח מאורר ג'נרי של 80 ממ' ותכוון אותו על הארדיסק, זה יקרר לך יותר טוב מכל קירור שתקנה וזה ייצא לך הכי זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים