פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים בשביל מה לקרר את ההארד דיסק?אני לא מבין למה שאני ארצה לקרר את זה זה לא כאילו הוא רותח או משהו ואני כיום בלי קירור מסתדר מצויין....אז למה צריך את זה,סתם בשביל המוד?
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים לפעמים קורים מקרים שהארדיסק נשרף בגלל מארז לא מאוורר מספיק, אז אם רוצים מוסיפים לו קירור, אבל מארז מאוורר יעשה עבודה הרבה יותר טובה.
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים [spam] Why would anyone want to cool a hard dick ;D [/spam] - I couldn't resistAnyway, Hard disk cooling is pretty redundant.
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים [spam] Why would anyone want to cool a hard dick ;D [/spam] - I couldn't resist Anyway, Hard disk cooling is pretty redundant. חחחחחח יש את המאררים של ספייר, הכחול עם השני מאווררים. דווקא נראה נחמד ובשביל 40 שקל חשבתי לקנות אחד, מעניין כמה הוא מרעיש ועל רוב המקררים האחרים (כמו ההארדקנו) יש עוד פיצ'רים כמו צגי טמפ, אז בדרך כלל שמים אותם בשביל זה...
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים לי נשרפו שני הארד דיסקים בגלל חום , ובגלל חוסר השקעה במארז , שניהם היו חדשים ומחברות מעולות , מאז שנעשיתי מודע לעניין קירור המחשב ואיוורור המארז ההארדיסקים עובדים מעולה , והבנתי שמודעות לעניין הטמפ' הוא מאוד חשוב למה... כי פעם הייתי עובד ב 70 80 מעלות טמפ' מעבד , והיום אני עובד ב 33 מעבד ו 30 טמפ' מארז ומי אמר שאי אפשר לקרר את AMD יותר מאינטל..בקיצור איוורור המארז על פי המדריכים פה באתר יעשה את העבודה , תקרא אחד מהם הם מעולים .
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים טמפרטורה סבירה במארז מאורר ברמה טובה מספיק לגמריאבל אם אתה באמת רוצה קירור טוב להרדיסק ומוכן להשקיע כסף בשביל זהיש לזלמן "היט פייפ" שזה רק צינורות בלי שום קירור אקטיבי, עולה לא מעט אבל עושה את העבודה כמו שצריך..
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים השקעה מיותרת לגמרי, כמו שאמרת וגם אני אמרתי, מארז מאוורר יעשה את העבודה. לא צריך להוסיף סתם כסף.
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים לי יש את הcooldrive 4 coolermaster ואני ממש מרוצה ממנו ( די יקר יש אותו בפנדה )יש לו פאן- באס תצוגת lcd ממש יפה וטוב אבל לפי דעתי תחכה ל hardcano 12 thermaltake
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים פשוט תקח מאורר ג'נרי של 80 ממ' ותכוון אותו על הארדיסק, זה יקרר לך יותר טוב מכל קירור שתקנה וזה ייצא לך הכי זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.