עבור לתוכן

אסוציאציות - המילה הראשונה שעולה לך בראש

Featured Replies

פורסם

אוקיי קודם כל לי לא היה מושג על זה לפני זה (ואני די בטוח שאם לי לא היה מושג על זה גם להרבה אחרים לא היו מושג) אבל בלי קשר, זהו פורום קהילתי אני לא חושב שפתחו את הפורום של קוד בשביל לראות דיונים מעניינים בקשר לקוד, הדיון המעניין היחיד שיצא לך זה כל פעם שיוצא משחק חדש שזה גם לא כל כך מעניין כי אנחנו מעוניינים אך ורק בפאן התחרותי של קוד ורוב הזמן אנחנו לא מביעים דעה יותר מדי נחרצת כי אנחנו יודעים שאנחנו נתאכזב או נטעה אז אנחנו פשוט אומרים מה חרא ולא מה טוב נגיד את זה ככה.

בקשר למה שאמרתי בהודעה הקודמת צריך לבטל את פורום קוד מהפיד הראשי שם, ואם לא הבנת כל מה שאתה רואה שזה גאטרים של קוד 4 זה אשכול שנפתח בשביל לראות את ההתקדמות של הקהילה כל פעם שיש גאטר (גאטר=מיקס=10 שחקנים רנדומליים נבחרים לקבוצות של 5 בכל קבוצה ומשחקים אחד נגד השני) זה אשכול שנפתח למה שנקרא KEEP TRACK על הקהילה ולראות מה הולך...

• תגובות 36
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
זה פשוט מאוד אתר HWZONE לא בנוי בצורה נכונה בשביל לבנות קהילה, בשום פורום אחר בשום קהילה אחרת לא ראיתי שום בעיה עם לפתוח אשכול כזה כמו שיוני עשה פה... זה פשוט שהאשכול הזה מגיע לפיד המסריח הזה בדף הראשי, פורום שרוצה לפתח קהילות במשחקים צריך לחלק את זה לקהילות ולפורומים כללים, ככה שכל אשכול שנפתח בפורום קהילה לא יגיע לפיד הראשי ואם רוצים שיעשו פיד לקהילות או משהו כזה...

אין קשר לאיך שהאתר בנוי. אם לבנות קהילה זה אומר למלא את הפורום בנושאי זבל אז זו לא קהילה שהייתי רוצה.

יש הבדל גדול בין להיות קהילה מגובשת לבין להספים ללא שום מידתיות

העניין הוא שהפורום הזה נהנה מחוסר ניהול אבל בסופו של דבר יהיה פה סדר

ושלא תחשבו שעם סדר או בלי ספאם אי אפשר לייצר קהילה. זו שטות גמורה

פורסם

אף אחד פה לא אמר שצריך אי סדר והספמה בשביל להקים קהילה ואני מסכים איתך שהיו פה לא קצת נושאים שהיו סתם הספמה מפגרת, אבל האשכול שאתה כרגע מגיב בו לפי דעתי ולפי דעת המון אנשים ממש לא אשכול הספמה ואין בו שום בעיה

ואם לכמה אנשים ב HWZONE האשכול הספציפי הזה מפריע אז אין לי מושג מה להגיד לך חוץ מלהוציא את קהילת קוד מהפיד הראשי....

פורסם
שתבינו שאנשים לוחצים על מה חדש למעלה ובמקום לראות דיונים מעניינים, הם רואים רק אוסף הגטרים הגדול, אוסף הגדרים, COD כזה וCOD אחר , תחרותי, סרטון כזה וסרטון אחר.

זה כבר מתחיל לעלות להמון משתמשים כאן על העצבים ולטובתכם תמעיטו בפתיחת דיונים לא חשובים.

הפורום נועד לשאלת שאלות ודיונים על דברים חשובים ומעניינים, כל שניה פותחים דיון בשם גאטרים של קוד 4 שאני לא יודע בכלל מה זה אומר..שיהיה סוף שבוע נפלא לכם.

זה לא הולך להפסק.

פורסם
פורסם

זה שאנשים פותחים אשכול על איזה FRAG MOVIE לא רואה בזה שום בעיה הם ראו משהו ורצו לשתף את כולם, התפקדות שחקני קוד 4 כן צודק אולי היה אפשר לעשות בנושא אחד.

פורסם

מה אתם רוצים מהשחקים ..הייתה פה פקודה ממפקד עליון לפרסם כמה שיותר בפורום "שיראו פעילות"

ובכלל איפה הסרבר ש HWZONE הבטיחו לנו ?

פורסם
מה אתם רוצים מהשחקים ..הייתה פה פקודה ממפקד עליון לפרסם כמה שיותר בפורום "שיראו פעילות"

ובכלל איפה הסרבר ש HWZONE הבטיחו לנו ?

גם נכון, ומה שהכי מצחיק זה שהוא מביא דוגמה לאשכול שפרסמו בו FRAG MOVIE או איזה סרטון שדווקא זה הדבר הכי מעניין שהולך בפורום הזה....

פורסם
זה שאנשים פותחים אשכול על איזה FRAG MOVIE לא רואה בזה שום בעיה הם ראו משהו ורצו לשתף את כולם, התפקדות שחקני קוד 4 כן צודק אולי היה אפשר לעשות בנושא אחד.

ומה דעתך על אשכול ראשי ששמו יהיה "אשכול סרטוני FRAG הראשי" ?

גם נכון, ומה שהכי מצחיק זה שהוא מביא דוגמה לאשכול שפרסמו בו FRAG MOVIE או איזה סרטון שדווקא זה הדבר הכי מעניין שהולך בפורום הזה....

אתה עדיין לא מבין או שאתה עושה את עצמך?

פורסם

לא צריכה ליהיות בעיה בלעשות את זה, פשוט אתה לוקח את זה כל כך קשה למרות שזה הדבר הכי טוב שיוצא מהקהילה הזאת.

פורסם

אחרי שקראתי את העמודים הגעתי למסקנה שאתם חבורת טיפשים, תתקנו אותי אם לא, אבל אתם מתלוננים על העובדה שהקהילה פעילה? ככה זה צריך להיות על כל FRAGMOVIE פותחים אשכול ועל כל שאלה פותחים אשכול ועל כל בעיה הכי קטנה פותחים אשכול. מאיזה פורום אתם שאתם לא רגילים לזה?

ואם אתה קורא לנו ילדי FXP אז אתה ילד iatraf מושתן.

אשמח לדעת מאיזה פורום אתם בדיוק ולאיזה דברים מעניינים אתם מחכים ב"פיד" שלכם?

קנאים, כואב לכם שהקהילה של COD זו הקהילה הכי COOL בפורום הרקוב הזה.

פורסם

אתה מבין איפה הבעיה, אתה מקבלים במה ופורום משלכם ורק בשבילכם ואתם יורקים לפורום בפנים וקוראים לו רקוב.

כנראה שהקהילה הזו לא כזו "קולית" אם מנהל הפורום בעצמו טוען שמקללים אותו והוא נאלץ לחלק באנים והזהרות.

ואם אתה חושב שאין ספאם טהור בפורום אז אתה עיוור, שני פנינים ממר פותח השירשור הנוכחי:

http://hwzone.co.il/community/threads/529149-%D7%A7%D7%97%D7%95-%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%99%D7%A4%D7%94

http://hwzone.co.il/community/threads/530669-im-pro

ויש עוד עשרות כאלו בכל שבוע. אין שום פורום נורמלי בעולם שהיה סובל את ההתנהגות וההתנהלות

שמתרחשת בפורום הזה.

פורסם

הגיע הזמן לחידוד נהלים ואכיפה רצינית. מי שלא יכבד את הפורום שלא יהיה כאן

הדיבור המסריח שלכם עבר כל גבול

פורסם
אתה מבין איפה הבעיה, אתה מקבלים במה ופורום משלכם ורק בשבילכם ואתם יורקים לפורום בפנים וקוראים לו רקוב.

כנראה שהקהילה הזו לא כזו "קולית" אם מנהל הפורום בעצמו טוען שמקללים אותו והוא נאלץ לחלק באנים והזהרות.

ואם אתה חושב שאין ספאם טהור בפורום אז אתה עיוור, שני פנינים ממר פותח השירשור הנוכחי:

http://hwzone.co.il/community/threads/529149-%D7%A7%D7%97%D7%95-%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%99%D7%A4%D7%94

http://hwzone.co.il/community/threads/530669-im-pro

ויש עוד עשרות כאלו בכל שבוע. אין שום פורום נורמלי בעולם שהיה סובל את ההתנהגות וההתנהלות

שמתרחשת בפורום הזה.

שני האשכולות האלה באמת ספאם, חלקו באנים.

אבל אני התייחסתי לאשכולות של הFRAGMOVIES שמשום מה מפריעים לכם.

אל תקח תגובות שלי בתור ייצוג לפורם הזה, אני סתם פה כדי לעצבן אנשים ודי גם כדי לעזור לקהילה של COD במה שאני יכול (לא רוחות רפאים, לא עדיין).

כמו שאמרתי, יש אשכולות שהם באמת OFF TOPIC בלי קשר לפורום חלקו באנים אחי להגיב לא צריך, צריך לפעול.

באשכולות אחרים שקשורים למשחק אין לכם מה להתלונן אין מה לעשות הפורום פעיל, תחשוב עכשיו היה 10 פורומים של משחקים לא משנה איזה ובכל אחד יש מאות ומצידי אלפי אנשים וכל האשכולות נכנסים לתוך חלון אחד קטן, אתה תבוא ותתלונן שהחרא של הפורום השני מפריע לך כי אתה רק רוצה לראות אשכולות מפורום אחד?

שוב אני יגיד, OFF TOPICS כן מפגרים תעיפו אותם אבל לא משהו שקשור לCOD :)

וזה שמעליי, תגיד לי בבקשה באיזה פורום אתה גולש, אני אדאג לבוא לשם ולהציק לכולם שם, להגיד כמה הפוסטים שלהם מעצבנים אותי ושיפסיקו לפתוח אשכולות כי אני לא רוצה לראות אותם ואני רוצה לראות איזה דיבור יפה אני יקבל.

עכשיו אני אומר את זה בנימה טובה ויפה, זדיין מפה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

חלאס באמת אתם רוצים לראות חדשות מפורום אחד תעשו מה שאנחנו עשינו (ואני מאמין שלפחות 90% עשו את זה), שימו את הפאקינג עמוד של HWZONE בתור הפורום הראשי שלכם ושם תראו אשכולות חדשים, TEK9 עובד ככה, CADRED עובד ככה, HLTV עובד ככה ואני לא זוכר שבן אדם מפורום של משחק אחד בא לשני ואומר לו "אחי פרסם פחות בבקשה, האשכולות שלך מציקים לי".

למה אנחנו צריכים לקבץ כל נושא באשכול אחד גדול?

פורסם
שני האשכולות האלה באמת ספאם, חלקו באנים. אבל אני התייחסתי לאשכולות של הFRAGMOVIES שמשום מה מפריעים לכם. אל תקח תגובות שלי בתור ייצוג לפורם הזה, אני סתם פה כדי לעצבן אנשים ודי גם כדי לעזור לקהילה של COD במה שאני יכול (לא רוחות רפאים, לא עדיין). כמו שאמרתי, יש אשכולות שהם באמת OFF TOPIC בלי קשר לפורום חלקו באנים אחי להגיב לא צריך, צריך לפעול. באשכולות אחרים שקשורים למשחק אין לכם מה להתלונן אין מה לעשות הפורום פעיל, תחשוב עכשיו היה 10 פורומים של משחקים לא משנה איזה ובכל אחד יש מאות ומצידי אלפי אנשים וכל האשכולות נכנסים לתוך חלון אחד קטן, אתה תבוא ותתלונן שהחרא של הפורום השני מפריע לך כי אתה רק רוצה לראות אשכולות מפורום אחד? שוב אני יגיד, OFF TOPICS כן מפגרים תעיפו אותם אבל לא משהו שקשור לCOD :) וזה שמעליי, תגיד לי בבקשה באיזה פורום אתה גולש, אני אדאג לבוא לשם ולהציק לכולם שם, להגיד כמה הפוסטים שלהם מעצבנים אותי ושיפסיקו לפתוח אשכולות כי אני לא רוצה לראות אותם ואני רוצה לראות איזה דיבור יפה אני יקבל. עכשיו אני אומר את זה בנימה טובה ויפה, זדיין מפה. - - - תגובה אוחדה: - - - חלאס באמת אתם רוצים לראות חדשות מפורום אחד תעשו מה שאנחנו עשינו (ואני מאמין שלפחות 90% עשו את זה), שימו את הפאקינג עמוד של HWZONE בתור הפורום הראשי שלכם ושם תראו אשכולות חדשים, TEK9 עובד ככה, CADRED עובד ככה, HLTV עובד ככה ואני לא זוכר שבן אדם מפורום של משחק אחד בא לשני ואומר לו "אחי פרסם פחות בבקשה, האשכולות שלך מציקים לי". למה אנחנו צריכים לקבץ כל נושא באשכול אחד גדול?

ואללה? לא חשבתי אחרת

אין צורך לפתוח דיון על כל פאקינג סרטון שלא מעניין לאף אחד תביצה. שימו הכל בדיון אחד בסטיקי

כמעט בכל תת פורום יש אחד כזה והכל עובד כמו שצריך

יותר יעיל ויותר מסודר. מונע ספאם ובלבולי ביצים

הנה כמה דוגמאות

תמונות של הציוד ההקפי שלכם - V1

הקירורים שלכם - גלריית תמונות

תמונות של המערכת שלכם VX - חוקים בהודעה הראשונה

Post pics of your headphones - בערך כזה כאילו כמעט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים