פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים ה LEAGUE SYSTEM על זה לא יהיה ב PC כנראה אם זה עובד כמו שאני חושב שזה עובד.
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים LEAGUE SYSTEM זה ה"תחרותי" שישחקו אם לא יהיה ESL ודרך אגב יש M27 וAUGלמה שלא יהיה ESL ?ESL תמכו במשחק הכי גרוע שנוצר לPC וקשה לי להאמין שזה יהיה יותר פייל..בקיצור לא משנה כמה גרוע זה יהיה ESL תמיד יתמכו בקוד חדש
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים אני באמת חושב שהמשחק הזה יהיה תחרותי , אני רק מקווה שיהיו שרתים ולא הוסט על שרת ביתי. מבחינת תוספת לתחרותי אהבתי מאוד את הגלישה ואת הקפיצה על מכשולים שזה מוסיף המון המון למשחק . בכל מקרה אני מאמין שזה יהיה אחד המשחקים של קוד הכי טובים שיצאו.
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים ה LEAGUE SYSTEM הזה לא קשור לתחרותי, התחרותי שאנחנו משחקים בו זה קבוצות 5 על 5 ב SD, אם יהיה את הלאדר הזה ב PC למרות שאני חושב שלא יהיה אז זה לא יעבוד ככה, זה LEAGUE SYSTEM של פאבליק אתה תשחק נגד קלאנים אחרים מהפאבליק או משהו כזה בלי חוקים בלי כלום.אז הצורה שאנחנו נשחק אם זה יהיה תחרותי זה לא לפי ה LEAGUE SYSTEM המסריח הזה גם אם לא יהיה ESL, זה יהיה דרך DEDICATED SERVERS (אם יהיו למרות שבטוח שלא יהיו) או דרך הוסטים כמו שהיה עד עכשיו. ב BO2
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים הסנייפר נראה קטלני, תגידו יש למישהו מושג איך הLEAGUE עובד שם?זה עוד פעם 4על4 ו6על6 או יש גם 5?
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים לפי הפרקים שראיתי יש עוד פעם את החרא הזה AWARNESS... אז כנראה שנדפקנו עם סאונד גרוע עוד פעם?
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים לפי הפרקים שראיתי יש עוד פעם את החרא הזה AWARNESS... אז כנראה שנדפקנו עם סאונד גרוע עוד פעם?לא אמור להיות קשר בין הפרק לבין מערכת הסאונד הדפוקה של 3arc גם ב BO1 היה סאונד גרוע לפני הפרומוד..אצל IW תמיד היה סאונד טוב ששמעו צעדים ודפיוז כמו שצריך,גם ניראהלי שראיתי סרטון ושמעתי צעדים
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים הראו בסרטון במיוחד ששומעים צעדים ואפשר לזהות מיקום לדוגמה עם הטיל שומעים בדיוק איפה הוא או כשזרקו רימון מאחוריו אז שמעו גדר נהרסת מאחוריו ושמבדילים שמישהו יורה בתוך מכולה ובחוץ בקיצור הסאונד הרבה יותר טוב מBO2 וזה לא קשור לAWERNESS
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים נשמע כיאלו השקיעו בסאונד הפעם לא נראה לי תיהיה בעיה כמו בלאק קוקס שתיים.
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים חדשות טובות? או עוד שקר גס...אי אפשר לדעת איתם.http://kotaku.com/infinity-ward-pc-call-of-duty-will-look-better-than-ne-1154125840
פורסם 2013 באוגוסט 1712 שנים http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-15-watch-this-space-on-call-of-duty-ghosts-dedicated-serversתגידו הsquads זה כאילו קבוצות לleague או שזה כמו בBF שיש קבוצה של אנשים בפאבליק ועושים respawn אחד על השני וכו'.
פורסם 2013 באוגוסט 1712 שנים לפני שמישהו יקפוץ מה שרשום בכתבה הזאת ששילן פירסם זה רק שלא אמרו שלא יהיה DEDICATED SERVERS, לא אמרו שלא יהיה אבל לא אמרו שיהיה זאת אומרת שיש סיכוי קטן .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.