עבור לתוכן

Call Of Duty: Ghosts - כל המידע כאן ! האשכול הרישמי

Featured Replies

פורסם

ה LEAGUE SYSTEM על זה לא יהיה ב PC כנראה אם זה עובד כמו שאני חושב שזה עובד.

• תגובות 91
  • צפיות 24.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LEAGUE SYSTEM זה ה"תחרותי" שישחקו אם לא יהיה ESL ודרך אגב יש M27 וAUG

פורסם

LEAGUE SYSTEM זה ה"תחרותי" שישחקו אם לא יהיה ESL ודרך אגב יש M27 וAUG

למה שלא יהיה ESL ?

ESL תמכו במשחק הכי גרוע שנוצר לPC וקשה לי להאמין שזה יהיה יותר פייל..

בקיצור לא משנה כמה גרוע זה יהיה ESL תמיד יתמכו בקוד חדש

פורסם

אני באמת חושב שהמשחק הזה יהיה תחרותי , אני רק מקווה שיהיו שרתים ולא הוסט על שרת ביתי.

מבחינת תוספת לתחרותי אהבתי מאוד את הגלישה ואת הקפיצה על מכשולים שזה מוסיף המון המון למשחק .

בכל מקרה אני מאמין שזה יהיה אחד המשחקים של קוד הכי טובים שיצאו.

פורסם

ה LEAGUE SYSTEM הזה לא קשור לתחרותי, התחרותי שאנחנו משחקים בו זה קבוצות 5 על 5 ב SD, אם יהיה את הלאדר הזה ב PC למרות שאני חושב שלא יהיה אז זה לא יעבוד ככה, זה LEAGUE SYSTEM של פאבליק אתה תשחק נגד קלאנים אחרים מהפאבליק או משהו כזה בלי חוקים בלי כלום.

אז הצורה שאנחנו נשחק אם זה יהיה תחרותי זה לא לפי ה LEAGUE SYSTEM המסריח הזה גם אם לא יהיה ESL, זה יהיה דרך DEDICATED SERVERS (אם יהיו למרות שבטוח שלא יהיו) או דרך הוסטים כמו שהיה עד עכשיו. ב BO2

פורסם

כל הסירטונים של השחקנים שקיבלו גישה מוקדמת

פורסם

די עצוב שאותו סנייפר שהיה ב MW3 חזר....

הוא עובד שונה לגמרי אבל עדיין...

פורסם

הסנייפר נראה קטלני, תגידו יש למישהו מושג איך הLEAGUE עובד שם?

זה עוד פעם 4על4 ו6על6 או יש גם 5?

פורסם

לפי הפרקים שראיתי יש עוד פעם את החרא הזה AWARNESS... אז כנראה שנדפקנו עם סאונד גרוע עוד פעם?

פורסם
לפי הפרקים שראיתי יש עוד פעם את החרא הזה AWARNESS... אז כנראה שנדפקנו עם סאונד גרוע עוד פעם?

לא אמור להיות קשר בין הפרק לבין מערכת הסאונד הדפוקה של 3arc

גם ב BO1 היה סאונד גרוע לפני הפרומוד..

אצל IW תמיד היה סאונד טוב ששמעו צעדים ודפיוז כמו שצריך,גם ניראהלי שראיתי סרטון ושמעתי צעדים

פורסם

הראו בסרטון במיוחד ששומעים צעדים ואפשר לזהות מיקום לדוגמה עם הטיל שומעים בדיוק איפה הוא או כשזרקו רימון מאחוריו אז שמעו גדר נהרסת מאחוריו ושמבדילים שמישהו יורה בתוך מכולה ובחוץ בקיצור הסאונד הרבה יותר טוב מBO2 וזה לא קשור לAWERNESS

פורסם

נשמע כיאלו השקיעו בסאונד הפעם לא נראה לי תיהיה בעיה כמו בלאק קוקס שתיים.

פורסם

לפני שמישהו יקפוץ מה שרשום בכתבה הזאת ששילן פירסם זה רק שלא אמרו שלא יהיה DEDICATED SERVERS, לא אמרו שלא יהיה אבל לא אמרו שיהיה זאת אומרת שיש סיכוי קטן :D.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים