פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים כיום שבאינטרנט יש עיכוב של בערך 3 שניות מהמזמן הנכון,האם שיהיה במדינת ישראל אינטרנט של כבל אופטי , ולא NGN או ADSL או VDSL, העיכוב הזה יוקטן ואו יתבטל ?ואם זה לא יעזור לזה , האם יש פרטים על פיתוח אינטרנט אחר בנושא הזה ?ולפי דעתכם , אם במשך השנים הקרובות, כל שמות הדומיינים יהיו תפוסים , מה יקרה ?ומתי לדעתכם לקוחות פרטים יוכלו במחיר סביר להשתמש באינטרנט של כבל אופטי ?
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים מה זה עיכוב של 3 שניות?איך אפשר לתפוס את כל שמות הדומיין? כמות שמות הדומיין האפשרית היא גדולה בצורה בלתי נתפסת
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים זה לא איןסוף, אבל בהחלט שואף לשם.בוא נגיד שיש יותר שמות דומיין אפשריים מאשר כתובות בתקן IPv6
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים יש איזשהי מגבלה על בחירת שם דומיין? חוץ מזה שיש עדיפות לשם קצר וקליט ככל שניתן, אבל אם לא ניתן אז כל רצף של אותיות ומספרים אמור להיות אפשרי, לא?
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים אם אני זוכר נכון, יש אורך מקסימאלי של 63 תוויםושימוש באותיות באנגלית וספרות. (גם שם שאינו באנגלית, לדוגמא עברית. מתורגם לשם באנגלית)כלומר לכל סיומת יש כ38 בחזקת 63 אפשרויות לשמות דומייןוכמובן סיומות גם לא חסר.אז הכמות היא בלתי נתפסת, ולא מאמין שהיא תיגמר בקרוב.
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים לא ידעתי שיש מגבלה של אורך, טוב לדעת(אני מניח) תודה וסליחה אם השתלטתי על הנושא פה....
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים מחבר מה זה עיכוב של 3 שניות?איך אפשר לתפוס את כל שמות הדומיין? כמות שמות הדומיין האפשרית היא גדולה בצורה בלתי נתפסתאני מאמין שיש אנשים שבשביל נוחות הם מעדיפים לקבל את המידע בזמן אמת ולא בעיכוב כל שהוא . נערך 2013 באוגוסט 1212 שנים על-ידי הלווין
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים איך אתה יודע שיש עיקוב של 3 שניות ? איפו אתה בודק מה הזמן הנכון ?בכל דבר שיש לווין בדרך יהיה "עיקוב".
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים NGN חירטוט שיווקיאם ADSL/VDSL לא מספקים לדעתך צרכים ביתיים, אז יש קווי תמסורת מטרו שהם כבלים אופטיים. המחיר בהתאם כמובן. נערך 2013 באוגוסט 1212 שנים על-ידי Illectronic
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים מחבר איך אתה יודע שיש עיקוב של 3 שניות ? איפו אתה בודק מה הזמן הנכון ?בכל דבר שיש לווין בדרך יהיה "עיקוב".כי זה מה שאני מרגיש, וקשה לי להאמין שאני טועה בזה.אז אולי יש פיתרון אחר של בלי עיכוב ?- - - תגובה אוחדה: - - -NGN חירטוט שיווקיאם ADSL/VDSL לא מספקים לדעתך צרכים ביתיים, אז יש קווי תמסורת מטרו שהם כבלים אופטיים. המחיר בהתאם כמובן.מתי לדעתך המחיר לזה יוזל ? נערך 2013 באוגוסט 1212 שנים על-ידי הלווין
פורסם 2013 באוגוסט 1312 שנים עדיין לא הבנתי מה הכוונה ב3 שניות.השעון של המחשב שלך טועה ב3 שניות ביחס לזמן ישראל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.