עבור לתוכן

המלצה על משחקי FPS ישנים יחסית ופחות מוכרים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את UT99 חרשתי מכל הכיוונים (אם כי לא שיחקתי ברשת בזמנו כי היה לי אינטרנט גרוע), חוץ מזה גרסת ה - GOG שלו אמורה לעבוד על מחשבים מודרניים ללא התעסקות מיוחדת.

השאלה שלי היתה לגבי Unreal 2 שלא יצא לי לשחק בו כי הוא היה שיא הגרפיקה בזמנו ועל כן כבד מדי (הוא היה ה - Doom III/Crysis של 2003) כשיצא ומאז שכחתי ממנו ואיבדתי עניין.

לאחרונה שיחקתי ב - Halo המקורי והשתעממתי למוות (אין גיוון בנשקים/אוייבים וההגבלה ל - 2 נשקים הופכת את זה לגרוע עוד יותר, עיצוב שלבים משעמם/ממוחזר והמשחקיות מונוטונית, עדיף כבר לשחק שוב ב - Serious Sam הראשון) אז מעניין אותי אם אנריל 2 מעניין יותר מהיילו למשל.

• תגובות 37
  • צפיות 23k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני זוכר ששמעתי עליו, זה משחק עם עלילה מטורפת שאמור להיות מצחיק למדי, אבל זה לא ממש FPS אלא עירוב ז'אנרים עם פעולה מגוף שלישי ויש שם גם קצת אסטרטגיה אם אני לא טועה.

בינתיים התחלתי את אנריל 2, ממש מעצבן שהדמות זזה כל כך לאט שם וגם זמני הטעינה ארוכים נורא (גם על חומרה מודרנית) אבל המשחק מעניין יותר (ועם הרבה יותר נשקים) מהיילו, חבל רק שאין גיוון באוייבים בינתיים. סה"כ משחק בינוני יחסית ולא מושך אותי להמשיך בו במיוחד.

פורסם

shogo משחק טוב, חבל שהוא יצא באותה תקופה עם HL 1 ואז פשוט ירד מהראדר של הרבה גיימרים..

ממליץ לנסות גם את magic carpet

פורסם
  • מחבר

Magic Carpet זה כבר ישן מדי מבחינתי...

עוד כמה משחקים שחשבתי עליהם:

MechWarrior 3 + 4

Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II (המשחק שקודם בסדרה ל - Jedi Outcast המצויין).

פורסם

הביקורות עליו מאוד טובות (Dark Forces II) אבל כדאי לזכור ש Jedi Outcast ו Jedi Academy פותחו על ידי RAVEN והמשחקים הקודמים בסדרה פותחו על ידי LucasArts, לא בטוח כמה הם יהיו דומים אחד לשני.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה על משחק קצת חדש יותר ממה שהגדרתי בכותרת, Turok מ - 2008.

מישהו שיחק בו ויכול להגיד איך המשחק ? מומלץ או שעדיף לוותר עליו ?

פורסם

לגבי Blood המקורי - תנסה את BloodCM. זה משתמש בeDuke32 - מנוע תלת-מימד מודרני להרצת Duke3D המקורי. אל תשכח את חבילות הטקסטורות המשופרות (High resolution pack). זה גורם למשחק להיראות מדהים (ניסיתי את Duke3D, לא את Blood).

לגבי משחקים יותר ישנים - יש לך את Heretic, DOOM וHexen שנראים ופועלים טוב עם הDoomsday Engine.

צריך להבין שהFPSים הישנים הם שונים מהחדשים. אין בהם עלילה, אין אלמנטים של משחק הרפתקאות, ולרוב האתגר הוא פשוט להישאר בחיים מול כמויות אדירות של מפלצות (ע"ע Serious Sam). מי שהתרגל למשהו עלילתי עשוי להתאכזב.

פורסם
  • מחבר

תודה לגבי BLOOD, רציתי לנסות אותו כבר זמן מה, חבל שבגלל בעיית זכויות היוצרים לא עשו לו Re-Release כמו ל - Duke Nukem 3D: Megathon Edition ו - Shadow Warrior: Classic Redux

אבל המוד הזה עדיין לא גמור, נכון ? (ולכן לא כולל את כל המשחק עדיין) ואיפה מורידים את הטקסטורות ?

מהמשחקים מהדור הזה מעניינים אותי שניים: Hexen II וההרחבה (יש משהו בשבילם לשיפור הגרפיקה ? ל - Quake 1 ראיתי את Darkplaces שנראה מצויין) ו - Strife (איך מפעילים אותו עם Doomsday Engine ?)

זה בדיוק מה שאני מחפש: אוייבים מגוונים, נשקים טובים ורבים ובעיקר כיף ללא יותר מדי תחכום.

פורסם

Strife ככל שידוע לי, נכון לעכשיו לא נתמך בDoomsday. הוא כן נתמך בVavoom.

http://vavoom-engine.com/

פורסם
  • מחבר

תודה לגבי BLOOD

אבל המוד הזה עדיין לא גמור, נכון ? (ולכן לא כולל את כל המשחק עדיין) ואיפה מורידים את הטקסטורות ?

Hexen II וההרחבה (יש משהו בשבילם לשיפור הגרפיקה ? ל - Quake 1 ראיתי את Darkplaces שנראה מצויין)

איך משתמשים ב -Vavoom ? מורידים ומעתיקים לתוך תיקיית המשחק ?

ראיתי שגם ZDoom זה אופציה, מה עדיף ? מה ההבדל בין כל אלה בכלל וכמה הוא מורגש ?

פורסם

אין לי נסיון בZdoom או בVavoom, אבל לבטח יש הוראות מפורטות באתרים.

פורסם
  • מחבר

לפי הביקורות, ממש לא משהו:

http://www.metacritic.com/game/pc/turok

משחקים עם ציונים כאלה 65-70 ממוצע, קשה לדעת אם הם טובים או לא כי אין כיוון ברור לביקורות (או שמהללים את המשחק או שקוטלים אותו).

בגלל זה רציתי רשמים של מישהו ששיחק במשחק.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
Gc_box.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים