פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים אוברקלוקינג , סלרון 2.4 ל 3.0 גיגהרץמאורר סמארט פאן אחד מכניס אוויר2 מאוררי סמארט פאן מוציאים אוויר, אחד מאחורה ואחד בגגמאורר על המעבד Spark7+מנוחה:כל המאוררים על מינימום - 36 מעלותהמאוררים קצת על יותר, ברמת השקט הסבירה - 33 מעלותהמאוררים על חצי מהיכולת שלהם 33-31 מעלותעבודה (PRIME95):כל המאוררים על מקסימום מהיכולות שלהם - 41 מעלותבוא נגיד שבלי האוברקלוקינג המעלות היו משתנות בערך ב-2החדר לא בטמפרטורות חורף הוא סגור והיה עם חימום (סגרתי לפני שעה אבל החדר לא ממש התקרר כל כך)הבעיה שלי היא הרעשהספארק 7+ פחות בעיה בגלל שהרעש שלו לא מעצבן ואם הוא לא על מקסימום הוא לא נוראהבעיה זה הסמארט פאןבגג הרעש שלו עוד בסדר לא יודע למה יש לו רעש סבילאבל מכניס אוויר אווווווווי אין מה לדבר, אפילו שהוא על פחות מחצי מהמהירות שלו הוא מעצבןןןןן וככה גם המוציא אוויר מאחורה..מה אפשר לעשות ?
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים בגלל הלחץ אויר שהוא לא מצליח לספוח מהחלק הקדמי (שיש בו חורים והפאנל הקדמי) הוא רועש.שים שם איזה מאוורר פשוט (ג'נרי) שקט ושסופח אויר ברמה סבירה של 25-30CFM.
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים מחבר ובקשר למאורר מאחורההוא עושה רעש נוראיאני חושב שזה בגלל החור עצמולמה אני חושב ככה?בגלל שאת החור בגג (שלא נשמע כל כך נוראי) עשיתי במפעל והוא יצא חלק למשעיאבל החור מאחורה נעשה עם קאטר (כן כן.. קאטר) היה גריל שחוסם את כל האוויר אז עברתי חור חור וקרעתי עם קאטרבשביל להחליק קצת עברתי עם ראש שיוף במקדחההחור הזה אכל לי 2 ראשי שיוף שקניתי בהום סנטרועדיין הוא לא מתקרב להיות עגול כל כך ומושלם כל כך כמו החור בגג..אולי זאת הסיבה לרעש הנוראי שהוא מפיק...השאלה היא אם בכלל כדאי להחליף את המאורר מקדימה לג'נרי.. כי מאוררי ג'נרי ממש חלשים ולא יעשו את העבודה בהכנסת אווירושמכוונים את הסמארט פאן לכמות אוויר שג'נרי מוציא.. הסמארט לא מרעיש מיוחד.. אבל שוב, גם לא עושה תעבודה
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים השאלה היא אם בכלל כדאי להחליף את המאורר מקדימה לג'נרי.. כי מאוררי ג'נרי ממש חלשים ולא יעשו את העבודה בהכנסת אווירושמכוונים את הסמארט פאן לכמות אוויר שג'נרי מוציא.. הסמארט לא מרעיש מיוחד.. אבל שוב, גם לא עושה תעבודהמה שאומר שג'נרי הכי מתאים לך מבחינת דחיפת האויר מול הרעש.*בכל מקום שתשים מאוורר והאויר אותו הוא מפיק יצור רעש אם הוא מגיע בחיכוך עם עצמים שנחתכים אז יהיה רעש, ככל השחיתוך גדול יותר עם יותר עצמים קח יגדל הרעש.
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים מחבר פייי חבל על ה 240 שקל שזרקתי על 3 סמארט פאן...תחלס אני ממש ממש ממש מאוכזב מהם כרגעאולי הם עושים עבודה טובהאבל זה רק ברמות גבוהות של רעש שאני לא מסוגל לסבול!! :'( :'( :'(עריכה:מה אתם מיעצים לימה הייתם עושים במקומי?תודה.
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים אחד בכיוון של הסידירומים מעיף אויר על המעבד, אחד עומד באמצע המארז זורק אויר לכיוון הכרטיס מסך.אחד מוציא אויר על רמה בינונית.
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים מחבר לא כתבתי את המאוררים שמערבלים אוויר במארזרק את אלה שמכניסים ומוציאים אוויריש לי עוד 2 מאוררי ג'נרי, הכי שקטים שמצאתי ממש לא שומעים אותם אבל הם זורקים אוויר לא רע ואני לא מתכוון לגעת בהםאחד במפרץ 3-4 של הסידירומים (השתיים הכי נמוכים ממש מעל הפלופי) זורק אוויר לכיוון המעבדואחד מתחיל מהפלופי השני ויורד על חיבור ההרדיסק הראשון, זורק אוויר בדיוק על כרטיס המסך..אבל שתיהם שקטים ולא מכניסים או מוציאים אוויר (זאת אומרת לא קובעים את טמפרטורת האוויר במארז) אז זה לא משנה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.