עבור לתוכן

האם בעיות תשתית יכולות לגרום ping spikes ?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים.

האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל

הפינגים נעים בין 80 ל 250.

פורסם

תתחבר ל-@1 ותבדוק פינגים לאתר של בזק.

פורסם
תתחבר ל-@1 ותבדוק פינגים לאתר של בזק.

הוא לא בבזק

------------------

בעית תשתית יכולה להשפיע על פינג אבל לרוב המשפיע העיקרי הוא ספק האינטרנט והעומס של הרשת שלו.. בשביל לבדוק אם הבעיה היא בעית תשתית אתה צריך לעשות tracert או pathping ולבדוק אם הפינגים הראשונים (אחרי הנתב) גבוהים במיוחד. הtrace יגיד לך איפה הגורם לבעיה .

שלחת את ההודעה ב11 בלילה במוצאי שבת שזה זמן שהעומס על הרשת בארץ יחסית גבוה . רצוי מאוד למצוא ספק אינטרנט טוב למשחקים. לי יש גיימר ב014 והם מספקים את הסחורה הרבה שנים. עדיין רצוי לא לשלם להם יותר ממה שחייבים. כרגע אני לא הכי צריך את הגיימר כי די הפסקתי לשחק משחקי רשת בזמן האחרון.

מבחינת הספקים האחרים אין לי ממש ניסיון כי לא ניסיתי. ב014 יש בעיות עם youtube לפעמים וזאת בעיה ידועה ואני לא מצליח לרוב להוריד מsteam מעל 50מגה למרות שהמקסימום שלי הוא 75~.

בהוט יכולה להיות גם בעית עומס על התשתית אבל יכול להיות שזה כבר לא קיים מאז שהם הורידו את מספר המשתמשים על הכבל.(פייבר עד הבניין) הקצב הבסיסי בהוט הוא בסביבות 300mbps אז הlatancy בגלל השכנים יהיה בערך 0.04 מילי לחבילה שלהם שזה בכלל לא משמעותי . בשביל שהשכנים שלך ישפיעו עליך הם צריכים לחנוק את כל הקו וזה אומר 4 שכנים מנסים להוריד על 100 מגה.

פורסם
  • מחבר

טוב הגיע הטכנאי של הוט היום החליף את החיבורים וכו בתחלאס לא יכל לדעתי לעשות משהו אחר אולי להחליף מודם אם התקלה תמשך אני אקרא להם שוב ושיחליפו מודם.

בכל מקרה נראה כי התקלה הסתדרה הנה הקריאות שלי אחרי ההחלפה כמו כן בדיקת הפינגים שעשיתי אתם יכולים לראות שיש קפיצות של פינגים והפינג לא יציב.

לפני כן היו לי הרבה UNCORECTABLES עכשיו זה נראה כי נעלם.

בגלישה וכו זה לא מפריע ולא שמים לב אבל זה כמעט בלתי אפשרי לשחק FPS ברשת ועוד בשרת אירופאי.

עשיתי גם TRACERT מקבל קריאות מוזרות פעם הקפיצה זה אצל הוטנט ופעם זה אצל הוט.

התשתית שלי זה הוט והספק זה הוטנט.

נערך על-ידי As-21

פורסם

בדקתי את תוצאות ה tracert ובאמת תוצאות גרועות מאוד למשחקים. בפינג יש לך קפיצות בין 70 ל160 שזה נורא ואיום. בtrace התוצאות לא ממש ברורות כי רואים בלגאן בכל הדרך . אני מנחש שקפיצה 7 כבר בגרמניה. קפיצה 5 נראת ממש יציבה וכנראה הכניסה לספק אינטרנט אז אפשר לדבר על מקסימום 20 מילי בגלל התשתית שזה סביר . בתוצאה האחרונה בכלל זה נראה כאילו הבעיה בספק. עדיין לפי דעתי תעשה את הבדיקות לשרת משחקים אמיתי ולא לyoutube בשביל לקבל תוצאות טובות. תריץ אולי גם pingtest

צריך לעשות path ping כי בלי הרבה פינגים לאורך כל הדרך יהיה קשה לדעת מי אשם. אני יכול לנחש שזה בערך חצי ספק חצי תשתית אבל קשה לדעת. אפשר לנסות ספק אינטרנט אחר גם ככה זה עולה גרושים היום. יש סיכוי שיסכימו לתת לך חשבון נסיון חינם ואז תוכל לבדוק אם התשתית אשמה (הם יכולים לדחוף לחשבון נסיון תיעדוף לא הוגן בשביל להרשים אותך ואז להעיף אותו כשתתחבר) .

עוד דרך לבדוק תשתית זה לעשות פינגים לאתרים בארץ כי אז התעבורה לחו"ל לא פקטור ויש לרוב רוחב פס מלא. תבדוק אתרים בארץ ואם תראה הרבה קפיצות מעל 20 אז יכול להיות שזאת בעיה בתשתית .

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש בעיה בתשתית ברמה הציוד שלהם ולא הציוד שיש לי בבית.

זה קיבלתי 100% בלופים 2 3 4 בכל הפעמים שהרצתי

נערך על-ידי As-21

פורסם

40 מילי לספק ו56 מילי בארץ - זה באמת נראה כמו בעיית תשתית. גיימרים ירגישו את זה טוב - אחרים לא . אולי אל תלך רחוק תעשה פינג לאתר של הספקית : hotnet.co.il . (אני חושב) אולי .net.il אתה לא אמור לקבל פינג כזה גבוה .

אני רואה שגם התוצאה עכשיו יותר גרועה ממה שהיה ב1 בצהריים. 6 זה כבר מתקרב לשעות העומס . אני לא יכול לחשוב על סיבה שתקבל 40 מילי לספק שלך אלא אם כן יש עומס על תשתית הוט או איזו תקלה. אולי תבדוק במודם אם נופלים פריימים - בגלל שאני בבזק אין לי מושג איך עושים את זה במודם של הוט.

פורסם
  • מחבר

Correctables Uncorrectables

נקי 0 0 לשניהם מאז ביקור הטכנאי לפני זה היה המון עכשיו אין כלום.

פורסם

עשיתי עכשיו tracert לwalla.co.il בשליטה מרחוק על המחשב בבית ואני מקבל 14-15 על כל הקפיצות (אני לא בrate addaptive ) . יש לי בזק עם ספק 014 . אצלך בtrace יש קפיצות משוגעות אולי זה המודם אולי זה התשתית. קפיצה ראשונה בהוט זה 10 מילי או פחות אם אני לא טועה. ממש לא הגיוני לקבל 40-50 בארץ.

כמו שאמרתי אתה יכול אולי להשיג חשבון ניסיון בספק אחר או משהו כדי לבדוק שזה באמת התשתית. תעשה פינג רגיל לwalla כדי לבדוק שהממוצע הוא לא בגלל spikes אבל עדיין לקבל 40-50 בארץ זה ממש לא תקין.

פורסם

תנסה לעבור לקושחה מקורית של היצרן. יש לי TP-Link 1043ND עם DD-WRT שהיה איום ונורא בפינגים, כל מיני קפיצות וניתוקים.

לפני כמה ימים חזרתי לקושחה מקורית וכל זה הסתדר.

פורסם

אם הוא חושד בנתב הוא יכול פשוט לחבר את המודם ישירות למחשב. לי יש גם DDWRT על ה 1043 ואין לי בעיות.

פורסם
  • מחבר

חיברתי את המחשב ישירות למודם ועדיין אותם בעיות פניתי בינתיים להוטנט שלחתי למחלקת הנדסה שלהם צילומי מסך של הבדיקות נראה מה יגידו אולי הניתוב

עם התשתית הוט לא בסדר או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים