עבור לתוכן

gtx 660oc gigabyte

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי תכרטיס הנ''ל..ויש לי תקיעות ב GTA iv כמו לאגים קטנים..הסתכלתי בתוכנה GPU-Z..וראיתי לפתע שלפעמים ה PCI-E 2.0 יורד ל PCI-E 1.1

זה נורמלי??יכול ליהיות שזה הסיבה?

פורסם

זה קורה במנוחה, מצב חסכון בחשמל. אם יש לך Core 2 Duo אין שום סיכוי שבעולם שתוכל להריץ GTA IV בצורה חלקה. פשוט אין.

פורסם
  • מחבר

יש לדוד שלי ת E8500 והוא מריץ חלק

פורסם

לי בזמנו היה E7300 ב-4GHZ וגם לי זה קירטע. אין אפס, GTA IV זקוק למרובעים, ועדיף מהירים.

http://hwzone.co.il/community/threads/381493-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-Intel-Core-2-Duo-E7300-VS-Core-2-Quad-Q6700

ערכתי את זה לפני 4 וקצת שנים :)

שים לב, Q6700 על אף היותו מעט ישן יותר בארכיטקטורה מצליח בקלות לגרוף במשחק הזה 40% יותר ביצועים, רק בזכות המעבד.

פורסם
  • מחבר

ואו תודהרבה

Q9550 יתן שיפור?

פורסם

בודאי, עם אוברקלוק של עוד 600-700 מגה-הרץ (כי אפשר) הוא יהווה שיפור עצום על פני E7500 כמעט בסטוק, אם אתה יכול להשיג ממש בזול

פורסם
  • מחבר

400 זה זול?

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה אחרונה..היה אוברקלוק אז חשבתי שמשהו בהגדרות הגביל תכרטיס או משהו כזה..ומאז שביטלתי..אני באמת מרגיש שיפור ופחות תקיעות..והאוברקלוק היה יציב

פורסם

תנסה אם זה חלק כשהכל LOW ואפילו רזולוציה 720P ... אם זה מספיק חלק בשבילך, והגרפיקה מספיק טובה, אז אולי אין צורך לקנות

גם הQ9550 יהיה כבר מעפן להיום למשחקים כבדים לCPU כמו באטלפילד

אם אתה בונה על משחקים חדשים עדיף כבר לחסוך למעבד לוח וזכרונות חדשים ... אלא אם יקח לך הרבה זמן לחסוך אז בינתיים אולי שווה השדרוג ב300 שקל

ואין מצב מה שאתה אומר ... אם יש אוברקלוק בעייתי אפשר רק שיקרוס, לא שתאבד ביצועים ... רק אם היה התחממות מטורפת והמעבד היה יורד נורא במהירות

דרך אגב נראה לי שיש מודים לGTA 4 שמשפרים את הגרפיקה ועושים את המשחק אפילו יותר קל למערכת ...

פורסם
  • מחבר

אני מריץ תבאטלפילד חלק על hige אם אני לא טועה כל פילטרים ונעילת FPS

פורסם

ואני שמעון פרס

פורסם

הוא משחק ב1600X900...

פורסם
  • מחבר
הוא משחק ב1600X900...

1440x900

פורסם

עדיין לא... אלא אם מדובר על נעילת פריימים ל10FPS :biglaugh:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים