עבור לתוכן

לא רוצה שהמודם יתחבר לאינטרנט בצורה אוטומטית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני נמצא בתהליך מעבר להתקנה חדשה של הכל על כונן חדש (אותו מחשב). לפני כמה ימים ניסיתי ליצור חיבור לאינטרנט. לא יצא לי אז נכנסתי להגדרות המודם. אתם יודעים, דרך הדפדפן, עם הסיסמה של ADMIN... טעות... הרי הכל עבד לי מצויין בווינדווס הישן, אז הבעיה לא הייתה בתצורה של המודם... עשיתי שם כזאת סבתוכה.. הייתי עכשיו יומיים בלי אינטרנט רק שובר ת'ראש. לבסוף עשיתי שיחזור של תצורת ברירת המחדל. הגדרתי שם סיסמה ושם משתמש ועכשיו האינטרנט לא מתנתק לי. הווינדווס עולה ו-הופ! יש לי אינטרנט! גם בווינדווס השני זה נהיה ככה. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. יותר חשוב לי פשוט לסדר את העניין הזה בווינדווס החדש כי את הכונן הישן אני במלא מפרמט.

אני רוצה שזה יהיה כמו שהיה לי במשך שנים. בשורת המשימות יש את האייקון של הרשת. היה לי שם תמיד מעין סימן קריאה קטן בצבע צהוב. הייתי מקליק עליו ואז מתחת ל- Dial-up and VPN היה לי את שם הספקית שלי. הייתי לוחץ על זה ואז הייתי מקבל כפתור Connect. בלחיצה אחת הייתי מתחבר לרשת. וכשרציתי להתנתק פשוט לחצתי על Disconnect. עכשיו כל הזמן יש לי אינטרנט! גם בווינדווס הישן וגם בחדש! צריך לכבות את המודם בצורה פיזית כדי להתנתק! וכשאני שוב מפעיל אותו, ישר אני מקבל אינטרנט.

אני כל כך מפחד עוד פעם להתחיל לשחק עם המודם, אבל אני יודע שהכל מתחיל משם.

מישהו יכול להגיד לי איך להגדיר את המודם בצורה הנכונה למה שאני רוצה לעשות?

משם אני כבר אנסה ליצור חיבור לרשת עם האשף של הווינדווס.

מערכת ההפעלה זה Windows 7 Pro 64-bit, בשני הכוננים. (הכל אצלי באנגלית)

המודם זה D-LINK 2500U.

גיביתי את הגדרות המודם לקובץ, אז ככה אני תמיד אוכל לשחזר אותן ולהתחבר לרשת מהווינדווס הישן. לשחק עם הגדרות של הווינדווס אני הולך רק בהתקנה החדשה (שזה בכלל כונן נפרד).

אני מוכרח לציין שהכל עבד פשוט מצויין ובצורה שרציתי במשך שנתיים וחצי.

כל הצרות התחילו כשהחלטתי לעבור לכונן SSD. לא הצלחתי להתחבר לרשת ונכנסתי להגדרות של המודם.

פורסם

עניתה לעצמך, תכנס למודם ותבטל את השם משתמש וסיסמא שהכנסתה, מה שקורה כרגע שהמודם מחייג

פורסם
  • מחבר

זהו שאני די בטוח שגם מקודם זה היה ככה... עזרו לי בפורום הזה להתחבר. הנה הקישור משנת 2011.

http://hwzone.co.il/community/threads/461950-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-D-LINK-2500U-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A-%D7%91%D7%9B%D7%9C%D7%9C-%D7%91-WIN7-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA

תראה בסוף הדיון איך מישהו מסביר להגדיר את המודם עם הסיסמה של הספקית. אני כמעט סגור שזה בדיוק מה שעשיתי.

פורסם

אם היה לך משתמש וסיסמה במודם לא הגיוני שהתחברת מחייגן על המחשב.

מתחברים עם משתמש וסיסמה פעם אחת. או שהחייגן במודם או במחשב.

אם אתה רוצה להתחבר מהחייגן שנמצא על המחשב, תקח קיסם שיניים ותלחץ על כפתור האיפוס על המודם ותגדיר חייגן מחדש.

אני לא רואה איך כונן SSD, מבטיח לך שזה לא גורם לתקלה שלך.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שה-SSD קשור לבעיה.

עשיתי שיחזור הגדרות יצרן של המודם מהדפדפן.

בהגדרות של המודם זה לא נותן לי אפילו להמשיך בלי שאני מכניס שם משתמש (סיסמה לא חייב). אם אני לא נותן את הסיסמה וממשיך לשמור את התצורה, אז מן הסתם, המודם לא מתחבר לאינטרנט.

כאשר אני הולך ליצור לי חיבור לאינטרנט עם האשף של ווינדווס (ושם אני נותן את שם המשתמש והסיסמה), זה כותב לי :שגיאה 651.

זה כאילו שהמודם והווינדווס לא מבינים מה האחד רוצה מהשני.

מישהו יכול להגיד לי מה בהגדרות של המודם יכול לגרום לחוסר ההבנה הזאת? (במקום שאני אמשיך לשחק עם זה ואגרום למשהו להדפק לגמרי)

צריך להגדיר את המודם שהוא לא יתחבר לאינטרנט, אלא יתן לווינדווס לחייג.

פורסם

תתקשר לבזק זאת תמיכה רגילה ללא תשלום

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לא רוצה את החייגן הדפוק שלהם. אני רוצה לעשות את החיבור כמו שהוא היה מקודם. אני אחפש בגוגל ובפורומים בחו"ל כיצד מגדירים את המודם בצורת כזאת שהוא יתן לווינדווס לחייג. יש לי עוד משהו קטן שאני הולך לנסות לפני..

פורסם

העלתי תמונה של המודם שלי, אני גם עם חייגן אם תרצה דף מסוים תבקש, אתה יכול לדבר גם עם בזק וגם עם הספקית ולבקש שיעזרו לך להגדיר חייגן ידני

פורסם
  • מחבר

סיבכתי את עצמי.. טוב מה אני אעשה כשאני צריך ליצור חיבור חדש לרשת רק פעם בכמה שנים. תודה רבה לכולם! זה עובד.

בעמודה הראשונה של הלכידת מסך ראיתי כמה דברים שונים ואז הבנתי שאם ככה זה עובד אז זה צריך גם לעבוד אצלי.

שוב עשיתי שיחזור של הגדרות היצרן ולא נגעתי שם עוד בכלום. הלכתי ליצור חיבור עם האשף של ווינדווס וזה הצליח. עכשיו זה עובד בדיוק כמו שזה היה (אחרי כמה כיוונים נוספים).

שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים