פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים [COLOR=blue]int[/COLOR] max_width, max_height, pix_depth, ppi; [COLOR=blue]int[/COLOR] intrlv; [COLOR=green]/* 0 = no, 1 = yes */[/COLOR] [COLOR=blue]int[/COLOR] n_cmpnts; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] point_trans[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] predict[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]unsigned[/COLOR] [COLOR=blue]char[/COLOR] *image[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=blue]short[/COLOR] *diff[[COLOR=#6f008a]MAX_CMPNTS[/COLOR]]; [COLOR=green]/* was short ** */[/COLOR]} [COLOR=#2b91af]IMG_DAT[/COLOR];[COLOR=blue]typedef[/COLOR] [COLOR=blue]struct[/COLOR] [COLOR=#2b91af]image[/COLOR] {הקוד במקור Cזה מתוך קובץ hזה לא מתקמפל על השגיאה הבאה על המצביע למבנה עצמו (שתי שורות מהסוף)לא כ"כ בטוח למה זה לא מתקמפל (ממתי struct צריך ctor)error C2461: 'image' : constructor syntax missing formal parametersתודהדני
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים גם קראת ל-struct שלך בשם image וגם הגדרת בתוכו שדה בשם image. הוא חושב שהשדה image שהגדרת הוא הגדרה של constructor (כי זו המשמעות של איבר שהשם שלו זהה לשם של המחלקה).אגב, ב-++C לא צריך את הקומבינה של ה-typedef. נערך 2013 באוגוסט 112 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים מחבר לא אני קראתי :-) אני מנסה לקמפל קוד של C לתוך פרוייקט C++מה הם ניסו לעשות פה (ב -C) ? אני מניח שהשימוש בשם image מקרי ואני אוכל להחליף אותו וצאת מזה ? (כי זה לא מצביע למחלקה עצמה אלא ל - uchar....)בכל מקרה - תודה.
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים כן, אבל אז תצטרך לתקן גם את מי שמנסה להשתמש בו.אתה יכול גם להחליף של השם של ה-struct מ-image למשהו אחר (כי סביר להניח שמשתמשים בשם IMG_DAT, אחרת לא היו טורחים לעשות את ה-typedef הזה), או לחילופין להיפטר מה-typedef ופשוט לקרוא לטיפוס הזה IMG_DAT. נערך 2013 באוגוסט 112 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים אם הקוד ב-C לא ארוך מדי, הייתי משקיע קצת זמן בשביל להעביר אותו לסטנדרטים של ++C. יהיה יותר קל לתחזק אותו אח"כ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.