עבור לתוכן

ממחר חובה UAC בגאטרים של קוד4!! פרטים ולינקים בפנים!

Featured Replies

פורסם
חחחחחחחח שברתם אותי יהודים יקרים.

blowjob ובולבול תפסיקו לריב כבר כמו שני פלוצים.

לא יודע למה גלעד קיבל באן, לא אכפת לי. בולבול לא יכל לקבל באן על מקרו אלא אם כן היית טיפש והשתמשת בתוכנה צדדית כי אני עם מקרו (לא ליריות מה אני נכה פףף הדיגל שלי זה הכל ריל סקיל) ואני יכול לבוא לאדמינים של CG וUAC ולהראות להם שיש לי מקרו בדרייבר של העכבר והם לא יכולים לעשות כלום למה לא זכור לי שדרייבר של עכבר = צ'יט וUAC לא מביא באן אם הוא לא זיהה תוכנה אסורה או screenshot עם צ'יט :)

השאלה שלי עכשיו היא איך אתה בדיוק משחק עם UAC אם קיבלת באן, איך אדוני מנהל פה קהילה שופעת כאשר הוא עצמו הורחק מהליגה והאנטי'ציט הרשמיים של המשחק?

אם אתה באמת רוצה להיות חכם, עדיף תמחק את האנטיצ'יט (כמה שזה דרוש פה.. אני כבר גיליתי כמה ישראלים מסכנים באים ומשחקים עם צ'יטים).

עכשיו אם תסלחו לי אני צריך להמשיך לקרוא את עמוד 6 :D

- - - תגובה אוחדה: - - -

אתה יודע מה גיליתי, שכשאני עם איימבוט וWH קשה לי יותר לשחק, אתה מבטיח לי שאם אני משתמש בהם עכשיו אני לא יקבל באן??? פשוט קשה לי עם זה יותר.

תקשיב טיפש, MACRO כן מקל עליך כי זה מה שהוא אמור לעשות הוא לוקח מספר פעולות ועושה אותן בפעולה אחת מה שהופך את זה לקיצור דרך שמקלה עליך.

איפה הפורום הזה היה כל חיי העלובים? זה התחליף המושלם לויגיימס!

אהה וLynch גם אתה מטומטם לא קטן, מצד אחד אתה אומר שMACRO זה לא צ'יט אבל מצד שאני אתה אומר שהוא קיבל באן על זה. אני ממתין פה עד שתסיים עם היעוץ והקונפליקטים עם עצמך ותחליט איזה מהתשובות אתה בוחר לענות (שתיהן לא אופציה).

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא זה היה :

- אהלן שמתי אנטיצ'יט

- למי קראת קוקסינל יא בן זונה???????

- מי WH יא בן שרמוטה זה MACRO

*אנשים מפגרים מצטרפים לקטטה האלימה*

- יא הומו אין לך מודעות עצמית!

- כוס אמא של שמואל

ואז בא נדב והרס הכל.

WHY U COD6 LOWBOB

• תגובות 68
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

No are you serious ?

אה תגיד באליב ambient occlusion זה חלק מהתפריט ציטי'ם שלך ?

מוזר באמת שאתה מבקש לשחק עם UAC 3 בזמן שאתה לא יכול לשחק עם UAC 3 ...

ואני לא ישאל אף אחד מהחברים שלך שאוהבים אותך מאוד מאוד בגלל "שאתה ציט'ר שנותן להם בוסט" לא לא אני לא ישאל.

וואלה אפשר לנעול חברים הנקודה פה מובנת לכולם אני חושב.

שבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

שיילן אני לא אמרתי את המילה מקרו,מכניסים לי את זה לפה כשזה לא מה שאמרתי בכלל.

אמרתי klik0r שזאת תוכנה צדדית ואין לזה קשר בכלל לדרייברים של העכבר-זה כמו auto clicker רק עם בינדים כאלה

בכל מקרה אני מדבר איתם כרגע ושלחתי לדקסוס אימייל ובקרוב אני יכול לשחק עם UAC ואז יהיה בסדר.

אבל לא אכפת לי כי מי שמכיר אותי באמת יודע שאני סתם בוט ואי אפשר להחשיב אותי בכלל ציטר.

זה שאני משחק נגד בוטים (מר מהקורהבובה) זאת הסיבה שאני מוציא תוצאות כאלה

ואתה יכול לראות את הסקריןשוטים שלי ממשחקים,אני לא משתמש ב ambiet occlusion,רק לעריכה

פורסם

חחח שאתה בוט ? המשחק שחברים שלי עשו נגדך לפני חודש לא אמר שאתה בוט שהייתה עם סקור 10-1 שכל הקבוצה שלך 0-5 שאחד מהם הוא הבחור שמגונן עליך פה : Lynch :).

captionit3155001738B82.jpg

ואואואואואואואו יפה יפה !!!

ושאלת הקהל היא : למה אתה פותח עוד משתמשים אם אתה מדבר עם Uac ו-Cybergamer ?

2460l.png

פורסם
  • מחבר

הפראג פה של עוז ולא שלי

וכמה פאקינג פעמים אני צריך להגיד שאני משתמש ב ambiet occlusion רק לעריכה?!?!? יש לך בעיות שכליות קשות ואני רציני

ואז מה עם שיחקתי טוב נגד בוטים?

וcybergamer לא הולכים להוריד לי את הבאן כי הבאן על המשתמש UAC הראשון שלי ישאר,הבאן על השני ירד

פורסם
  • מחבר

כי אני לא רוצה שיהיו ציטרים בקהילה אפילו אם אני לא יכול לשחק...

בכל מקרה אני יודע שאתה יודע שאני אפילו לא שחקן טוב ובטח ולא צ'יטר

פורסם
הפראג פה של עוז ולא שלי

וכמה פאקינג פעמים אני צריך להגיד שאני משתמש ב ambiet occlusion רק לעריכה?!?!? יש לך בעיות שכליות קשות ואני רציני

ואז מה עם שיחקתי טוב נגד בוטים?

וcybergamer לא הולכים להוריד לי את הבאן כי הבאן על המשתמש UAC הראשון שלי ישאר,הבאן על השני ירד

באליב אני סיימתי פה.

שבוע טוב :).

נ.ב : אביב ונועם כבר לא בקהילה שנה + אז אם אפשר להפסיק לשבת על הקטע שלהם כדי להתגונן מקטעים אחרים.

פורסם
  • מחבר

למה אתה כל הזמן מכניס את נועם ואביב? מישהו אמר משהו עליהם?

תודה רבה שהלכת מפה

פורסם

לדעתי בליב לא ציטר כי הוא גרוע רצח (לפחות ממה שאני זוכר)

אבל שמעתי כל מיני סיפורים על סקיל בוסט לא שזה ממש מעניין אותי אבל אתם לא צריכים לריב פה כמו ילדות לא מתאים לקהילה שמנסה להשתקם

יכול להיות זה מקרו או מה שזה לא יהיה ויכול להיות שזה באמת ציטים ויכול להיות זה סתם איזה תוכנה שהUAC קלט כי UAC פשוט תוכנה מטומטמת אז לכו תדעו

בכ"מ באן בCG זה כתם וכולם יחשבו שאתה ציטר (אנשים מחול וכאלה)

אבל אם תצליח להוריד את זה אז סבבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים