פורסם 2013 ביולי 3012 שנים שלום חבר'ה, ניסתי לסדר את המחיצות של כונן רגיל שלי ואיכשהו ה partition magic דפק לגמרי את ה SSD שלי, לרמה שאני לא מצליח לעשות איתו כלום יותר, הוא בקושי מזוהה בהתקנה של הווינדוס 8, וגם אז אני לא מצליח לפרמט אותו ולא להתקין עליו שוב מערכת הפעלה. משום מה הוא מפוצל ל 2 מחיצות, אחת שכתוב עליה "שמור למערכת הפעלה" בגודל של 100MB והשני השאר שאי אפשר לעשות איתה כלום כאמור.שברתי את הראש כבר! שום דבר לא עובד לי.איך אני מחזיר את ה SSD הזה לתפקד שוב?
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים תמחוק את המחיצות כולם ותגדיר אותם מחדש בהתקנה של 8 .חלונות 8 לא אוהב מחיצות שנוצרו עם PM !!
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים למה אתה משתמש בתוכנה בת 7 שנים שעבר זמנה לפני 5 שנים?תמחק את המחיצות.אם אתה צריך תוכנה חיצונית לתיפעול מחיצות. תשתמש בGPARTED
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר שום דבר לא מצליח, לא משנה מה אני מנסה לעשות הוא מוציא לי הודעות שגיאה, גם ב disk menagement אני לא מצליח לעשות שום דבר מועיל
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים למה אתה דוחק את עצמך לפינה? צרוב לדיסק gparted ותמחוק את כל המחיצות. את שאר העבודה תשאיר לווינדוז 8
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים למה אתה משתמש בתוכנה בת 7 שנים שעבר זמנה לפני 5 שנים?תמחק את המחיצות.אם אתה צריך תוכנה חיצונית לתיפעול מחיצות. תשתמש בGPARTEDמחזק מאוד.מדהים איך אנשים עדיין מתעקשים להשתמש בדרעק הזה.
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים מחבר צודקים, אבל מה אני יגיד לכם... לא נגעתי שנים במחיצות וזה מה שזכרתי... ובטח גם לא איזו גרסה היית אז ומה השתנה מאז...בכול אופן, אכן הצלחתי לסדר את הבעיה הזאת. אבל עכשיו יש לי עדיין בעיה עם הארד-דיסק של ה 3TB שמתעקש להיות 2TB.עשיתי חיפוש וראיתי מלא דיונים על זה אבל לא מצאתי משהו שעזר, נראה לי שהם מדלגים על משהו או שיש לי בעיה אחרת כי זה לא הולך לי לפי אף מדריךמישהו איך עושים את זה בצורה מפורטת?תודה
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים מחבר בסוף התברר שהבעיה היא ב Windows 8, יצאתי מנקודת הנחה ש windows 8 מספיק חכם כבר ומעודכן להתעסק עם ארד-דיסק של 3TB לאחר שב windows 7 כבר יש תמיכה... מה גם שהתקנתי גרסה מעודכנת יחסית. אחרי העדכון של הוינדוס זה פתאום הסתדר בלי בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.