פורסם 2013 ביולי 2912 שנים שלום, זה הקירור של המעבד הוא זורק אויר על המעבד. יש לי מאורר 12ס"מ בחזית שמכניס אויר יש לי מאורר 12ס"מ מאחור שמוציא אויר וגם ASUS 680 DC2O (שלוש סלוטים) אז לאיזה כיוון להתקין מאורר עליון, להכניס אויר או להוציא? חפשתי ברשת משהו מוצק אבל התגובות חלוקות, ולפי הבנתי זה תלוי גם במערך עצמו ובמה שמתרחש בתוכו ובסוג הסירקולציה. אז זה המערך: http://oi48.tinypic.com/20tp5q0.jpg תודה רבה.
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים אתה לא חייב מאוורר עליון אתה תסתדר יופי גם בלי אחד כזה בתצורה הקיימת. אם אתה בכל זאת רוצה להוסיף אז אני הייתי מסדר שיוציא.
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים קודם כל, כמו שאיש הג'ונגל אמר, מאוורר עליון - רק על הוצאת אוייר. אני בכלל הייתי מעביר את המאוורר הקידמי לחלק העליון (אלא אם כן יש לך איזה חשיבות מיוחד לקירור הכוננים הקשיחים).ברגע שיש לך שני מאוווררים שמוציאים אוויר, הם יוצרים לחץ נמוך במארז ואז זה גורם לכניסה "טבעית" של אוויר. אתה לא באמת צריך שמאווורר ידחוף אוויר למארז - הוא יכנס כבר לבד. (אלא אם כן יש חשיבות מיוחדת לזרימת האוויר באיזור המסויים שבו אתה שם אותו, כמו שאמרתי).
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים זה נראה שהמאוורר של המעבד קרוב בטירוף לדלת ... אם יש לה שם חלון זה סבבה, אבל אחרת זה קצת יגביל אותו
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים בכל מקרה באיזור הזה של הדלת יש חורים שמיועדים לשם העניין הזה...הוא לא יתחיל עכשיו להחליף את כל המארז או את הקירור (שהוא אחלה, אז חבל עליו).
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים מחבר זה נראה שהמאוורר של המעבד קרוב בטירוף לדלת ... אם יש לה שם חלון זה סבבה, אבל אחרת זה קצת יגביל אותו ש חורים, העיניין הוא הקייץ בנגב! ושלא נדבר על ה 680 שפולט חום (הVRM שלו יכולים להגיע ל90C ללא שום בעיה בימים כאלו) כנראה שאכוון למאוורר 140ממ שיפלוט את החום (אני גם מתכננת לתלות את כל המחשב על הקיר כי בכדי שיוכל לנשום כמו שצריך, וגם בגלל שהתינוקת מתה על הכפתור של הריסט) ויש לי מסנני אבק שיצרתי בעצמי במאוררי השאיבה. נערך 2013 ביולי 2912 שנים על-ידי 1stcowgirl
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים אתה יכול להריץ בOCCT מבחן לGPU+CPU בו זמנית, תתן לזה לפחות 20 דקות כי הקטע זה לראות איך המארז מתחמם אחרי כמה זמן ... אם אין לך שם בעיה של טמפרטורות, אני חושב שחבל לך על הזמן והכסף להתעסק בקירור אגב אתה משתמש בWD40 למאווררים ? לא כדאי
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים המאוורר של המעבד צריך לקרר את צלעות הקירור בסופו של דבר, לכן רצוי לדעתי שה-140MM יכניס אוויר קריר ישירות מחריצי האיוורור שבדלת המארז לצלעות הקירור מאשר ישאב אוויר חם מכיוון הלוח החוצה. להוצעת האוויר החם קיים המאוורר האחורי והעליון.לא יודע עד כמה זה יהיה באמת אפקטיבי, אבל אם המערכת סובלת מחימום יתר ואת רוצה להוסיף עוד מאווררשיכניס אוויר את יכולה להוסיף משהו כזה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8154ולמקם אותו בקו ישר מול ה-GPU שיזרוק עוד אוויר (שזה בעצם בדיוק מעל המאוורר הקיים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.