עבור לתוכן

ע"פ המערך הבא, לאיזה כיוון להתקין מאוורר עליון?

Featured Replies

פורסם

שלום,

זה הקירור של המעבד2ql5nk0.jpg הוא זורק אויר על המעבד.

יש לי מאורר 12ס"מ בחזית שמכניס אויר

יש לי מאורר 12ס"מ מאחור שמוציא אויר

וגם ASUS 680 DC2O (שלוש סלוטים)

אז לאיזה כיוון להתקין מאורר עליון, להכניס אויר או להוציא?

חפשתי ברשת משהו מוצק אבל התגובות חלוקות, ולפי הבנתי זה תלוי גם במערך עצמו ובמה שמתרחש בתוכו ובסוג הסירקולציה.

אז זה המערך:

http://oi48.tinypic.com/20tp5q0.jpg

20tp5q0.jpg

תודה רבה.

פורסם

אתה לא חייב מאוורר עליון אתה תסתדר יופי גם בלי אחד כזה בתצורה הקיימת. אם אתה בכל זאת רוצה להוסיף אז אני הייתי מסדר שיוציא.

פורסם

מאורר עליון תמיד מוציא. פיזיקה פשוטה.

מה גם שהסידור אצלך הוא קלאסי.

פורסם

קודם כל, כמו שאיש הג'ונגל אמר, מאוורר עליון - רק על הוצאת אוייר. אני בכלל הייתי מעביר את המאוורר הקידמי לחלק העליון (אלא אם כן יש לך איזה חשיבות מיוחד לקירור הכוננים הקשיחים).

ברגע שיש לך שני מאוווררים שמוציאים אוויר, הם יוצרים לחץ נמוך במארז ואז זה גורם לכניסה "טבעית" של אוויר. אתה לא באמת צריך שמאווורר ידחוף אוויר למארז - הוא יכנס כבר לבד. (אלא אם כן יש חשיבות מיוחדת לזרימת האוויר באיזור המסויים שבו אתה שם אותו, כמו שאמרתי).

פורסם

זה נראה שהמאוורר של המעבד קרוב בטירוף לדלת ... אם יש לה שם חלון זה סבבה, אבל אחרת זה קצת יגביל אותו

פורסם

בכל מקרה באיזור הזה של הדלת יש חורים שמיועדים לשם העניין הזה...

הוא לא יתחיל עכשיו להחליף את כל המארז או את הקירור (שהוא אחלה, אז חבל עליו).

פורסם
  • מחבר
זה נראה שהמאוורר של המעבד קרוב בטירוף לדלת ... אם יש לה שם חלון זה סבבה, אבל אחרת זה קצת יגביל אותו

ש חורים,

העיניין הוא הקייץ בנגב!

ושלא נדבר על ה 680 שפולט חום (הVRM שלו יכולים להגיע ל90C ללא שום בעיה בימים כאלו)

כנראה שאכוון למאוורר 140ממ שיפלוט את החום (אני גם מתכננת לתלות את כל המחשב על הקיר כי בכדי שיוכל לנשום כמו שצריך, וגם בגלל שהתינוקת מתה על הכפתור של הריסט)

ויש לי מסנני אבק שיצרתי בעצמי במאוררי השאיבה.

4653666817.jpg

autk69.jpg

8538730517.jpg

נערך על-ידי 1stcowgirl

פורסם

החץ הירוק במאוורר של המעבד הפוך

פורסם

אתה יכול להריץ בOCCT מבחן לGPU+CPU בו זמנית, תתן לזה לפחות 20 דקות כי הקטע זה לראות איך המארז מתחמם אחרי כמה זמן ... אם אין לך שם בעיה של טמפרטורות, אני חושב שחבל לך על הזמן והכסף להתעסק בקירור

אגב אתה משתמש בWD40 למאווררים ? :o לא כדאי

פורסם

המאוורר של המעבד צריך לקרר את צלעות הקירור בסופו של דבר, לכן רצוי לדעתי שה-140MM יכניס אוויר קריר

ישירות מחריצי האיוורור שבדלת המארז לצלעות הקירור מאשר ישאב אוויר חם מכיוון הלוח החוצה. להוצעת האוויר החם קיים המאוורר

האחורי והעליון.

לא יודע עד כמה זה יהיה באמת אפקטיבי, אבל אם המערכת סובלת מחימום יתר ואת רוצה להוסיף עוד מאוורר

שיכניס אוויר את יכולה להוסיף משהו כזה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8154

ולמקם אותו בקו ישר מול ה-GPU שיזרוק עוד אוויר (שזה בעצם בדיוק מעל המאוורר הקיים).

פורסם

למי שלא הבין עדיין, זו בחורה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים